Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

benmki de gürkan bey guler yuzlu ama hep mesgul bi hali var bugun dollenmenin 3. gunu ohss oldugum icin 12 embriyo donduruldu gurkan bey 5. gun transfer yapioruz demisti ama 3. gun dondurdular insallah bi sorun yoktur
Genel olarak bütün doktorlar iyi bence. Hemşireler de öyle. 12 gün mü iğne olunuyor Opu'dan önce. Sonra dondurulmuşlar ne zaman transfer ediliyor? Bana dondurulmuş transferi artık daha başarılı dedi Güvenç bey. Belki yaşa da bakıyorlardır. Rahim dinlenmiş oluyormuş.

o kisinin ilaclara verdigi tepkiye gore degisiyor ama genelde 10 gun. en son catlatma ignesi yapilio bigunde bekliosun bos gun yani sonra opu. bende hafif bi pko oldugu icin yumurtaliklarim fazla tepki verdi ignelere ve suanda hafif ohss oldum onun icin doktorm 1 ay beklesen yeter dedi kasim sonu gibi dondurulmus transferim olcak insallah

Teşekkürler, inşallah sorunsuz bir şekilde gerçekleşir transferin.

Iyi akşamlar canlar. Bugün 2. Testimi yaptırdım. Degerim 602 çıktı sukurler olsun. Bi daha yapmicam. Buna bile gerek yok demişlerdi ama içim rahat etsin dedim. Şimdi sıra kese görmede. Bir hafta sonra gidicez görmeye. Allahim hepinize nasıp etsin inşallah mucize22 D dygarslan dualarim sizinle. Güzel haberlerinizi bekliyoruz :)

geçmiş olsun.peki sadece rahme çizik atma mı 1900tl mi
öyleyse pahalıymış.

yok çizik atmak o kadar değildir dediğim gibi benim rahimde polip varmış onun alınaması sırasında atıldı hani madem yapıcaz bunuda yapalım yararlı olsun denildi gene en iyis bahçeciden fiyat alman

Kizlar idrar testi yaptim dayanamayıp ama negatiffti

ehhh be arkadaşım kaç kişi dedi sana idrar yapma boşu boşuna moralini bozuyorsun. daha 9. günün 8. günden itibaren kana karışıyor değerler idrara geçmemesi çok normal sakın moralini bozma unutma hamileysen kendini üzerek bebeğine zarar veriyorsun ben inanıyorum kan tahlili yaptırdığında mutlu haberi alıcaksın

[Q0, post: 37383834, member: 518059"]ehhh be arkadaşım kaç kişi dedi sana idrar yapma boşu boşuna moralini bozuyorsun. daha 9. günün 8. günden itibaren kana karışıyor değerler idrara geçmemesi çok normal sakın moralini bozma unutma hamileysen kendini üzerek bebeğine zarar veriyorsun ben inanıyorum kan tahlili yaptırdığında mutlu haberi alıcaksın[/QUOTE]

İnşallah canim ne bileyim bir anda oldu iste yarin a kaldi 12saat zaten

İnsallah

ainsallah lah t: 37383938 .!.:
Dayanamadın değilmi kana bile daha yeni karşıyor canım benim gönlünü ferah tut sabah ola hayır ola canım Allah'ın izniyle yarın güzel haberi alıcaz senden

Haklisin insallah canim

merhaba arkadaşlar transfer sonrası şişkinlik ten çok korkuyordum, ama tere ve roka sever biri olarak çok şükür böyle bir sorun yaşamıyorum suan. faydaları saymakla bitmez vitamin demir kaynağı, ve idrar sökucu. transfer yapacak kizlara duyurulur.. ben faydasını görüyorum her yemekle beraber bol limon sıkıp yiyorum enfess belki bilmek istersiniz die yazmak istedim

Canim 2 gundur forma girememistim teker teker okudum msjlari heycanla yarin olmasini bekliyorum 9 gibi kan vericem bakalim kismet insallah umutluyum Allahim hakkimizda hayirlisini versin insallah. Gecen gece kizimla yatiyoruz birden durdu ve dediki ben kardesimin olmasini cok istiyorum keske senin karninda 2 tane bebek olsa. Allahim duysa yavrumu bu hayatta yalniz kalsin istemiyorum stresten kasiklarim agrimaya basladi

Kizlar idrar testi yaptim dayanamayıp ama negatiffti
şimdi sana öyle bi kızdım ki sabahtan akşama fırçalayasım var. kan testi yaptırmaya korkuyorsun negatiftir çıkar diye gidip idrar yapıyorsun. yapacaksan kan yapsaydın bari zaten ha bu akşam ha yarın sabah hiçbirşey deişmeyecekti durumdan. şimdi belkide boşyere kendini üzüyorsun.offf offben ne diyeyimki sana.

Haklisin arkadasim vallahi benim bugun 11. Gun yinede tutuyorum kendimi beklemek zor evet ama moralimizi dusurecek herseyden uzak durmaliyiz bu surecte

Transfer gününü sayiyonmu canim benim 10 ekim yarinda mi erken acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…