Gunaydinnn bugün 10. Ve sonuncu gün yolun sonuna geldik bakalim yarin neler olacak bugün agri yok ama gaz gibi kipirti var adet olacak gibi karbon dolar ya anlamdim korkuyorum acaba bugün yaptirsam mi
İnsalllah hamilesindir merakla haberlerini bekliyoruz rabbim hayirlisini vrsinGunaydinnn bugün 10. Ve sonuncu gün yolun sonuna geldik bakalim yarin neler olacak bugün agri yok ama gaz gibi kipirti var adet olacak gibi karbon dolar ya anlamdim korkuyorum acaba bugün yaptirsam mi
canım senin rahme çizik atmayı güvenç bey mi yaptı.bir de nasıl oluyor.ücreti ne kadar.
yoksa opu işlemi sırasında istersek yine yapılabilir mi.
canım doktorunun dönemese bile bence başlamalısın.sonu.ta bebeğin tutunması ve beyin gelişimi için çok önemli bir vitamin eczaneden bir kutu al başla doktorun başka verirse değiştirirsin.Arkadaşlar ben birşey sorucam şimdi benimkasımdaki adet tarihimle tedavim başlayacak ama doktor bana folik asit falanvermedi.diğer tedavilerimden hatırlayamıyorum epey zaman geçtiği için iğneleri kullanmaya Başlamadan 1 ay öncemi başlıyorduk folik asite gerçi doktoruma mail attım Pazartesi dönerbüyük ihtimalle.ya Aralık ayına sarkmasın tedavim bu kadar hazırladım herşeyi iş yerinden izin aldım uçak biletimi aldım offff kafam çok karıştı yadoktorum ameliyattan 2 ay sonra hemen başlayabilirizdemişti ama içime kurt düştü gece gece
evet banada yapılda daha salı günü. orijinal adını yazınca bi an bilemedim. bana hem histeroskopi yapıldı hemde rahime çizik atıldı.Kizlar icinizde endometrial injury (rahim duvari hasari )yaptiran oldumu
Ayy bndede war cikolata kisti arkadasim seninkinin boyutu neydi
Canim arkadasim burdaki iki arkadasta 10. Gunu yapti ben sonucun cikacagina inaniyorum. Hem insan korkuyor biliyorum bende ayniyim ama eninde sonunda ogrenicez allah hepimizin dualarini kabul eder insallahYardimmmm kizlar 10ekim transfer 21ekim test günüydü yarin yaparim diyorum ama napmaliyim gebelik testi aldim dun duruyor yapmadim korkudan bazen kan bile veremeycem gibi geliyor
Mgunu t: 37379166 .!.:Canim arkadasim burdaki iki arkadasta 10. Gunu yapti ben sonucun cikacagina inaniyorum. Hem insan korkuyor biliyorum bende ayniyim ama eninde sonunda ogrenicez allah hepimizin dualarini kabul eder insallah
Insallah canım. Cok tesekkur ederim.canım yumurtalar gelisince yumurta cattlama ignesini vurduracak en son. snr igneden bi gün sonra toplama işlemi olur muhakkak allah yardimcin olsun canım. yani cuma sabahı olur dediğine göre. güzel sonuclarla gelirsin hastaneden ınş
Bende seni en bastan beri hanile dusundugum. Umarim hissettiginiz gibi olur sonucunda. Iyi haberlerini bekliyoruz.Transfer gunu dahil mi sayilio yada idrar yapsam offff bilmiom cani.m.
Transfer gunu dahil mi sayilio yada idrar yapsam offff bilmiom cani.m.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?