- 6 Ekim 2014
- 1.656
- 1.117
- 78
canım benim gozunaydin tebrikler. rabbim sana mutluluğunu bozmasın ve bu süreçte ki herkes inşallah bu duyguyu tadarKızlarrrr şükürler olsun Rabbime 10. Gun sonucum 304 çıktıhamileyimmmmmmmmmmm
Tebrik ederim. Çok mutlu oldum:) insallah saglikla kucağına alırsın bebeginikızlarrrrrr ben de ben de bendeeee hamileyimmmm değerim çok yüksek değil ama korkmuyorum eminim yükselecek 10.73 şimdilik.
dua edin hızla tutunsun bebişlerim rabbim herkese nasip etsin hepimize inşalahhhhhh
kızlarrrrrr ben de ben de bendeeee hamileyimmmm değerim çok yüksek değil ama korkmuyorum eminim yükselecek 10.73 şimdilik.
dua edin hızla tutunsun bebişlerim rabbim herkese nasip etsin hepimize inşalahhhhhh[/QUOT
İnşallah canim ya rabbim yuzune baksin cok sevindim artacak degerin ...geelsin bebek
benim dr um yarın amerikaya gidiyor o yüzden bugün yaptırmamı istemiş transferi saynazsak bugün 9. Günüm. Dr u aradım senin adıl test günün pazartesi rahat ol yükselir tutunmuş hayırlı olsun dedi. 3. Gün rmbriyosu idiDnzderya canim sen kacinci gun yaptirdin testi ve senin kacinci gun embryosuydu. Sanada hayirli olsun insaĺah degerin katlanir canim.
Inşallah canım Allah bağışlarsa öyle olacak. Bi dehayırlı uğurlu olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah, sana bağışlasın. Darısı hepimizin başına. Topiğin ilk bebişi mi şimdi:)
Teşekürler canım Allah sana ve bekleyen tüm arkadaşlarımıza da nasip etsin insallh :)canım benim gozunaydin tebrikler. rabbim sana mutluluğunu bozmasın ve bu süreçte ki herkes inşallah bu duyguyu tadar
Kızlarrrr şükürler olsun Rabbime 10. Gun sonucum 304 çıktıhamileyimmmmmmmmmmm
kızlarrrrrr ben de ben de bendeeee hamileyimmmm değerim çok yüksek değil ama korkmuyorum eminim yükselecek 10.73 şimdilik.
dua edin hızla tutunsun bebişlerim rabbim herkese nasip etsin hepimize inşalahhhhhh
Canım
benim dr um yarın amerikaya gidiyor o yüzden bugün yaptırmamı istemiş transferi saynazsak bugün 9. Günüm. Dr u aradım senin adıl test günün pazartesi rahat ol yükselir tutunmuş hayırlı olsun dedi. 3. Gün rmbriyosu idi
Ayy insallah canim yaa bunun icin ugrasiyorum bu tedavimde sadece..yumurta kalitesini arttiran ne varsa aliyorum valla..sen ne durumdasin?hadi bakalım bismillah inşallah güzel güzel kaliteli yumurtaların olur
canım benim çok sevindim bu ikinci gebelik haberine. Allahim ins değerler bi iki güne kat ve kat artar ve kucagina almak da nasip olur insallahhhh darısı başımıza;-);-);-)kızlarrrrrr ben de ben de bendeeee hamileyimmmm değerim çok yüksek değil ama korkmuyorum eminim yükselecek 10.73 şimdilik.
Imsallah Allahım isteyen herkese saglikli evlatlar versin.Bende 4 yıllık evliyim eşimin sperm sayısı düşük bizde bu ay insalllah tüp bebege baslicaz cokkk istiyorum yaaaa allahım isteyen herkese versin insallh
Korkma resimindeki bebis gibi bir oglisin olsun dualarimiz sizinle ay bende baya heyecanlaniyorum guzel haberlerle..Gunaydinnnnn uyuyamiyorum artikkkk şafak 1pazartesiyeeee korkuommmm ama heyecandan varrrrr
Aman dikkat et tutunsun bebicikler insallah rabbim verecek.dualar sizin,Hasverecek.dualansfer icin beklemedeyiz . Rabbim kimsenin emegini bosa çıkarmasın insallah
korkma canım sendende müjdelı daber alıcaz inşş bizlere umut olucaksınız ben daha sonrakı pazartesı yaptırıcamGunaydinnnnn uyuyamiyorum artikkkk şafak 1pazartesiyeeee korkuommmm ama heyecandan varrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?