Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Sirt agrisi ve hafif hafif yan bosluklarim agriyor iki gundur vede bu yasima kadar tatli yemeyen ben her aksam esimi pastaneye gonderiyorum tatlikolik oldum transferin yarin 6. Gunu tatli istemem normal bisey mi yoksa zihnim bana oyun mu oynuyor

Sirt agrisi ve hafif hafif yan bosluklarim agriyor iki gundur vede bu yasima kadar tatli yemeyen ben her aksam esimi pastaneye gonderiyorum tatlikolik oldum transferin yarin 6. Gunu tatli istemem normal bisey mi yoksa zihnim bana oyun mu oynuyor
Ostrijen aliyorsun kadinlik hormonu istah acabilir gebelik belirtileri bize verilen tahlil gununden sonra baslar

Bilmiom insallah ama cok korkuom biraz da agrim varrr

benim de transferin ilk gününden beri kasık ağrılarım var. Belim de ağrıyor. ama bugün şiddeti azaldı. Bakalım önümüzdeki günlerde nasıl olacak. Korkma canım, olmazsa da bir sebebi vardır, hayırlısı buymuş diye düşünmek gerek bence. Ama şimdi olumsuzu düşünmüyoruz, hep olumlu düşünelim ki hayırlısıyla olumlu sonuç alalım :)

Arkadaşlar ben birşey sorucam şimdi benimkasımdaki adet tarihimle tedavim başlayacak ama doktor bana folik asit falanvermedi.diğer tedavilerimden hatırlayamıyorum epey zaman geçtiği için iğneleri kullanmaya Başlamadan 1 ay öncemi başlıyorduk folik asite gerçi doktoruma mail attım Pazartesi dönerbüyük ihtimalle.ya Aralık ayına sarkmasın tedavim bu kadar hazırladım herşeyi iş yerinden izin aldım uçak biletimi aldım offff kafam çok karıştı ya doktorum ameliyattan 2 ay sonra hemen başlayabilirizdemişti ama içime kurt düştü gece gece

doğru söylüyorsun arkadaşım deliye hergün bayram derler ya bizimki o hesap öksürsek acaba der olduk
Canim kafayi takmamaya calis icini ferah tut olumlu dusun transfer sonrasi zaman biraz zor gecer bilirim 3 kez yasadim o yuzden allah kolaylik versin bence biraz bebek kifeti falan bak netten bakimini oku falan pozitif dusun pozitif olsun

Folik sart degil ama baslasan iyi olur gebelikten 3 ay once baslayabilirsin bebekte anomaliyi engelliyor

Anladım canm bizim sayı 2 milyon olduğu için sıkıntı olmaz sanırım allah gönlüne göre versin insallah

yumurta toplama isleminden sonra coraspin, estrofem ,progestan iki çeşit daha hap vermişlerdi bi de haftada bir vurulmak içinde 3 tane prulotun iğne verdi bana bunlar sonuç gününe kadar kullanacm
Tşekkür ederim. Doktor bana yumurtaların çarsambaya kadar gelisir dedi. Carsambaya kadar gelisirse persembe mi toplama islemi gerceklesir

Tşekkür ederim. Doktor bana yumurtaların çarsambaya kadar gelisir dedi. Carsambaya kadar gelisirse persembe mi toplama islemi gerceklesir
canım yumurtalar gelisince yumurta cattlama ignesini vurduracak en son. snr igneden bi gün sonra toplama işlemi olur muhakkak allah yardimcin olsun canım. yani cuma sabahı olur dediğine göre. güzel sonuclarla gelirsin hastaneden ınş

Gunaydinnn bugün 10. Ve sonuncu gün yolun sonuna geldik bakalim yarin neler olacak bugün agri yok ama gaz gibi kipirti var adet olacak gibi karbon dolar ya anlamdim korkuyorum acaba bugün yaptirsam mi
yarın güzel haberler ver bize. gözümüz kulağımız sende olacak yarın. inşallah hamissindir canım bnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…