Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

kızlarrrrrr ben de ben de bendeeee hamileyimmmm değerim çok yüksek değil ama korkmuyorum eminim yükselecek 10.73 şimdilik.
dua edin hızla tutunsun bebişlerim rabbim herkese nasip etsin hepimize inşalahhhhhh
canım inşş degerler kat kat yukselır cokmutlu oldum tebrıkler

kızlarrrrrr ben de ben de bendeeee hamileyimmmm değerim çok yüksek değil ama korkmuyorum eminim yükselecek 10.73 şimdilik.
dua edin hızla tutunsun bebişlerim rabbim herkese nasip etsin hepimize inşalahhhhhh

Ay ay bugün çok güzel bi gün canım gözün aydın allahım saglikla kucağına almayı nasip etsin insallah

Dnzderya canim sen kacinci gun yaptirdin testi ve senin kacinci gun embryosuydu. Sanada hayirli olsun insaĺah degerin katlanir canim.

Canim benim havuz islemi oluyor.ilkini yaptirdim.3 embryo 3. Gun donduruldu.simdi ikinci icin gun sayiyorum.birincide kist olustu.onun icin bir ay ara verdim.senin doktorun kim.
Güvenç bey, ben bugün başladım ilk tedaviye. Ilaçları bugün aldım. Çarşamba sabah kontrole gideceğim. Toplamadan sonra hemen transfer olmayacak. Dondurulmuşlarla yapacaklar. Ne kadar sure sonra oluyor biliyor musun?

Dondurulmuslar icin eger kist veya baska birsey olusmassa tedaviden dolayi diger adet olduktan sonra transfer geeceklesir.

Canim hayirli olsun korkma forumda degeri senin gibi olan cok kisi anne oldu. Pozitif ol rahat ol. İnşaallah guzel olur hersey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…