Amin cümlemize...hayırlı olsun tedavin canım Allah tamamına erdirsin
Sizdeki sorunların aynısı var ve biz de 1 yıllık evliyiz. Yaş 37 olduğu için hemen başladık tedaviye. Bana Gonal-f 150, meronal 150 ve femara hap verdiler. 5 gün sonra kontrol olacak.Bir de biz de her ikimizd3 de sorun. Benim tüpler tikali, ikisi de. Esimde de hareketlilikte biraz aorun var. 1 yillik evliyiz. Hsg sonucunu gecen ay aldim. Adet olur olmaz da tedaviye basladim. Cok gizli karar verdim. Hic aklimizda yoktu. Dusunursem korkarim diye dusundum. Sizun sorun ne?
17 ekim bugun tedavi başladı.Selamlar,
Yeni eklenenlerle birlikte listemizin son durumu.
dnzderya ve ayshn güzel haberlerinizi alırız umarım :)
Eki Görüntüle 1272467
TebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrKızlarrrr şükürler olsun Rabbime 10. Gun sonucum 304 çıktıhamileyimmmmmmmmmmm
canıııımmmm tebrik ederim topiğimizin ilk hamişi oldun inşallah bizde bu kervana katılırız neasıl mutlu oldum anlatamam Rabbim tamamına erdirsin sağlıkla hayırlısı ile doğrursun inşallah.Kızlarrrr şükürler olsun Rabbime 10. Gun sonucum 304 çıktıhamileyimmmmmmmmmmm
Gözün Aydın canım inan ağlıyorum şuan Rabbim kucağına almayı nasip etsin çok sevindim çok ilk hamişimiz sen başlattın sonuna kadar böyle pozitif haberler alırız inşallah dualarını bekliyoruz güzel anne :)Kızlarrrr şükürler olsun Rabbime 10. Gun sonucum 304 çıktıhamileyimmmmmmmmmmm
Kızlarrrr şükürler olsun Rabbime 10. Gun sonucum 304 çıktıhamileyimmmmmmmmmmm
Çok sevindim canım, tebrikler :) İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini :)Kızlarrrr şükürler olsun Rabbime 10. Gun sonucum 304 çıktıhamileyimmmmmmmmmmm
canımsın çok sevindimmmm tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsinnnnKızlarrrr şükürler olsun Rabbime 10. Gun sonucum 304 çıktıhamileyimmmmmmmmmmm
kızlarrrrrr ben de ben de bendeeee hamileyimmmm değerim çok yüksek değil ama korkmuyorum eminim yükselecek 10.73 şimdilik.
dua edin hızla tutunsun bebişlerim rabbim herkese nasip etsin hepimize inşalahhhhhh
canım senide tebrik ediyorum inşallah değerin dahada yükselecek dualarım sizinle.. tebriklerkızlarrrrrr ben de ben de bendeeee hamileyimmmm değerim çok yüksek değil ama korkmuyorum eminim yükselecek 10.73 şimdilik.
dua edin hızla tutunsun bebişlerim rabbim herkese nasip etsin hepimize inşalahhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?