Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Ya listenize beni de yazarsanız. .şişli memorial da tedaviye başladım..sebebi tüplerimin tıkalı olması.yumurtaları geliştiriyoruz şuan..yarın tekrar muayeneye gideceğim .hepimiz için hayırlısı inşallah :)

canım senin rahme çizik atmayı güvenç bey mi yaptı.bir de nasıl oluyor.ücreti ne kadar.
yoksa opu işlemi sırasında istersek yine yapılabilir mi.

canım dediğin işlem banada yapıldı ama bana yapılmaz amacı rahim içinde polip vardı onu almak istedi ama rahme çizik atma hafif yaralamak tüp bebek için yararlı bişeymiş vucüd orayı iyileştirirken saglıladığı hormon embriyonun tutmasına yardımcı oluyormuş . Hatta 3-4 kez deneyip sebebsiz yere tüp bebek tutmama durumunda sırf yaralamak için yapılıyormuş biz herişte bir hayır var demiştik polip kötü bişey ama işlem yararımıza oldu. Güvenç bey yaptı operasyonu 10 dk lık bişey yumurta toplamadan farklı değil yarım saat sonra yürüyerek çıktık 1900 tl de ücreti vardı. 1 ay oldu olmadı yaptıralı

canım doktorunun dönemese bile bence başlamalısın.sonu.ta bebeğin tutunması ve beyin gelişimi için çok önemli bir vitamin eczaneden bir kutu al başla doktorun başka verirse değiştirirsin.

[Qİnşallah sa54, post: 37378621, member: 631488"]İnsalllah hamilesindir merakla haberlerini bekliyoruz rabbim hayirlisini vrsin[/QUOTE]

İnsallah canim teşekkürler

[QBugün"antalya2011, post: 37378587, member: 257005"]bence yaptırsan çıkar canım.kaçıncı gündü.[/QUOTE]

Bugun 10canim transfer dahil

[Qelyacicegi, post: 37378437, member: 629575"]yarın güzel haberler ver bize. gözümüz kulağımız sende olacak yarın. inşallah hamissindir canım bnm[/QUOTE]

İnsallah canimmmm

[QSağol"M350, post: 37379056, member: 518059"]Umut2255 arkadasim bugun dualarimiz seninle[/QUOTE]

Sagol canim ama bugün yaptirma konusunda kararsizim 10ekim transfer 21ekim test tarihiydi ben yarin diye düşünüyorum ama bilmiyorum ;(

Yardimmmm kizlar 10ekim transfer 21ekim test günüydü yarin yaparim diyorum ama napmaliyim gebelik testi aldim dun duruyor yapmadim korkudan bazen kan bile veremeycem gibi geliyor

Yardimmmm kizlar 10ekim transfer 21ekim test günüydü yarin yaparim diyorum ama napmaliyim gebelik testi aldim dun duruyor yapmadim korkudan bazen kan bile veremeycem gibi geliyor
Canim arkadasim burdaki iki arkadasta 10. Gunu yapti ben sonucun cikacagina inaniyorum. Hem insan korkuyor biliyorum bende ayniyim ama eninde sonunda ogrenicez allah hepimizin dualarini kabul eder insallah

Mgunu t: 37379166 .!.:
Canim arkadasim burdaki iki arkadasta 10. Gunu yapti ben sonucun cikacagina inaniyorum. Hem insan korkuyor biliyorum bende ayniyim ama eninde sonunda ogrenicez allah hepimizin dualarini kabul eder insallah

Transfer gunu dahil mi sayilio yada idrar yapsam offff bilmiom cani.m.

Insallah canım. Cok tesekkur ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…