Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Sizdeki sorunların aynısı var ve biz de 1 yıllık evliyiz. Yaş 37 olduğu için hemen başladık tedaviye. Bana Gonal-f 150, meronal 150 ve femara hap verdiler. 5 gün sonra kontrol olacak.

kızlar hemen bilgisayara atladım eve geldiğim gibi varmı hayır haberler bugün sonuç alcak arkadaşlardan şimdi hemencik geçmişi okuyacağım

Kızlarrrr şükürler olsun Rabbime 10. Gun sonucum 304 çıktı hamileyimmmmmmmmmmm
canıııımmmm tebrik ederim topiğimizin ilk hamişi oldun inşallah bizde bu kervana katılırız neasıl mutlu oldum anlatamam Rabbim tamamına erdirsin sağlıkla hayırlısı ile doğrursun inşallah.

Kızlarrrr şükürler olsun Rabbime 10. Gun sonucum 304 çıktı hamileyimmmmmmmmmmm
Gözün Aydın canım inan ağlıyorum şuan Rabbim kucağına almayı nasip etsin çok sevindim çok ilk hamişimiz sen başlattın sonuna kadar böyle pozitif haberler alırız inşallah dualarını bekliyoruz güzel anne :)

kızlarrrrrr ben de ben de bendeeee hamileyimmmm değerim çok yüksek değil ama korkmuyorum eminim yükselecek 10.73 şimdilik.
dua edin hızla tutunsun bebişlerim rabbim herkese nasip etsin hepimize inşalahhhhhh

Hic korkma yukselecektir. Simdiden gozun aydin guzel haberlerinizle bizleride mutlu ettiniz.

kızlarrrrrr ben de ben de bendeeee hamileyimmmm değerim çok yüksek değil ama korkmuyorum eminim yükselecek 10.73 şimdilik.
dua edin hızla tutunsun bebişlerim rabbim herkese nasip etsin hepimize inşalahhhhhh
canım senide tebrik ediyorum inşallah değerin dahada yükselecek dualarım sizinle.. tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…