Canim benim transfer 8 ekim saymiyorum transferi benim bildigim transfer gunu sayilmiyor sabah 9 da kan vericem bu gece nasil uyurum bilmiyorumTransfer gününü sayiyonmu canim benim 10 ekim yarinda mi erken acaba
Dualarım sizinle hakkınızda hayırlısı olsun inşallahCanim benim transfer 8 ekim saymiyorum transferi benim bildigim transfer gunu sayilmiyor sabah 9 da kan vericem bu gece nasil uyurum bilmiyorum
Tesekkur ederim arkadasim allahim kimsenin kucagini bos birakmasin saglikli hayirli evlatlar nasip etsin inşallahmesa54 .!.:Dualarım sizinle hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Benimde kontrolum yarin ayni durumdayiz sanirim nasipse bende yarin lucrine basliyacagim 15 gun sonra transfer senin kacinci deneme benim 4 dondurulmus 2. Diger 2 si taza trasferdi sandimizfs iyi olur bu sefer tutar insallah :)inşallah yarın rahim kalınlaştırmak için ilaçlara başlıyorum canım iki haftaya kadar da transferim olur Allah ın izni ile. başarı oranına gelince sen adını öyle yazınca araştırdığımda gördüm özellikle başarısız tüp bebek denemelerinde yapılan işlemde gebelik elde etme şansı artmış yüzdesi yazmıyordu. ama o işlem yapıldığında vücut rahimi iyileştirmek için bir protein salgılıyormuş bu proteinde gebliğe yardımcı bir proteinmiş.
benim ilk denemem bu daha önce sadece iki kez aşılama yapıldı. hakkımızda hayırlısı. ama sen daha lucrine yarın başlıyormussun ben yarın esterofeme başlıyorum.Benimde kontrolum yarin ayni durumdayiz sanirim nasipse bende yarin lucrine basliyacagim 15 gun sonra transfer senin kacinci deneme benim 4 dondurulmus 2. Diger 2 si taza trasferdi sandimizfs iyi olur bu sefer tutar insallah :)
yarın test yaptırıcaklar allah yardımcınız olsun mutlu haberlerinizi bekliyorum
Rabbim bu zorlu süreci yasayan herkesin duasını kabul etsin. Gerçekten cook zor bi süreç. Yarin sonuç alacak arkadaşların da Rabbim Yar ve Yardımcısı olsun. Dualardasiniz...
Yumurta toplama sirasinda yapilmasi uygun olmuyor canim daha once yapilmasi uygunYok benimki Bakırköy Acıbadem de oldu. Özel sağlık sigortam hepsini ödediği için orada kendi jinekoloğuma yaptırdım. Çünkü zaten laparoskopi ve histeroskopi olacaktım. Doktor anesteziden uyanınca hazır girmişken çizik de attık diye bana sürpriz yaptı:) Tüp bebeğe hazırlandığımı biliyordu.
Sadece o işlemin ücretini bilmiyorum ama histeroskopiyle yapılıyor. Belki yumurta toplama sırasındaki aneztezi de yapılabilir. Güvenç beye sor bakalım.
Bakalim hayirlisi gecen sefer 18. Gunde transfer olmustu bu sefer ne olur bilmem ben kocaelideyim aydinda okudum unv sen nerde yaptiriyon orda fakultede yapan hoca varmi yoksa izmiremi gidiyonbenim ilk denemem bu daha önce sadece iki kez aşılama yapıldı. hakkımızda hayırlısı. ama sen daha lucrine yarın başlıyormussun ben yarın esterofeme başlıyorum.
Hakkinda hayirlisi olur inssali gun transfer gunum saat 15.lutfen benim icinde dua edin.kuzusu annesine gelsin bu sefer
ins hepimiz icin hayirlisi olur; ( 2.denememiz bu kez dondurulmusla deniyoruz.dr daha ii oldugunu soyluyor dondurulmusun tutunma yuzdesi fazla diyor ama insan bi kere negatifi gorunce yine aynini yasayacakmisim gibi..Hakkinda hayirlisi olur ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?