Rapor icin iki tupumde tikali ama yeterli degil. Laparaskopi yaptirip acilmadigini kanitlamam lazimmis. Erkegin sperm sayisinin da 5 milyonun altinda olmadi. Biz uymadik ikisine de. Acikcasi aradaki fark icin zaman kaybetmek istemedik ameliyatla. Birinci olursa tup bebekle ikincisini laparaskopi olup normal yollardan denemeyi dusunuyorum Allah kismet ederse.Rapor için sorun sende miydi esinde miydi ben daha yeni baslicamda öğrenmeye calisiyorum
yok almazsin canımKızlar 3 kutu gonal f 450 aldım. Tüp bebek için rapor cıkmadı. Bunlar bitince yine bu sekilde pahalı ilaçlardan çok alacak mıyim? Neler kullanacagım sonra?
Selam kizlar kimler ekim-kasim aylarinda tup bebek tedavisine baslayacak?
150 ml gonal f var elimde verebilirimyok almazsin canım
Çok teşekkür ederim canım, darısı başına inşallahbitanem tebrik ederimmmmmmmm
Bir de en az 3 yillik evli olmak gerekiyor. Daha 2 yilin var senin canim.Rapor icin iki tupumde tikali ama yeterli degil. Laparaskopi yaptirip acilmadigini kanitlamam lazimmis. Erkegin sperm sayisinin da 5 milyonun altinda olmadi. Biz uymadik ikisine de. Acikcasi aradaki fark icin zaman kaybetmek istemedik ameliyatla. Birinci olursa tup bebekle ikincisini laparaskopi olup normal yollardan denemeyi dusunuyorum Allah kismet ederse.
Hayırlı olsun transferin sıkı sıkı tutunsun bebecikler inşalllaahhhTeşekkürler canım. Âmin insallah tutunsunlar . Bitti transfer evdeyim. 2 tane 5. Gun 1. Kalite embriyo transfer edildi. Rabbimin ol dediklerinden olur ve olur insallah .
En pahalısı gonal f. Sonra o kadar tutmuyor mesela yumurta çatlatma iğnesi ovitrelle 40 tl ye aldım ben. Transferden sonrakileri de devlet karşılıyor hatta benim gebelik olduğu için rapor da çıktı bi kısmına. Rabbim tedavini hayırlı eylesin emeğinin katşılığını kucağına versin inşallahKızlar 3 kutu gonal f 450 aldım. Tüp bebek için rapor cıkmadı. Bunlar bitince yine bu sekilde pahalı ilaçlardan çok alacak mıyim? Neler kullanacagım sonra?
Canım ben de ananasın iyi olduğunu duymuştum ve transferden sonra sabah ve akşamları yedim. Belki denersin...Selam kizlar transfer oncesi ve ozellikle sonrasi kabak cekirdegi yemek embryonun rahme tutunmasini kolaylastiriyormus.belki bilenler vardir ama bilmeyenlerde ogrenmis olsun diye yazdim...
Bende kabak cekirdegini hic sevmem aslinda ama bugun aldim transferden 3-4 gun once baslayip transfer sonrasi birkac gun daha yiycem..kabak cekirdegi cinko ve omega 3 basta olmak uzere bircok vitamin ve mineral bulunan bir yemismis...ve transfer sonrasi yiyenlerin bircogununda tutmus..onemsiz gibi grlebilir belki ama denemekte fayda var belkide bebisimizin tutunmasini engelleyen eksik bir vitamin barindiriyordur icinde..Allahim vermek ister bu da vesile olur...Hadi bakalim ben aldim deniycem, Rabbim kolaylastirir insallah ol der ve olur....
Selam kizlar transfer oncesi ve ozellikle sonrasi kabak cekirdegi yemek embryonun rahme tutunmasini kolaylastiriyormus.belki bilenler vardir ama bilmeyenlerde ogrenmis olsun diye yazdim...
Bende kabak cekirdegini hic sevmem aslinda ama bugun aldim transferden 3-4 gun once baslayip transfer sonrasi birkac gun daha yiycem..kabak cekirdegi cinko ve omega 3 basta olmak uzere bircok vitamin ve mineral bulunan bir yemismis...ve transfer sonrasi yiyenlerin bircogununda tutmus..onemsiz gibi grlebilir belki ama denemekte fayda var belkide bebisimizin tutunmasini engelleyen eksik bir vitamin barindiriyordur icinde..Allahim vermek ister bu da vesile olur...Hadi bakalim ben aldim deniycem, Rabbim kolaylastirir insallah ol der ve olur....
Peki başka hangi ilacları kullandınız?yok almazsin canım
Peki başka hangi ilacları kullandınız?
Amin canim cumlemizden insallah...Evet tam belli degil ama gidisat ekim sonunu gosteriyor insallah oyle olur..seninle ayni tarihlerde olacak galiba transferim...Allah razı olsun canım . Bende duydum bunu forumda . Önümüzdeki hafta bende başlayacağım. Senin transfer ekim sonu - kasım bası gibi olacaktı değil mi?
Ananas konusunda yanlis bilinenler var aslinda tutunmayi kolaylastiriyor diyorlar ama rahim kasilmasi yapiyormus ve hamilelerdede dusuk riski yaratiyormus daha yemem tedavi suresince..ama ben tadini seviyorum...evet bende duymuştum kabak çekirdeği ve ananası ananasın tadını hiç sevmemiştim ama transferden sonra deneyeğim kabak çekirdeğinide evde sıkıntılı sıkıntılı yatarken yerim vakit geçer
aaa bunu demen iyi oldu bir bakayım araştırayım.. mesela maydonozda bulunan bir maddeninde rahim kasılması yaptığını duymuştum. çok sağol canımAnanas konusunda yanlis bilinenler var aslinda tutunmayi kolaylastiriyor diyorlar ama rahim kasilmasi yapiyormus ve hamilelerdede dusuk riski yaratiyormus daha yemem tedavi suresince..ama ben tadini seviyorum...
Ben yedim mesela :)Selam kizlar transfer oncesi ve ozellikle sonrasi kabak cekirdegi yemek embryonun rahme tutunmasini kolaylastiriyormus.belki bilenler vardir ama bilmeyenlerde ogrenmis olsun diye yazdim...
Cok teşekkür ederim canım. Seninde bebisin hayırlı olsun. Kan sonuçların kat kat artsın insallahHayırlı olsun transferin sıkı sıkı tutunsun bebecikler inşalllaahhh
Evet canim ozellikle soyledim zaten hani yemeyi dusunuyorsan falan bilgin olsun diye...Bilmeden hatada yapabiliyoruz bazen boyle..aaa bunu demen iyi oldu bir bakayım araştırayım.. mesela maydonozda bulunan bir maddeninde rahim kasılması yaptığını duymuştum. çok sağol canım
Hadi yaa al sana canli sahit :)Ben yedim mesela :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?