27sin de benim de var. Saat belli değil. Güvenç bey 21-27 yokmuş. Ara kontrole Burçak Hn bakacak.Kizlar bende guvenc beyin hastasiyim 27 sinde de kontrolum var belki karsilasiriz
Güvenç bey, ben bugün başladım ilk tedaviye. Ilaçları bugün aldım. Çarşamba sabah kontrole gideceğim. Toplamadan sonra hemen transfer olmayacak. Dondurulmuşlarla yapacaklar. Ne kadar sure sonra oluyor biliyor musun?
Canim benim senin için de çok sevindim. Değerin yükselecek Allahın izniyle içini ferah tut. Bebeklerimizi sag salim kucagimiza almayi nasip etsin Allah.kızlarrrrrr ben de ben de bendeeee hamileyimmmm değerim çok yüksek değil ama korkmuyorum eminim yükselecek 10.73 şimdilik.
dua edin hızla tutunsun bebişlerim rabbim herkese nasip etsin hepimize inşalahhhhhh
Ne güzel senin geri sayım başlamış.canım bizde Güvenç beyin hastasıyız o kendi deneyimi doğrultusunda yumurta toplamadan sonra donduruyor. 1 ay sonra transfer başlıyor bundaki amaç hormon ve ilaçları vucütdan atman ve doğal bir rahime transfer yapabilmek. 4 ağustosda başladık 13 ekimde transferim oldu sen hesapla işte süreyi
amin arkadaşımNe güzel senin geri sayım başlamış.
Darısı başımıza:)
2 tane 5. Gun embriyosu transfer edildi canım, Ayy olabilir mi acaba? Sağlıklı olsun da hiç farketmez ama ikiz olursa süperrrr olurCanım kaçtane transfer edilmişti sana değer oldukça yüksek 10. Güne göre ikiz olabilirmi acaba
Canimm cok sevindim senin adina hayirli olsun bebegin..senin kacinci gunundu bugun ve kacinci gun embryosuydu..seninki bugun yerlesmis sanirim cunku embryo rahime yerlestigi an bhcg hormonu 10 olurmus...degerin yukselir canim hiicc kafana takma hamileligin tadini cikarkızlarrrrrr ben de ben de bendeeee hamileyimmmm değerim çok yüksek değil ama korkmuyorum eminim yükselecek 10.73 şimdilik.
dua edin hızla tutunsun bebişlerim rabbim herkese nasip etsin hepimize inşalahhhhhh
Tesekkur ederim canim, senin de transferin hayırlı olsun şimdiden. 12 gün sonra senin de güzel haberlerini almak nasip olsunHamile kakan arkadaslarımı tebrik ediyorum . Cok mutlu oldum. Rabbim tamamına erdirsin . Bizlere de bu Mutluluğu yasatsinbenimde Yarin transfer inşallah
Heyoooo gelsin ikizler :) bence senin iki blaktosistinde tutunmus cunku 10. gun 304 ise her iki gunde bir iki katina katladigini dusunursek 14. gun tekil gebelik icin oldukca yuksek bir rakam cikar...tebrik ederim canimciimmm hayirli olsun bebislerinKızlarrrr şükürler olsun Rabbime 10. Gun sonucum 304 çıktıhamileyimmmmmmmmmmm
hadi bakalım bismillah inşallah güzel güzel kaliteli yumurtaların olurSelam kizlar benimde bugun ilk ultrason kontrolum vardi yarin puregona basliyorum..zaman cabuk gecer artik bir aksilik cikmazsa bu ayin son haftasi transfer olur gibi :) haftaya carsambada ikinci kontrolum var bakalim yumurtalar ne durumda olacak :)
Inşallah canım. Dua et bizlerede canimTesekkur ederim canim, senin de transferin hayırlı olsun şimdiden. 12 gün sonra senin de güzel haberlerini almak nasip olsun
Kızlarrrr şükürler olsun Rabbime 10. Gun sonucum 304 çıktıhamileyimmmmmmmmmmm
Çok teşekkür ederim canım bana da yüksek geldi, hayırlısı olur insallah. Ne olursa kabulum.Allah hepinize nasip etsin insallahHeyoooo gelsin ikizler :) bence senin iki blaktosistinde tutunmus cunku 10. gun 304 ise her iki gunde bir iki katina katladigini dusunursek 14. gun tekil gebelik icin oldukca yuksek bir rakam cikar...tebrik ederim canimciimmm hayirli olsun bebislerin
kızlarrrrrr ben de ben de bendeeee hamileyimmmm değerim çok yüksek değil ama korkmuyorum eminim yükselecek 10.73 şimdilik.
Canim senin de hayırlı olsun tedavin. Güzel güzel yumurtaların olsun:)Selam kizlar benimde bugun ilk ultrason kontrolum vardi yarin puregona basliyorum..zaman cabuk gecer artik bir aksilik cikmazsa bu ayin son haftasi transfer olur gibi :) haftaya carsambada ikinci kontrolum var bakalim yumurtalar ne durumda olacak :)
Canim telefondan ]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?