İnşallah olumsuz olmayacak canım,hepimiz pozitifleri gorucez Allahın izniyle. Ben de yarın aksama anca öğrenirim. Senin doktorun da transfer gününü sayiyor heralde.benim yarin transferle bersber 11.gunum.Hakkımızda hayırlısı olsun.
Selam kizlar yarin sabah ilk ultrason kontrolum var insallah puregona baslatirlarda dahada uzamaz tedavim...
Gunaydinnnnn kizlar hayirli haberler beklioz bugün n 8.gün kaldi pazartesiueb 2 offff
arkadaşlar ya aranızda crinone jel kullanan kaç kişi var doktorum bu jel çok çok önemli hepsini sık dikkatli kullan kullandıktan sonrada 5 dk yürü iyice emilsin dedi ama ciddi ciddi beyaz topak topak akıntı oluyor sanki ilaç komple dışarı akıyor korkuyorum yanlış bişey yapmaktan aranızda bu jeli kullanan var mı?
Umarım ikimizin de ilk ve son olur. Hayırlı olsun tedavin benim de salı başlayacak l. Takın aralıklarla alacağız sonucumuzu.Günaydın kızlar,
Dün regl oldum. Bugün 15.00 te gidiyorum doktora ve ilk tedavim başlayacak. Umarım son olur.
İnşallah biirlikte güzel haberler alırız. Bana hiç ilaç verilmedi tedavi öncesinde. Gonal-f kullanıyorum demişsin. O ne için? Sakıncası yoksa sizde sorun neydi?Umarım ikimizin de ilk ve son olur. Hayırlı olsun tedavin benim de salı başlayacak l. Takın aralıklarla alacağız sonucumuzu.
Kizlar herkese hayirli cumalar rabbim dualarimizi kabul etsin inşallah gecen hafta bugün 12de transferim oldu II nsallah bebis beni birakmamistir inşallah Rabbim herkese hayirlari nasip etsin...
hayırlı olsun tedavin canım Allah tamamına erdirsinGünaydın kızlar,
Dün regl oldum. Bugün 15.00 te gidiyorum doktora ve ilk tedavim başlayacak. Umarım son olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?