Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

kızlar bişey sorucam daha önce hiç kanda gebelik testi yaptırmadım ben kaç saatte sonuç çıkıyor bide biz akşam gitmek istiyoruz hastanelerin labarutuvarları 24 saat açık oluyo dimi?
canım özeller bakıyor her saat. aşağı yukarı 2 saatte de sonuç veriyorlar

hoş geldin canım rabbim yüzünü bu sefer güldürür inşallah

[QUO350, post: 37356515, member: 518059"]kızlar bişey sorucam daha önce hiç kanda gebelik testi yaptırmadım ben kaç saatte sonuç çıkıyor bide biz akşam gitmek istiyoruz hastanelerin labarutuvarları 24 saat açık oluyo dimi?[/QUOTE]

24 saat acik canim ben sordum özel hastaneye

özel hastaneler her zaman yapıyor diye biliyorum canım . senin daha erken değil miydi test için?

erken daha bugün yaptırmıcam ben merakımdan soruyorum doktorumuz 15. gün test yapın dedi oda ayın 28 ine geliyor ama 12. günde yaptırıcam sanırım 12. günde kesin çıkıyo öyle değil mi?

25 ekim cumartesi akşamı yaptırırım diye düşünüyourm belki pazar günü

[Q350, post: 37357591, member: 518059"]hele transferden sonra hiç geçmiyorr[/QUOTE]

Sonlara doğru hic gecmio 8gundur evdeyim artik disari cikicam bu aksammmmm

Bana da zaman geçmiyor sanki.
Bir de karamsar oldum, sanırım hormonlardan. Herşeyi de hormonlara bağlıyorum :)

Umut var içinizde anın tadını cıkarın bence. Neşenizle olumlu düşüncelerinizle pozitifi hayal edin bolca.
Diyorum demesi kolay bakalım ben ne durumda olacağım bilmiyorum ama elimden geldiğince içimdekinin hayalini kurup bir süre de olsa buralardan işlerden güçlerden uzaklaşacağım inşaallah.

Ben transfer öncesi pozitiftim genel olarak ama sonrasında her yaptığım hareketin tutunmayı olumsuz etkileyip etkilemediğini düşünür oldum. Kendi kendime telkinde bulunmaya çalışıyorum. Umarım daha iyimser olurum önümüzdeki günlerde :)

Bir de onu bekleyeceğim . Daha son kontrole 10 gün var. Rabbim sabrımızı arttırsın

laf olsun diye söylemiyorum seninle ilk yazışmaya başaldığımızdan beri içimden bu kızın olucak diyorum içimden bir his gerçekten öyle diyor bak. o listeye bakarken bile senin nickin gözüme çarpıyor

erken daha bugün yaptırmıcam ben merakımdan soruyorum doktorumuz 15. gün test yapın dedi oda ayın 28 ine geliyor ama 12. günde yaptırıcam sanırım 12. günde kesin çıkıyo öyle değil mi?
canım bakalım akşam hayırlı haberlerle gelirsem bi umut olurum belki sizlere de. benim bugün 10. günüm ve dr um 17 sinde gel dediği için bugün yaptıracam 15 gün çok uzun 10-12 arası çıkar bence. inşallah hayırlı haberle dönerimmm ayy yazarken bile kalbim güm güm rabbim görsün yaa

dualarımız hayallerimiz herşeyimiz seninle arkadaşım inş hayırlı haberle gelirsinde pozitifle açarım topiğin ilk sonucunu

Amin canım :) cok sevindim. İnşaallah rabbim yüzümüze güler burda mutluluklarımızı paylaşırız hep birlikte.
Güzel şeyler olacak Allah'ın izniyle hemde cok güzel şeyler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…