Benim 28 tane yumurtam toplandı. Doktorum bana bizim özel durumumuzdan dolayı normale göre fazla doz verdiğini bu nedenle çok yumurta oluştuğunu ve çok fazla olduğu için rahimde oluşmuş veya oluşabilecek tahribatların azaltılması için bir ay ara vermemiz gerektiğini söyledi. Benim yaptığım araştırmalara göre çok yumurtlama olan durumlarda Opu'dan sonra transfer yapılırsa, tutunma ihtimali düşük oluyormuş. Rahmin toparlaması için bekliyor anladığım kadarıyla.
Sonucu güzel olsun da beklerim ama beklemek de çok zormuş :)
Benim 16 yumurta toplandı .Gonal-f 150 doz olacak şekilde aldım.Sana kaç doz verdi?
Aynen gelecekleri günü umutla beklemekten başka caremiz yok .
4 bin e denk geliyor herşey canım istanbul tüp bebek de 3.250 yeNe kadrmış oralar canm merak ettimde
caniimm cok tesekkur ederim bende tam bu konuya deginecektim :)
ben onumuzdeki ay tedaviye basliycam yumurta kalitesi icin ari sutu kullanmayi dusunuyorum..esimede son 2 hafta ari sutu ve keci boynuzu pekmezi yediricem... insallah bizde faydasini goruruz...
merhaba canım bende senin gibi aynı durumdayım opu dan sonra tranferim olmadı şimdi adet oldum ikinci adetimde gidecem.merak ettiğim bir şey var nasıl bir süreç bekliyor bizi bilgin var mı ben opudan sonra cok ağrı çektim sıvı birikimi olmuştuBenim 28 tane yumurtam toplandı. Doktorum bana bizim özel durumumuzdan dolayı normale göre fazla doz verdiğini bu nedenle çok yumurta oluştuğunu ve çok fazla olduğu için rahimde oluşmuş veya oluşabilecek tahribatların azaltılması için bir ay ara vermemiz gerektiğini söyledi. Benim yaptığım araştırmalara göre çok yumurtlama olan durumlarda Opu'dan sonra transfer yapılırsa, tutunma ihtimali düşük oluyormuş. Rahmin toparlaması için bekliyor anladığım kadarıyla.
Sonucu güzel olsun da beklerim ama beklemek de çok zormuş :)
merhaba canım bende senin gibi aynı durumdayım opu dan sonra tranferim olmadı şimdi adet oldum ikinci adetimde gidecem.merak ettiğim bir şey var nasıl bir süreç bekliyor bizi bilgin var mı ben opudan sonra cok ağrı çektim sıvı birikimi olmuştu
Bunlar raporluyum fiyatlar mi yoksa raporsuz mu canım?4 bin e denk geliyor herşey canım istanbul tüp bebek de 3.250 ye
Canım merhaba aynen benimde öle ya herşey öyle ama düzensizlik var küçük küçük birçok kist var ama ilaçsız adet göremiyorum işte bizde cumartesi doktora gidicez işk tüp bebek denemsi için çok heycanlıyım sen tedavi oldun mu yada oluo musunCanım senin hormon değerlerin nasıldı peki? bende de pko var ama sendrom değil dedi doktor. Hormon normal kilo normal tiroid yok.Sadece düzensizlik var bende belirti olarak.
Gecen hafta yumurtalarim toplandı. Transferim için adet olmayi bekliyorum. Beklemesi bile heyecanli :)Canım merhaba aynen benimde öle ya herşey öyle ama düzensizlik var küçük küçük birçok kist var ama ilaçsız adet göremiyorum işte bizde cumartesi doktora gidicez işk tüp bebek denemsi için çok heycanlıyım sen tedavi oldun mu yada oluo musun
evet canim hep beklemekle geciyor omrumuz...aman sonu iyi olsunda varsin bekletsin bizi minisler, yeterki saglikla gelsinler ,hayirli evlat olsunlar :)Bu sureç hep beklemekle geçecek. Yavrularımız gelmeden bizlere sabretmeyi öğretecek sanırım. Tedavi başlaması için bekle , opu için bekle, transfer için bekle test için bekle, kalp atışı için bekle ve en güzel bekleyiş yavrunu kucağına almayı bekle...
Allah hepimize bol sabır ve hayırlı minnoşlar versin inşaallah
tabi canim hepsini yazicam buraya...eger birilerine faydasi oluyorsa banada okursa herkese olsun paylasicam burdanEninde sonunda olacak. Başaracağına eminim. Sonucu bildirirsen sevinirim.
Ayy ben bile heycanlanıyorum seni düşünemiyorum Allahım inşş tutaa senden müjdeyi alırız banada umut olursun çünkü içimden bi ses hep boşuna uğraşıosun diyoGecen hafta yumurtalarim toplandı. Transferim için adet olmayi bekliyorum. Beklemesi bile heyecanli :)
olumlu düşünmeye çalış canım.Hayırlısı olsun inşaallahAyy ben bile heycanlanıyorum seni düşünemiyorum Allahım inşş tutaa senden müjdeyi alırız banada umut olursun çünkü içimden bi ses hep boşuna uğraşıosun diyo
Olumsuz düşünme canım, her zaman olumlu olmaya çalışalım. Ne olursa da bir hayır vardır diyelim.Ayy ben bile heycanlanıyorum seni düşünemiyorum Allahım inşş tutaa senden müjdeyi alırız banada umut olursun çünkü içimden bi ses hep boşuna uğraşıosun diyo
Hayırlı olsun, inşallah 2. denemen olumlu sonuçlanır :)Selam kızlar
Bende ikinci transferimi ekim ayında yapıcam nasipse şimdi regl olmayı bekliyorum. Sonra tedavi bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
Hayırlı haberlerinizi de bekliyorum :)
İnşallah canım hepimiz için hayırlı olsun:)Hayırlı olsun, inşallah 2. denemen olumlu sonuçlanır :)
İnşallah K kds2309 . Ağustos & Eylül ayının topiğini de takip ediyorum. Orada hamile haberlerini çok sık duyar olduk, çok sevindirici haberler geliyor :) Umarım bizler de paylaşabiliriz güzel haberleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?