canım inşş degerler kat kat yukselır cokmutlu oldum tebrıklerkızlarrrrrr ben de ben de bendeeee hamileyimmmm değerim çok yüksek değil ama korkmuyorum eminim yükselecek 10.73 şimdilik.
dua edin hızla tutunsun bebişlerim rabbim herkese nasip etsin hepimize inşalahhhhhh
Kızlarrrr şükürler olsun Rabbime 10. Gun sonucum 304 çıktıhamileyimmmmmmmmmmm
kızlarrrrrr ben de ben de bendeeee hamileyimmmm değerim çok yüksek değil ama korkmuyorum eminim yükselecek 10.73 şimdilik.
dua edin hızla tutunsun bebişlerim rabbim herkese nasip etsin hepimize inşalahhhhhh
Kızlarrrr şükürler olsun Rabbime 10. Gun sonucum 304 çıktıhamileyimmmmmmmmmmm
inş hepimizin yüzü gülerSıradan Aşağıya doğru hamile hamile görelim.
Antalya2011 sen de Fulya Bahçeci deymişsin. Başladın mı tedaviye?Teebrikler ayshn .sagliklada kucagina alirsin insallah.kacinci gun embryosuydu.
Canim benim havuz islemi oluyor.ilkini yaptirdim.3 embryo 3. Gun donduruldu.simdi ikinci icin gun sayiyorum.birincide kist olustu.onun icin bir ay ara verdim.senin doktorun kim.Antalya2011 sen de Fulya Bahçeci deymişsin. Başladın mı tedaviye?
Güvenç bey, ben bugün başladım ilk tedaviye. Ilaçları bugün aldım. Çarşamba sabah kontrole gideceğim. Toplamadan sonra hemen transfer olmayacak. Dondurulmuşlarla yapacaklar. Ne kadar sure sonra oluyor biliyor musun?Canim benim havuz islemi oluyor.ilkini yaptirdim.3 embryo 3. Gun donduruldu.simdi ikinci icin gun sayiyorum.birincide kist olustu.onun icin bir ay ara verdim.senin doktorun kim.
Evet bahceci fulyadayim.doktorum gurkan beyAntalya2011 sen de Fulya Bahçeci deymişsin. Başladın mı tedaviye?
Tebrikler, tebrikler... cok cok sevindim. Saglikla kucagina almayi da nasip etsin rabbim.Kızlarrrr şükürler olsun Rabbime 10. Gun sonucum 304 çıktıhamileyimmmmmmmmmmm
Güvenç bey, ben bugün başladım ilk tedaviye. Ilaçları bugün aldım. Çarşamba sabah kontrole gideceğim. Toplamadan sonra hemen transfer olmayacak. Dondurulmuşlarla yapacaklar. Ne kadar sure sonra oluyor biliyor musun?
Cok sukur canim hayirli olsun rabbim kucagina almayi nasip etsinKızlarrrr şükürler olsun Rabbime 10. Gun sonucum 304 çıktıhamileyimmmmmmmmmmm
Teşekkürler, belki karşılaşırız ilerdeDondurulmuslar icin eger kist veya baska birsey olusmassa tedaviden dolayi diger adet olduktan sonra transfer geeceklesir.
Canim hayirli olsun korkma forumda degeri senin gibi olan cok kisi anne oldu. Pozitif ol rahat ol. İnşaallah guzel olur herseykızlarrrrrr ben de ben de bendeeee hamileyimmmm değerim çok yüksek değil ama korkmuyorum eminim yükselecek 10.73 şimdilik.
KimbilirTeşekkürler, belki karşılaşırız ilerde
Kizlar bende guvenc beyin hastasiyim 27 sinde de kontrolum var belki karsilasirizKimbilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?