Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Gidemem kizlar erken deilmi transfer dahil 10 korkuommm
gitme canım erken yarın yaparsın. hem biz transfer gününü saymıyoruz ki. bugün seninki 9. gün sayılır yarın 10.günün. Allah senin için neyi nasip ettiyse yarın ogreneceksin. moralini yüksek tut ve bebeğini hisset az kaldı. yarın kanını verip sonucu ogrenirsin. kasma kendini şimdiden rahat ol bence. dualarim sizinle canım
 
9. Gunmus senin ben 10 saniyorum yaptirma arkadasim bekle 1 gun daha idrar testine ise hic bakma
 

geçmiş olsun.peki sadece rahme çizik atma mı 1900tl mi
öyleyse pahalıymış.
 
[Q="merve10er, post: 37380762, member: 346208"]caanım beklemek cok zor ama 10.gün bıle erken bekle 12 gun yaptır yanlış cıkma olanaklarıda var bılıyorsun[/QUOTE]


Canim hastane sali demişti yarin inşallahyaptircam
 
[Q="merve10er, post: 37380762, member: 346208"]caanım beklemek cok zor ama 10.gün bıle erken bekle 12 gun yaptır yanlış cıkma olanaklarıda var bılıyorsun


Canim hastane sali demişti yarin inşallahyaptircam[/QUOTE]
Gönlünü ferah tut ne olur. Insallah bebeginin haberini alacaksın yarın. Moralii bozma. Başka.şeylerle ilgilen.
 
Tedaviye ne zaman baslayacaksin ve basari orani neymis biliyormusun
inşallah yarın rahim kalınlaştırmak için ilaçlara başlıyorum canım iki haftaya kadar da transferim olur Allah ın izni ile. başarı oranına gelince sen adını öyle yazınca araştırdığımda gördüm özellikle başarısız tüp bebek denemelerinde yapılan işlemde gebelik elde etme şansı artmış yüzdesi yazmıyordu. ama o işlem yapıldığında vücut rahimi iyileştirmek için bir protein salgılıyormuş bu proteinde gebliğe yardımcı bir proteinmiş.
 
Merhabalar,
Forumu geçen sene yaşadığımız tatsız kaybımızın ardından takip etmeye başladım. Zor bir sürecin ardından doktorumuzu değiştirdik ve sonrasında 3 aşılama yapıldı, histereskopik miyom ameliyatının arkasından 1 aşılama daha ve ayın 15 i itibariyle karar aldık ve puregon ile tedaviye başladık ilk tüp denememiz olacacak ve yaşım 37. Umarım herkesin gönlüne göre olsun!
 
canım senin rahme çizik atmayı güvenç bey mi yaptı.bir de nasıl oluyor.ücreti ne kadar.
yoksa opu işlemi sırasında istersek yine yapılabilir mi.
Yok benimki Bakırköy Acıbadem de oldu. Özel sağlık sigortam hepsini ödediği için orada kendi jinekoloğuma yaptırdım. Çünkü zaten laparoskopi ve histeroskopi olacaktım. Doktor anesteziden uyanınca hazır girmişken çizik de attık diye bana sürpriz yaptı:) Tüp bebeğe hazırlandığımı biliyordu.
Sadece o işlemin ücretini bilmiyorum ama histeroskopiyle yapılıyor. Belki yumurta toplama sırasındaki aneztezi de yapılabilir. Güvenç beye sor bakalım.
 
bende bahceco fulyadayim benim sorun esimde. basladin mi tedaviye
Selam, doktorun kim? Benim iki gün oldu ilaç almaya başlayalı. Çarşamba kontrolüm var. Doktorum Güvenç bey ama bu hafta o olmadığı için Burçak hn. ilgilenecekmiş.
 
Selam, doktorun kim? Benim iki gün oldu ilaç almaya başlayalı. Çarşamba kontrolüm var. Doktorum Güvenç bey ama bu hafta o olmadığı için Burçak hn. ilgilenecekmiş.
benmki de gürkan bey guler yuzlu ama hep mesgul bi hali var bugun dollenmenin 3. gunu ohss oldugum icin 12 embriyo donduruldu gurkan bey 5. gun transfer yapioruz demisti ama 3. gun dondurdular insallah bi sorun yoktur
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…