Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

[QUzamsn rya, post: 37354156, member: 586983"]evetttt büyük gün... akşama test. muberek cuma günü rabbim güldür yüzümü. rabbim güldür isteyen herkesin yüzünü.

arkadaşlar duanızı eksik etmeyin[/QUOTE]

Ne zamsn canimm

[İnşallah ds2309, post: 37354247, member: 578108"]az kalmış ya ne güzel :) inşallah sonucunda güzel olur canım[/QUOTE]

İnsallah canim korkuommm

[QUzamsn rya, post: 37354156, member: 586983"]evetttt büyük gün... akşama test. muberek cuma günü rabbim güldür yüzümü. rabbim güldür isteyen herkesin yüzünü.

arkadaşlar duanızı eksik etmeyin

Ne zamsn canimm[/QUOTE]
iş çıkışı gidecem 5 ten sonra. sonucu evimde öğrenmek istedim o yüzden akşama erteledim

İnşallah biirlikte güzel haberler alırız. Bana hiç ilaç verilmedi tedavi öncesinde. Gonal-f kullanıyorum demişsin. O ne için? Sakıncası yoksa sizde sorun neydi?
Adetin ikinci günü iğneye başladim yumurta takibiyle birlikt. Gobek deliginin 4 parmak yanindan yapiliyor. Sana da verilir sanirim kontrol sürecinde. Yarın gidicem doktora kontrolum var umarim iyi gidiyordur surec.

Adetin ikinci günü iğneye başladim yumurta takibiyle birlikt. Gobek deliginin 4 parmak yanindan yapiliyor. Sana da verilir sanirim kontrol sürecinde. Yarın gidicem doktora kontrolum var umarim iyi gidiyordur surec.
Bir de biz de her ikimizd3 de sorun. Benim tüpler tikali, ikisi de. Esimde de hareketlilikte biraz aorun var. 1 yillik evliyiz. Hsg sonucunu gecen ay aldim. Adet olur olmaz da tedaviye basladim. Cok gizli karar verdim. Hic aklimizda yoktu. Dusunursem korkarim diye dusundum. Sizun sorun ne?

Bugün allahın izniyle ilk hamiş haberlerini alıcaz ayshn ve dnzderya arkadaşlarımızdan.dualarım sizinle kızlar.bende regl oldum bugun çok bekletmedi beni.eskiden olunca üzülürdüm şimdi olmayınca üzülüyorum neyse çok geçkmeden geldi :)

Hayırlı cumalar canlar. Hepinize tesekkur ederim. Eşim cumadan gelince teste gidicez. Bu mubarek günde dualarınızı eksik etmeyin nolur. Çok heyecanlıyım ve biraz da korkuyorum. Allah hayirlisini versin hepimiz için.

Canım Dualarim seninle allahım hayirliysa güzel haberi almayi nasip etsin sana ve hepimize. Heyecanla sonucunu bekliyoruz

Hayırlı cumalar canlar. Hepinize tesekkur ederim. Eşim cumadan gelince teste gidicez. Bu mubarek günde dualarınızı eksik etmeyin nolur. Çok heyecanlıyım ve biraz da korkuyorum. Allah hayirlisini versin hepimiz için.

Ayyy cok heyecanlı canım . Hakkında hayırlısı inşaallah

kızlar slm. daha önce ağustos eylül ayında tüp bebek yaptıracaklar topiğindeydim ama malum negatifi alınca şimdi aranıza trafnsfer oldum kasımın ilk haftasındaki adetimle birlikte dondurulmuşlarla tedaviye başlicam inşallah. benim gibi bu sürece dondurulmuşlarla devam eden var mı? İlaçların hafif olduğunu duydum ama tam bilgim yok. Daha önceki tüp bebek süreçlerinde epey bir ilaç iğne kullanmıştım. bilgilendirirseniz sevinirim.

Bu arada bugün test sonucunu alacakları da merakla takip ediyorum. Umarım minikleriniz sizinledir. Bol bebekli bir topik olması dileklerimle)

merhaba öncelikle şimdiden hayırlı olsun tedavin.inşallah bu sefer yüzün güler. dondurulmuş tedavisi diğeri gibi zahmetli olmuyo.yumurta toplama aşamasından sonraki aşamayı yaşıyorsun sadece.adetin 2.günü estrofeme başlıyorsun.rahim kalınlığına bakılıyo.eğer yeterli kalınlığa ulaştıysa sana transfer tarihi veriyorlar.o tarihe kadar da progestan iğne ve fitil yada jel , folik asit veriyorlar.transfer günü gidiyosun bebişlerini alıyosun.sonra da bu ilaçlarla beraber clexan iğneye başlıyosun o kadar :)

ayy hadi inşallah ya hayırlı haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle arkadaşım haber bekliyoruz

kızlar bişey sorucam daha önce hiç kanda gebelik testi yaptırmadım ben kaç saatte sonuç çıkıyor bide biz akşam gitmek istiyoruz hastanelerin labarutuvarları 24 saat açık oluyo dimi?

kızlar bişey sorucam daha önce hiç kanda gebelik testi yaptırmadım ben kaç saatte sonuç çıkıyor bide biz akşam gitmek istiyoruz hastanelerin labarutuvarları 24 saat açık oluyo dimi?

özel hastaneler her zaman yapıyor diye biliyorum canım . senin daha erken değil miydi test için?

canım kardeşim hayırlı sonuçlarınla gel inşallah bana da umut ol ben de 5 ten sonra vereceğim kan akşama neşe içinde dönelim inşallahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…