Genel olarak bütün doktorlar iyi bence. Hemşireler de öyle. 12 gün mü iğne olunuyor Opu'dan önce. Sonra dondurulmuşlar ne zaman transfer ediliyor? Bana dondurulmuş transferi artık daha başarılı dedi Güvenç bey. Belki yaşa da bakıyorlardır. Rahim dinlenmiş oluyormuş.benmki de gürkan bey guler yuzlu ama hep mesgul bi hali var bugun dollenmenin 3. gunu ohss oldugum icin 12 embriyo donduruldu gurkan bey 5. gun transfer yapioruz demisti ama 3. gun dondurdular insallah bi sorun yoktur
o kisinin ilaclara verdigi tepkiye gore degisiyor ama genelde 10 gun. en son catlatma ignesi yapilio bigunde bekliosun bos gun yani sonra opu. bende hafif bi pko oldugu icin yumurtaliklarim fazla tepki verdi ignelere ve suanda hafif ohss oldum onun icin doktorm 1 ay beklesen yeter dedi kasim sonu gibi dondurulmus transferim olcak insallahGenel olarak bütün doktorlar iyi bence. Hemşireler de öyle. 12 gün mü iğne olunuyor Opu'dan önce. Sonra dondurulmuşlar ne zaman transfer ediliyor? Bana dondurulmuş transferi artık daha başarılı dedi Güvenç bey. Belki yaşa da bakıyorlardır. Rahim dinlenmiş oluyormuş.
Teşekkürler, inşallah sorunsuz bir şekilde gerçekleşir transferin.o kisinin ilaclara verdigi tepkiye gore degisiyor ama genelde 10 gun. en son catlatma ignesi yapilio bigunde bekliosun bos gun yani sonra opu. bende hafif bi pko oldugu icin yumurtaliklarim fazla tepki verdi ignelere ve suanda hafif ohss oldum onun icin doktorm 1 ay beklesen yeter dedi kasim sonu gibi dondurulmus transferim olcak insallah
geçmiş olsun.peki sadece rahme çizik atma mı 1900tl mi
öyleyse pahalıymış.
Kizlar idrar testi yaptim dayanamayıp ama negatiffti
Dayanamadın değilmi kana bile daha yeni karşıyor canım benim gönlünü ferah tut sabah ola hayır ola canım Allah'ın izniyle yarın güzel haberi alıcaz sendenKizlar idrar testi yaptim dayanamayıp ama negatiffti
ainsallah lah t: 37383938 .!.:Dayanamadın değilmi kana bile daha yeni karşıyor canım benim gönlünü ferah tut sabah ola hayır ola canım Allah'ın izniyle yarın güzel haberi alıcaz senden
şimdi sana öyle bi kızdım ki sabahtan akşama fırçalayasım var. kan testi yaptırmaya korkuyorsun negatiftir çıkar diye gidip idrar yapıyorsun. yapacaksan kan yapsaydın bari zaten ha bu akşam ha yarın sabah hiçbirşey deişmeyecekti durumdan. şimdi belkide boşyere kendini üzüyorsun.offf offben ne diyeyimki sana.Kizlar idrar testi yaptim dayanamayıp ama negatiffti
şimdi sana öyle bi kızdım ki sabahtan akşama fırçalayasım var. kan testi yaptırmaya korkuyorsun negatiftir çıkar diye gidip idrar yapıyorsun. yapacaksan kan yapsaydın bari zaten ha bu akşam ha yarın sabah hiçbirşey deişmeyecekti durumdan. şimdi belkide boşyere kendini üzüyorsun.offf offben ne diyeyimki sana.
dgipost: 37384154 .!.:Canim 2 gundur forma girememistim teker teker okudum msjlari heycanla yarin olmasini bekliyorum 9 gibi kan vericem bakalim kismet insallah umutluyum Allahim hakkimizda hayirlisini versin insallah. Gecen gece kizimla yatiyoruz birden durdu ve dediki ben kardesimin olmasini cok istiyorum keske senin karninda 2 tane bebek olsa. Allahim duysa yavrumu bu hayatta yalniz kalsin istemiyorum stresten kasiklarim agrimaya basladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?