canım özeller bakıyor her saat. aşağı yukarı 2 saatte de sonuç veriyorlarkızlar bişey sorucam daha önce hiç kanda gebelik testi yaptırmadım ben kaç saatte sonuç çıkıyor bide biz akşam gitmek istiyoruz hastanelerin labarutuvarları 24 saat açık oluyo dimi?
hoş geldin canım rabbim yüzünü bu sefer güldürür inşallahkızlar slm. daha önce ağustos eylül ayında tüp bebek yaptıracaklar topiğindeydim ama malum negatifi alınca şimdi aranıza trafnsfer oldumkasımın ilk haftasındaki adetimle birlikte dondurulmuşlarla tedaviye başlicam inşallah. benim gibi bu sürece dondurulmuşlarla devam eden var mı? İlaçların hafif olduğunu duydum ama tam bilgim yok. Daha önceki tüp bebek süreçlerinde epey bir ilaç iğne kullanmıştım. bilgilendirirseniz sevinirim.
Bu arada bugün test sonucunu alacakları da merakla takip ediyorum. Umarım minikleriniz sizinledir. Bol bebekli bir topik olması dileklerimle)
kızlar slm. daha önce ağustos eylül ayında tüp bebek yaptıracaklar topiğindeydim ama malum negatifi alınca şimdi aranıza trafnsfer oldumkasımın ilk haftasındaki adetimle birlikte dondurulmuşlarla tedaviye başlicam inşallah. benim gibi bu sürece dondurulmuşlarla devam eden var mı? İlaçların hafif olduğunu duydum ama tam bilgim yok. Daha önceki tüp bebek süreçlerinde epey bir ilaç iğne kullanmıştım. bilgilendirirseniz sevinirim.
HHoşgeldin canim benimde donmuş embryo transfer edildi estrofEm iilebaslion sonra folik vr corasprin crinino JEL pruloton kalçadan iğne ve göbekten hibor ile devam edion yine yoğunyani....
Bu arada bugün test sonucunu alacakları da merakla takip ediyorum. Umarım minikleriniz sizinledir. Bol bebekli bir topik olması dileklerimle)
özel hastaneler her zaman yapıyor diye biliyorum canım . senin daha erken değil miydi test için?
Bazen diyorum da minnoşlarımla birlikte beni de dondursalardı ya .Resmen zaman geçmiyorrr
Bana da zaman geçmiyor sanki.
Bir de karamsar oldum, sanırım hormonlardan. Herşeyi de hormonlara bağlıyorum :)
Ben transfer öncesi pozitiftim genel olarak ama sonrasında her yaptığım hareketin tutunmayı olumsuz etkileyip etkilemediğini düşünür oldum. Kendi kendime telkinde bulunmaya çalışıyorum. Umarım daha iyimser olurum önümüzdeki günlerde :)Umut var içinizde anın tadını cıkarın bence. Neşenizle olumlu düşüncelerinizle pozitifi hayal edin bolca.
Diyorum demesi kolay bakalım ben ne durumda olacağım bilmiyorum ama elimden geldiğince içimdekinin hayalini kurup bir süre de olsa buralardan işlerden güçlerden uzaklaşacağım inşaallah.
benim ki akşam belli olacak canım siz bir de bana sorun zaman geçiyor mu bugün akşam olur mu aceba? rabbim yağan yağmurlar yüzüne hayırla bereketle getirsin akşamı aminnnnee sonucu belli olan yok mu??ayshn kan verdin mi canım ?
Bir de onu bekleyeceğim . Daha son kontrole 10 gün var. Rabbim sabrımızı arttırsın
canım bakalım akşam hayırlı haberlerle gelirsem bi umut olurum belki sizlere de. benim bugün 10. günüm ve dr um 17 sinde gel dediği için bugün yaptıracam 15 gün çok uzun 10-12 arası çıkar bence. inşallah hayırlı haberle dönerimmm ayy yazarken bile kalbim güm güm rabbim görsün yaaerken daha bugün yaptırmıcam ben merakımdan soruyorum doktorumuz 15. gün test yapın dedi oda ayın 28 ine geliyor ama 12. günde yaptırıcam sanırım 12. günde kesin çıkıyo öyle değil mi?
canım bakalım akşam hayırlı haberlerle gelirsem bi umut olurum belki sizlere de. benim bugün 10. günüm ve dr um 17 sinde gel dediği için bugün yaptıracam 15 gün çok uzun 10-12 arası çıkar bence. inşallah hayırlı haberle dönerimmm ayy yazarken bile kalbim güm güm rabbim görsün yaa
laf olsun diye söylemiyorum seninle ilk yazışmaya başaldığımızdan beri içimden bu kızın olucak diyorum içimden bir his gerçekten öyle diyor bak. o listeye bakarken bile senin nickin gözüme çarpıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?