Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

İnşallah umut2255, post: 37384409, member: 504682"]Öğleden sonra giderim sen canim[/QUOTE]
İnsallah canim öğleden sonra gidicem erken olmasin yarin transfer dahil 11.gunum

[QUas, post: 37384282, member: 474399"]şimdi sana öyle bi kızdım ki sabahtan akşama fırçalayasım var. kan testi yaptırmaya korkuyorsun negatiftir çıkar diye gidip idrar yapıyorsun. yapacaksan kan yapsaydın bari zaten ha bu akşam ha yarın sabah hiçbirşey deişmeyecekti durumdan. şimdi belkide boşyere kendini üzüyorsun.offf offben ne diyeyimki sana. [/QUOTE]

Uzulmedim oylesine baktim inan ruh halimde degisiklik yok uarin ogleden sonra gitcem cunki transfer dahil yarin 11.gunum

0, post: 37384422, member: 518059"]umut ve duygu arkadaşlarımz bizi habersiz bırakmayın olur mu yarın inşallah hayırlı haberlerle geliceksiniz.[/QUOTE]

İnsallah canim dua edin ne olurrr

Benimde kontrolum yarin ayni durumdayiz sanirim nasipse bende yarin lucrine basliyacagim 15 gun sonra transfer senin kacinci deneme benim 4 dondurulmus 2. Diger 2 si taza trasferdi sandimizfs iyi olur bu sefer tutar insallah :)

Benimde kontrolum yarin ayni durumdayiz sanirim nasipse bende yarin lucrine basliyacagim 15 gun sonra transfer senin kacinci deneme benim 4 dondurulmus 2. Diger 2 si taza trasferdi sandimizfs iyi olur bu sefer tutar insallah :)
benim ilk denemem bu daha önce sadece iki kez aşılama yapıldı. hakkımızda hayırlısı. ama sen daha lucrine yarın başlıyormussun ben yarın esterofeme başlıyorum.

yarın test yaptırıcaklar allah yardımcınız olsun mutlu haberlerinizi bekliyorum

Rabbim bu zorlu süreci yasayan herkesin duasını kabul etsin. Gerçekten cook zor bi süreç. Yarin sonuç alacak arkadaşların da Rabbim Yar ve Yardımcısı olsun. Dualardasiniz...

cok teşekkür ederim arkadaşlar inşallah yarin 4 hamisli bir topik olucaz sonrasindada insallah hep hamis haberi alicaz sırayla

Yumurta toplama sirasinda yapilmasi uygun olmuyor canim daha once yapilmasi uygun

benim ilk denemem bu daha önce sadece iki kez aşılama yapıldı. hakkımızda hayırlısı. ama sen daha lucrine yarın başlıyormussun ben yarın esterofeme başlıyorum.
Bakalim hayirlisi gecen sefer 18. Gunde transfer olmustu bu sefer ne olur bilmem ben kocaelideyim aydinda okudum unv sen nerde yaptiriyon orda fakultede yapan hoca varmi yoksa izmiremi gidiyon

G gamze354 telefondan alinti yapinca birbirine giriyor. Etiketlemek iyi oluyor. Bende transferin ne zaman olacagini merak ediyorum ilk kontorlum haftaya pazartesi hayirlisiyla. Yok canim üni. Yapilmiyor ben İzmir irenbeye gidiyorum. Sizde sorun neydi belki daha önce okumusumdur ama çok kafam karisiyor o kadar çok şey okuyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…