Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Benim 16 yumurta toplandı .Gonal-f 150 doz olacak şekilde aldım.Sana kaç doz verdi?
Aynen gelecekleri günü umutla beklemekten başka caremiz yok .

Benim 16 yumurta toplandı .Gonal-f 150 doz olacak şekilde aldım.Sana kaç doz verdi?
Aynen gelecekleri günü umutla beklemekten başka caremiz yok .

Bana da gonal f 150 doz ve yanında merional 150 doz uyguladı. bu 8 gün sürdü. Sonraki 3 gün menogon 75, 3 toz 1 sıvı olacak şekilde uygulandı. son iki gün yumurtaların baskısını iyice hissettim. Zaten dinlenmemi ve çok hareket etmememi önerdi. 2 gün boyunca yattım, çünkü hareket ettikçe ağrı oluyordu. Tüm bunlara rağmen şimdi sanki hiç yaşamamış gibiyim :)

Eninde sonunda olacak. Başaracağına eminim. Sonucu bildirirsen sevinirim.

merhaba canım bende senin gibi aynı durumdayım opu dan sonra tranferim olmadı şimdi adet oldum ikinci adetimde gidecem.merak ettiğim bir şey var nasıl bir süreç bekliyor bizi bilgin var mı ben opudan sonra cok ağrı çektim sıvı birikimi olmuştu

Ben de net bilmiyorum ama buradan takip ettiğim kadarıyla eğer doktorun rahmini transfere elverişli bulursa adet başlangıcı ile estrofem ve climara bant gibi ilaçlara başlanıyor ve yine 15. gün gibi transfer gerçekleştiriliyor.

Canım senin hormon değerlerin nasıldı peki? bende de pko var ama sendrom değil dedi doktor. Hormon normal kilo normal tiroid yok.Sadece düzensizlik var bende belirti olarak.
Canım merhaba aynen benimde öle ya herşey öyle ama düzensizlik var küçük küçük birçok kist var ama ilaçsız adet göremiyorum işte bizde cumartesi doktora gidicez işk tüp bebek denemsi için çok heycanlıyım sen tedavi oldun mu yada oluo musun

Gecen hafta yumurtalarim toplandı. Transferim için adet olmayi bekliyorum. Beklemesi bile heyecanli :)

evet canim hep beklemekle geciyor omrumuz...aman sonu iyi olsunda varsin bekletsin bizi minisler, yeterki saglikla gelsinler ,hayirli evlat olsunlar :)

kızlar bir sorum olacaktı. Benim adetlerim düzensiz 25-35 gün kadar sürebiliyor aralıkları. Yumurta toplama Tam adetimin 14. cü günü yapıldı.Yani yumurta çatlaması eğer adetten 14 gün önce oluyorsa 28. ci gün mü adet olurum o zaman?

Gecen hafta yumurtalarim toplandı. Transferim için adet olmayi bekliyorum. Beklemesi bile heyecanli :)
Ayy ben bile heycanlanıyorum seni düşünemiyorum Allahım inşş tutaa senden müjdeyi alırız banada umut olursun çünkü içimden bi ses hep boşuna uğraşıosun diyo

Selam kızlar
Bende ikinci transferimi ekim ayında yapıcam nasipse şimdi regl olmayı bekliyorum. Sonra tedavi bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
Hayırlı haberlerinizi de bekliyorum :)

Ayy ben bile heycanlanıyorum seni düşünemiyorum Allahım inşş tutaa senden müjdeyi alırız banada umut olursun çünkü içimden bi ses hep boşuna uğraşıosun diyo
Olumsuz düşünme canım, her zaman olumlu olmaya çalışalım. Ne olursa da bir hayır vardır diyelim.

C candanote sanırım ilerki haftalarda bir takvim oluşturmak gerekecek , inşaallah bol gebeli bir takvim olur bizimkisi :)
İnşallah K kds2309 . Ağustos & Eylül ayının topiğini de takip ediyorum. Orada hamile haberlerini çok sık duyar olduk, çok sevindirici haberler geliyor :) Umarım bizler de paylaşabiliriz güzel haberleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…