Ostrijen aliyorsun kadinlik hormonu istah acabilir gebelik belirtileri bize verilen tahlil gununden sonra baslarSirt agrisi ve hafif hafif yan bosluklarim agriyor iki gundur vede bu yasima kadar tatli yemeyen ben her aksam esimi pastaneye gonderiyorum tatlikolik oldum transferin yarin 6. Gunu tatli istemem normal bisey mi yoksa zihnim bana oyun mu oynuyor
Bilmiom insallah ama cok korkuom biraz da agrim varrr
Ostrijen aliyorsun kadinlik hormonu istah acabilir gebelik belirtileri bize verilen tahlil gununden sonra baslar
Canim kafayi takmamaya calis icini ferah tut olumlu dusun transfer sonrasi zaman biraz zor gecer bilirim 3 kez yasadim o yuzden allah kolaylik versin bence biraz bebek kifeti falan bak netten bakimini oku falan pozitif dusun pozitif olsundoğru söylüyorsun arkadaşım deliye hergün bayram derler ya bizimki o hesap öksürsek acaba der olduk
Folik sart degil ama baslasan iyi olur gebelikten 3 ay once baslayabilirsin bebekte anomaliyi engelliyorArkadaşlar ben birşey sorucam şimdi benimkasımdaki adet tarihimle tedavim başlayacak ama doktor bana folik asit falanvermedi.diğer tedavilerimden hatırlayamıyorum epey zaman geçtiği için iğneleri kullanmaya Başlamadan 1 ay öncemi başlıyorduk folik asite gerçi doktoruma mail attım Pazartesi dönerbüyük ihtimalle.ya Aralık ayına sarkmasın tedavim bu kadar hazırladım herşeyi iş yerinden izin aldım uçak biletimi aldım offff kafam çok karıştı yadoktorum ameliyattan 2 ay sonra hemen başlayabilirizdemişti ama içime kurt düştü gece gece
Rapor icin iki tupumde tikali ama yeterli degil. Laparaskopi yaptirip acilmadigini kanitlamam lazimmis. Erkegin sperm sayisinin da 5 milyonun altinda olmadi. Biz uymadik ikisine de. Acikcasi aradaki fark icin zaman kaybetmek istemedik ameliyatla. Birinci olursa tup bebekle ikincisini laparaskopi olup normal yollardan denemeyi dusunuyorum Allah kismet ederse.
Ayy bndede war cikolata kisti arkadasim seninkinin boyutu neydiBilmiom insallah ama cok korkuom biraz da agrim varrr
Ayy bndede war cikolata kisti arkadasim seninkinin boyutu neydi[/QUOTE
heyecanla bekliyrm sonucunu :)
Tşekkür ederim. Doktor bana yumurtaların çarsambaya kadar gelisir dedi. Carsambaya kadar gelisirse persembe mi toplama islemi gerceklesiryumurta toplama isleminden sonra coraspin, estrofem ,progestan iki çeşit daha hap vermişlerdi bi de haftada bir vurulmak içinde 3 tane prulotun iğne verdi bana bunlar sonuç gününe kadar kullanacm
Evet size cıkar en azindan. Ben hic bir yerden tutmadım. Hayırlısı olsun. Raporlu raporsuz olsaydı bi an onceAnladım canm bizim sayı 2 milyon olduğu için sıkıntı olmaz sanırım allah gönlüne göre versin insallah
Bana yapıldı 1 ay önceKizlar icinizde endometrial injury (rahim duvari hasari )yaptiran oldumu
5. gun 2 tane transver edildi yasim 30 bir tane pozitifim oldu oda 8 haftalikken kaybettimHayirli olsun canim baya denemissin sende..hic gebelik elde edemedinizmi yas kac ve kacinci gun embryosu kondu sana ?
canım yumurtalar gelisince yumurta cattlama ignesini vurduracak en son. snr igneden bi gün sonra toplama işlemi olur muhakkak allah yardimcin olsun canım. yani cuma sabahı olur dediğine göre. güzel sonuclarla gelirsin hastaneden ınşTşekkür ederim. Doktor bana yumurtaların çarsambaya kadar gelisir dedi. Carsambaya kadar gelisirse persembe mi toplama islemi gerceklesir
yarın güzel haberler ver bize. gözümüz kulağımız sende olacak yarın. inşallah hamissindir canım bnmGunaydinnn bugün 10. Ve sonuncu gün yolun sonuna geldik bakalim yarin neler olacak bugün agri yok ama gaz gibi kipirti var adet olacak gibi karbon dolar ya anlamdim korkuyorum acaba bugün yaptirsam mi
Bana yapıldı 1 ay önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?