Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Bu saat oldu uyku tutmadı. Korkuyorum sanırım. Yolun başında cesur olmam lazım ama...

arkadaşlar ya aranızda crinone jel kullanan kaç kişi var doktorum bu jel çok çok önemli hepsini sık dikkatli kullan kullandıktan sonrada 5 dk yürü iyice emilsin dedi ama ciddi ciddi beyaz topak topak akıntı oluyor sanki ilaç komple dışarı akıyor korkuyorum yanlış bişey yapmaktan aranızda bu jeli kullanan var mı?

Korkma canim ben iki haftadir kullaniom illa geri gelio bazen hic gelmio vücut fazlaligi atio itebildigin kadar itip bastirdiginda sakin elini çekme elin basili iken geri cikar hemşire öyle dedi içerdeyken parmagini cekersen geri emermis çubuk

kds2309, post: 37352167, member: 578108"]Günaydın canım .Çok şükür az kalmış senin . Arka arkaya topiğimiz bebişlerle çoğalsın inşaallah:) Benim transfere 12 gün var daha :S[/QUOTE]

Sagol canim hepimize jnsallah

bizede aynısını dediler o sıkma tüpüne basıp sıkıyorum basılı tutarkende çekiyorum ama 10 dk içinde geri geliyor ne bileyim ilk kez denemem olduğunu için çok deneyimim yok. bide doktor diyince bu jel çok önemli diye ondan panik oluyorum herhalde

bu arada bugün hayırlısıyla ilk müjdeli haberimizi alıcaz dnzderya arkadaşımızdan

Sizin gibi bize de transfer beklemeyi nasip etsin Allah'ım. Ben iki gündür gonal-f 450 kullanıyorum. Daha başındayım sürecin. Evimde değilim evimi cok özlüyorum.

Günaydın kızlar,
Dün regl oldum. Bugün 15.00 te gidiyorum doktora ve ilk tedavim başlayacak. Umarım son olur.
Umarım ikimizin de ilk ve son olur. Hayırlı olsun tedavin benim de salı başlayacak l. Takın aralıklarla alacağız sonucumuzu.

Umarım ikimizin de ilk ve son olur. Hayırlı olsun tedavin benim de salı başlayacak l. Takın aralıklarla alacağız sonucumuzu.
İnşallah biirlikte güzel haberler alırız. Bana hiç ilaç verilmedi tedavi öncesinde. Gonal-f kullanıyorum demişsin. O ne için? Sakıncası yoksa sizde sorun neydi?

Kizlar herkese hayirli cumalar rabbim dualarimizi kabul etsin inşallah gecen hafta bugün 12de transferim oldu II nsallah bebis beni birakmamistir inşallah Rabbim herkese hayirlari nasip etsin...

Canım hayırlı cumalar. Rabbim dualarımızı kabul eyler inşallah.
Az kalmış senin test günün pazartesi değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…