yarın yapsin 11. gün. bugünde sabret yarın sabahtan gidersin umutcumTransfer gunu dahil mi sayilio yada idrar yapsam offff bilmiom cani.m.
gitme canım erken yarın yaparsın. hem biz transfer gününü saymıyoruz ki. bugün seninki 9. gün sayılır yarın 10.günün. Allah senin için neyi nasip ettiyse yarın ogreneceksin. moralini yüksek tut ve bebeğini hisset az kaldı. yarın kanını verip sonucu ogrenirsin. kasma kendini şimdiden rahat ol bence. dualarim sizinle canımGidemem kizlar erken deilmi transfer dahil 10 korkuommm
1 gün daha sabret canım. Hayırlısıyla senden yarın güzel haberleri alıcaz inşallahGidemem kizlar erken deilmi transfer dahil 10 korkuommm
bende bahceco fulyadayim benim sorun esimde. basladin mi tedaviyeBeni de ekleyin lütfen
Tüp tıkanıklığı, ilk deneme, 15-16 Ekim de başlayacak tedavi, Fulya Bahçeci de, yaşım 37
idrar testini kesinlile yapmanı tavsiye etmem yapacaksan kan yaptır yada bekle ama idrara hayııırrrTransfer gunu dahil mi sayilio yada idrar yapsam offff bilmiom cani.m.
Canım idrar testi yapip boşuna canını sıkma çünkü çıkmama ihtimali var. Yaptırmayı dusunuyosan direk kan testi yaptır bence. Korkma inşallah senin de güzel haberlerini alicazTransfer gunu dahil mi sayilio yada idrar yapsam offff bilmiom cani.m.
canım dediğin işlem banada yapıldı ama bana yapılmaz amacı rahim içinde polip vardı onu almak istedi ama rahme çizik atma hafif yaralamak tüp bebek için yararlı bişeymiş vucüd orayı iyileştirirken saglıladığı hormon embriyonun tutmasına yardımcı oluyormuş . Hatta 3-4 kez deneyip sebebsiz yere tüp bebek tutmama durumunda sırf yaralamak için yapılıyormuş biz herişte bir hayır var demiştik polip kötü bişey ama işlem yararımıza oldu. Güvenç bey yaptı operasyonu 10 dk lık bişey yumurta toplamadan farklı değil yarım saat sonra yürüyerek çıktık 1900 tl de ücreti vardı. 1 ay oldu olmadı yaptıralı
caanım beklemek cok zor ama 10.gün bıle erken bekle 12 gun yaptır yanlış cıkma olanaklarıda var bılıyorsunEn iyisi yarin gitmek uyumusum zaten birazda dolasiriz biter bu gun
[Q="merve10er, post: 37380762, member: 346208"]caanım beklemek cok zor ama 10.gün bıle erken bekle 12 gun yaptır yanlış cıkma olanaklarıda var bılıyorsun
Tedaviye ne zaman baslayacaksin ve basari orani neymis biliyormusunevet banada yapılda daha salı günü. orijinal adını yazınca bi an bilemedim. bana hem histeroskopi yapıldı hemde rahime çizik atıldı.
inşallah yarın rahim kalınlaştırmak için ilaçlara başlıyorum canım iki haftaya kadar da transferim olur Allah ın izni ile. başarı oranına gelince sen adını öyle yazınca araştırdığımda gördüm özellikle başarısız tüp bebek denemelerinde yapılan işlemde gebelik elde etme şansı artmış yüzdesi yazmıyordu. ama o işlem yapıldığında vücut rahimi iyileştirmek için bir protein salgılıyormuş bu proteinde gebliğe yardımcı bir proteinmiş.Tedaviye ne zaman baslayacaksin ve basari orani neymis biliyormusun
Yok benimki Bakırköy Acıbadem de oldu. Özel sağlık sigortam hepsini ödediği için orada kendi jinekoloğuma yaptırdım. Çünkü zaten laparoskopi ve histeroskopi olacaktım. Doktor anesteziden uyanınca hazır girmişken çizik de attık diye bana sürpriz yaptı:) Tüp bebeğe hazırlandığımı biliyordu.canım senin rahme çizik atmayı güvenç bey mi yaptı.bir de nasıl oluyor.ücreti ne kadar.
yoksa opu işlemi sırasında istersek yine yapılabilir mi.
Selam, doktorun kim? Benim iki gün oldu ilaç almaya başlayalı. Çarşamba kontrolüm var. Doktorum Güvenç bey ama bu hafta o olmadığı için Burçak hn. ilgilenecekmiş.bende bahceco fulyadayim benim sorun esimde. basladin mi tedaviye
benmki de gürkan bey guler yuzlu ama hep mesgul bi hali var bugun dollenmenin 3. gunu ohss oldugum icin 12 embriyo donduruldu gurkan bey 5. gun transfer yapioruz demisti ama 3. gun dondurdular insallah bi sorun yokturSelam, doktorun kim? Benim iki gün oldu ilaç almaya başlayalı. Çarşamba kontrolüm var. Doktorum Güvenç bey ama bu hafta o olmadığı için Burçak hn. ilgilenecekmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?