Selam canım . Yazdığın Mesajı esime okudum . Daha ben bişey demeden kalktı gidiyorum ben kabak çekirdeği almaya dedi Aldı geldiSelam kizlar transfer oncesi ve ozellikle sonrasi kabak cekirdegi yemek embryonun rahme tutunmasini kolaylastiriyormus.belki bilenler vardir ama bilmeyenlerde ogrenmis olsun diye yazdim...
Bende kabak cekirdegini hic sevmem aslinda ama bugun aldim transferden 3-4 gun once baslayip transfer sonrasi birkac gun daha yiycem..kabak cekirdegi cinko ve omega 3 basta olmak uzere bircok vitamin ve mineral bulunan bir yemismis...ve transfer sonrasi yiyenlerin bircogununda tutmus..onemsiz gibi grlebilir belki ama denemekte fayda var belkide bebisimizin tutunmasini engelleyen eksik bir vitamin barindiriyordur icinde..Allahim vermek ister bu da vesile olur...Hadi bakalim ben aldim deniycem, Rabbim kolaylastirir insallah ol der ve olur....
Canim ananas rahim kasilmasi yapiyormus...tesekkur ederim yinede :)Canım ben de ananasın iyi olduğunu duymuştum ve transferden sonra sabah ve akşamları yedim. Belki denersin...
Eyy masallah bu ne azim :) ne kadar istiyor demekki esin insallah bu topikte herkes hamile kalir hepimiz bebislerle doneriz kan testinden...Selam canım . Yazdığın Mesajı esime okudum . Daha ben bişey demeden kalktı gidiyorum ben kabak çekirdeği almaya dedi Aldı geldi
Evet bizim sart.oradan da uymadigi.icin atlamısım :)Bir de en az 3 yillik evli olmak gerekiyor. Daha 2 yilin var senin canim.
Insallah canım insallah. Maddi manevi yipratıcı bir süreç. Inşallah güzel olur.sonucu da. Beklenen.gün gelecekse çekilen çile kutsaldır.En pahalısı gonal f. Sonra o kadar tutmuyor mesela yumurta çatlatma iğnesi ovitrelle 40 tl ye aldım ben. Transferden sonrakileri de devlet karşılıyor hatta benim gebelik olduğu için rapor da çıktı bi kısmına. Rabbim tedavini hayırlı eylesin emeğinin katşılığını kucağına versin inşallah
Onlar destek olmasa zaten cok daha zor olurdu her sey. Esim iki gün yanımda olmayacak şımdiden onun sıkıntısı sardı beni de.Canim ananas rahim kasilmasi yapiyormus...tesekkur ederim yinede :)
evet birlikte sayacağız günleri inşaallah :)Amin canim cumlemizden insallah...Evet tam belli degil ama gidisat ekim sonunu gosteriyor insallah oyle olur..seninle ayni tarihlerde olacak galiba transferim...
Hayirli olsun canim baya denemissin sende..hic gebelik elde edemedinizmi yas kac ve kacinci gun embryosu kondu sana ?meraba benimde sali gunu transverim oldu bu 6 denemem son olur isallah o kadar tecrubeliim ama genede bi belirti bekliyorum off offf allah hrpimizin yardimcisi olsun
yumurta toplama isleminden sonra coraspin, estrofem ,progestan iki çeşit daha hap vermişlerdi bi de haftada bir vurulmak içinde 3 tane prulotun iğne verdi bana bunlar sonuç gününe kadar kullanacmPeki başka hangi ilacları kullandınız?
Hayırlısı olsun inşallah bu sefer kucağına alırsın bebeğini Rabbim emeklerini boşa çıkarmasınmeraba benimde sali gunu transverim oldu bu 6 denemem son olur isallah o kadar tecrubeliim ama genede bi belirti bekliyorum off offf allah hrpimizin yardimcisi olsun
Aslında transferden önce baslayacaktim ama olmadı. Transfer günü dahil ilk 5 gün yedim o kadar.Evet canim ozellikle soyledim zaten hani yemeyi dusunuyorsan falan bilgin olsun diye...Bilmeden hatada yapabiliyoruz bazen boyle..
Hadi yaa al sana canli sahit :)
Kac gun yedin canim transfer oncesi sonrasi ne zaman basladin yemeye?
Ben varım yaş 30 :)Kizlar aramizda 30-35 yas arasi kimler var?
Bende 32 yim canim kimler var benim yasima yakin merak ettim :)Ben varım yaş 30 :)
Benide ekleyebilirmisin canım. Ikimizde de hafif sorunlar vardı ama doğal yolla olmadı. Tedaviye 3 ekimde başladık. Merkez Ankara Lina kadın dogum merkezi ama transfer Nova art ta yapıldı. Test günüm 30 Ekim insallahherkese iyi geceler :) Listeyi son güzel haberle revize ettim. Darısı hepimizin başına inşallah. Sırada D dygarslan vemucize22 var. İnşallah onlardan da güzel haber alırız :)
Eki Görüntüle 1273887
herkese iyi geceler :) Listeyi son güzel haberle revize ettim. Darısı hepimizin başına inşallah. Sırada D dygarslan vemucize22 var. İnşallah onlardan da güzel haber alırız :)
Eki Görüntüle 1273887
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?