Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Selam canım . Yazdığın Mesajı esime okudum . Daha ben bişey demeden kalktı gidiyorum ben kabak çekirdeği almaya dedi Aldı geldi

Selam canım . Yazdığın Mesajı esime okudum . Daha ben bişey demeden kalktı gidiyorum ben kabak çekirdeği almaya dedi Aldı geldi
Eyy masallah bu ne azim :) ne kadar istiyor demekki esin insallah bu topikte herkes hamile kalir hepimiz bebislerle doneriz kan testinden...

Insallah canım insallah. Maddi manevi yipratıcı bir süreç. Inşallah güzel olur.sonucu da. Beklenen.gün gelecekse çekilen çile kutsaldır.

meraba benimde sali gunu transverim oldu bu 6 denemem son olur isallah o kadar tecrubeliim ama genede bi belirti bekliyorum off offf allah hrpimizin yardimcisi olsun
Hayirli olsun canim baya denemissin sende..hic gebelik elde edemedinizmi yas kac ve kacinci gun embryosu kondu sana ?

Peki başka hangi ilacları kullandınız?
yumurta toplama isleminden sonra coraspin, estrofem ,progestan iki çeşit daha hap vermişlerdi bi de haftada bir vurulmak içinde 3 tane prulotun iğne verdi bana bunlar sonuç gününe kadar kullanacm

meraba benimde sali gunu transverim oldu bu 6 denemem son olur isallah o kadar tecrubeliim ama genede bi belirti bekliyorum off offf allah hrpimizin yardimcisi olsun
Hayırlısı olsun inşallah bu sefer kucağına alırsın bebeğini Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın

Evet canim ozellikle soyledim zaten hani yemeyi dusunuyorsan falan bilgin olsun diye...Bilmeden hatada yapabiliyoruz bazen boyle..
Hadi yaa al sana canli sahit :)
Kac gun yedin canim transfer oncesi sonrasi ne zaman basladin yemeye?
Aslında transferden önce baslayacaktim ama olmadı. Transfer günü dahil ilk 5 gün yedim o kadar.

Benide ekleyebilirmisin canım. Ikimizde de hafif sorunlar vardı ama doğal yolla olmadı. Tedaviye 3 ekimde başladık. Merkez Ankara Lina kadın dogum merkezi ama transfer Nova art ta yapıldı. Test günüm 30 Ekim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…