Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Ben de bugün ikinci kontorulume gittim 3 gun gonal-f 450 kullandiktan sonra. Doktor ilaca cok iyi tepki verdigimi bu moralle her seyin olumluya gidecegini soyledi. Cok iyi hissediyorum. Umarım toplamadan.sonra da bu sekilde iyi olur embriyolarimiz da.

Teşekkürler canım. Âmin insallah tutunsunlar . Bitti transfer evdeyim. 2 tane 5. Gun 1. Kalite embriyo transfer edildi. Rabbimin ol dediklerinden olur ve olur insallah .
Insallah sıkı sıkı tutunurlar. Allah hepinizin yardımcısı olsun.

yase07, post: 37367197, member: 624381"]Korkma resimindeki bebis gibi bir oglisin olsun dualarimiz sizinle ay bende baya heyecanlaniyorum guzel haberlerle..[/QUOTE]

İnşallah canim hepimizeeee

Teşekkürler canım. Âmin insallah tutunsunlar . Bitti transfer evdeyim. 2 tane 5. Gun 1. Kalite embriyo transfer edildi. Rabbimin ol dediklerinden olur ve olur insallah .
Canim hayırlı olsun transferin,inşallah sımsıkı tutunsun bebeciklerin sana :)

acelyacicegi, post: 37344978, member: 629575"]sağol canım benim inşallah bu surecteki herkes in yüzü güler ve güzel bebislerini kuçaklarına alirlar ins. tabi sende allahın izniyle[/QUOTE]
İnsallah Canm simdi hastanedeyim yumoslara bakildi kan verdm sonucu beklyrm İnsallah guzel bi sonuc alrm

Ayy insallah canim yaa bunun icin ugrasiyorum bu tedavimde sadece..yumurta kalitesini arttiran ne varsa aliyorum valla..sen ne durumdasin?
hadi inşallah bakalım
ben pazartesi estrofem ve bantlara başlıyorum haftaya pazartesi ilk kontrolüm var o gün büyük bi ihtimal transfer tarihim belli olur. heyecanla bekliyorum

ayshn, post: 37367865, member: 611595"]İnşallah bu bekleyisin sonu güzel olacak canım, valla ben bile heyecanlaniyorum
gelsin pazartesi :)[/QUOTE]
Hrrkesin Pazartesi heycani baska sen bebisin haberlerni almayi beklysn ben bebisimin yerinin olmasini bekliyorum yumoslari yani Rabbim hepimizin yuzunu guldursun bi bebek patlamasi olsn butun kadinlar aniş olsun hamiş olsn ayhh insallah hayrli haberler alrsn arkadsm

Bebiciklere iyi bak 3 gun ozellikle yat.bol meyve kuruyemis iste ne bulursan guzel seyler ye canim bebisler saglam tutulsun insallah hade bakakim yakinda ogrenecez...kun fe yekun amin

Kızlar 3 kutu gonal f 450 aldım. Tüp bebek için rapor cıkmadı. Bunlar bitince yine bu sekilde pahalı ilaçlardan çok alacak mıyim? Neler kullanacagım sonra?

Kızlar 3 kutu gonal f 450 aldım. Tüp bebek için rapor cıkmadı. Bunlar bitince yine bu sekilde pahalı ilaçlardan çok alacak mıyim? Neler kullanacagım sonra?
Rapor için sorun sende miydi esinde miydi ben daha yeni baslicamda öğrenmeye calisiyorum

Bende de aynı korkular var gecen sefer cok umutluydum ama olmadi. Bu sefer uykularim bile kaciyor. Duadan baska caremiz yok.hepimiz güzel sonuçlar alalım inşallah. Sen ne asamadasin şimdi?
canım merhaba işten dolayı çok giremiyorum .ben transfer öncesi aşamasındayım rahmi hazırlıyorlar donrulmuş birtane embriyom var.Allahım nasip ederse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…