Teşekkürler canım. Âmin insallah tutunsunlar . Bitti transfer evdeyim. 2 tane 5. Gun 1. Kalite embriyo transfer edildi. Rabbimin ol dediklerinden olur ve olur insallah .Aman dikkat et tutunsun bebicikler insallah rabbim verecek.dualar sizin,
Insallah sıkı sıkı tutunurlar. Allah hepinizin yardımcısı olsun.Teşekkürler canım. Âmin insallah tutunsunlar . Bitti transfer evdeyim. 2 tane 5. Gun 1. Kalite embriyo transfer edildi. Rabbimin ol dediklerinden olur ve olur insallah .
İnşallah aenin de güzel haberini alacagız çok yakında. Bize umut olacaksın sen de.Gunaydinnnnn uyuyamiyorum artikkkk şafak 1pazartesiyeeee korkuommmm ama heyecandan varrrrr
Canim hayırlı olsun transferin,inşallah sımsıkı tutunsun bebeciklerin sana :)Teşekkürler canım. Âmin insallah tutunsunlar . Bitti transfer evdeyim. 2 tane 5. Gun 1. Kalite embriyo transfer edildi. Rabbimin ol dediklerinden olur ve olur insallah .
Teşekkürler canım. Âmin insallah tutunsunlar . Bitti transfer evdeyim. 2 tane 5. Gun 1. Kalite embriyo transfer edildi. Rabbimin ol dediklerinden olur ve olur insallah .
İnşallah bu bekleyisin sonu güzel olacak canım, valla ben bile heyecanlaniyorumGunaydinnnnn uyuyamiyorum artikkkk şafak 1pazartesiyeeee korkuommmm ama heyecandan varrrrr
hadi inşallah bakalımAyy insallah canim yaa bunun icin ugrasiyorum bu tedavimde sadece..yumurta kalitesini arttiran ne varsa aliyorum valla..sen ne durumdasin?
Hayrli olsn canm bol bol dua et bizlere deHayirli olsun canim dualrim seninle dinlen guzelce
canım bnm heyecan yapmamk mümkün değil ins bu heyecan sevince döner. güzel haberlerini bekliyoruz rabbim yardimcin olsun bu iki gün:-D:-DGunaydinnnnn uyuyamiyorum artikkkk şafak 1pazartesiyeeee korkuommmm ama heyecandan varrrrr
Bebiciklere iyi bak 3 gun ozellikle yat.bol meyve kuruyemis iste ne bulursan guzel seyler ye canim bebisler saglam tutulsun insallah hade bakakim yakinda ogrenecez...kun fe yekun aminTeşekkürler canım. Âmin insallah tutunsunlar . Bitti transfer evdeyim. 2 tane 5. Gun 1. Kalite embriyo transfer edildi. Rabbimin ol dediklerinden olur ve olur insallah .
Cok Sagol canım insallah hayırlı mutlu haberleri vermek nasip olurBebiciklere iyi bak 3 gun ozellikle yat.bol meyve kuruyemis iste ne bulursan guzel seyler ye canim bebisler saglam tutulsun insallah hade bakakim yakinda ogrenecez...kun fe yekun amin
Rapor için sorun sende miydi esinde miydi ben daha yeni baslicamda öğrenmeye calisiyorumKızlar 3 kutu gonal f 450 aldım. Tüp bebek için rapor cıkmadı. Bunlar bitince yine bu sekilde pahalı ilaçlardan çok alacak mıyim? Neler kullanacagım sonra?
canım merhaba işten dolayı çok giremiyorumBende de aynı korkular var gecen sefer cok umutluydum ama olmadi. Bu sefer uykularim bile kaciyor. Duadan baska caremiz yok.hepimiz güzel sonuçlar alalım inşallah. Sen ne asamadasin şimdi?
bitanem tebrik ederimmmmmmmmKızlarrrr şükürler olsun Rabbime 10. Gun sonucum 304 çıktıhamileyimmmmmmmmmmm
hayırlı olsuncanımkızlarrrrrr ben de ben de bendeeee hamileyimmmm değerim çok yüksek değil ama korkmuyorum eminim yükselecek 10.73 şimdilik.
dua edin hızla tutunsun bebişlerim rabbim herkese nasip etsin hepimize inşalahhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?