Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

cycas benim sadece tubal faktor diye biliyordum ama sonradan endometriozis bikac myomda cikti cok sukur pkos yok 2 ektopik gecirdim 2 tup alindi yani benim tup bebekten baska carem yok o yuzden olasiya kadar devam yas 33 evlilikte 4.yil devlet karsiliyor diye kocaeli unv yaptiriyorum

ozer3458 benim 4. Demem insan alisiyor olasiya kadar devam evet dondurulmus orani yuksek benimde bu sefer 2. Kez dondurulmus olucak hayirlisi olur hakkimizda insallah

arkadaşlar doktorum benden 15. gün test istedi ben internette forumda filan 12. günü okuyunca bende 12.gün yaptırırım dedim sonra aklıma takıldı doktorum niye 15. gün istedi diye internette biraz araştırınca dondurulmuş embriyo transferlerinde bahçeci 15.gün istiyormuş beta hgc'yi dondurulmayan transferlerde ise 12. gün, benim transferim dondurulmuştu 12. gün yapsam belli olur mu acaba bilgisi deneyimi olan var mı?

[QTeşekkürler 10er, post: 37385065, member: 346208"]yarın test yaptırıcaklar allah yardımcınız olsun mutlu haberlerinizi bekliyorum[/QUOTE]

Tesrkkurler canimm

Hayirli olsun canim

M350, post: 37384422, member: 518059"]umut ve duygu arkadaşlarımz bizi habersiz bırakmayın olur mu yarın inşallah hayırlı haberlerle geliceksiniz.
Tesekkur ederim arkadasim dualariniza cok ihtiyacim var sonucu ogrenir ogrenmez paylasicam[/QUOTE]

canım inşaallah bugun cifte müjdeyi okuyacağız burdan. Allah gönlünüze göre versin

Canım bildiğim kadarıyla kaçıncı gün dondurulduguyla ilgili test günü 15 güne tamamlanıyor benim 3.gün dondurulmustu 12. Gün test yapıyorum

Günaydın kızlarrrr.. transferimi oldum hatta bebişlerimi gördüm saolsun hemşirem gösterdi bugün 4. Günüm pek yazamiyorum forma telefondan netten uzak kalmaya çalışıyorum..sizleri de çok merak ediyorum arada bakarım. .inş güzel sonuçlar paylaşırız. .

Hayirlisi olsun canım inşallah hep beraber güzel haberleri paylaşırız

canım haftaya pazartesi transfer günün mü belli olacak?

Hadi canım az kaldı inşaallah sonucunda güzel olacak Allah'ın izni ile.
Haberlerini bekliyoruzz

Canım bildiğim kadarıyla kaçıncı gün dondurulduguyla ilgili test günü 15 güne tamamlanıyor benim 3.gün dondurulmustu 12. Gün test yapıyorum

benim embriyolar 3.gün donduruldu çözdüldükten sonra 5.gün transfer edildi transferden sonraki 12. gün kan versem sonuç alamaz mıyım?

benim embriyolar 3.gün donduruldu çözdüldükten sonra 5.gün transfer edildi transferden sonraki 12. gün kan versem sonuç alamaz mıyım?

Canım bende coğu yerde okudum 5. gün transferi ise 10 günde 15 'e tamamlanmış oluyor. Ne zaman trasnfer oldun canım?
onun uzerinden 10 gün sonra belli olur aslında .

Canım bende coğu yerde okudum 5. gün transferi ise 10 günde 15 'e tamamlanmış oluyor. Ne zaman trasnfer oldun canım?
onun uzerinden 10 gün sonra belli olur aslında .

canım 13 ekimde transfer oldum yumurtalar toplandıktan sonra 3 gün donduruldu daha sonra çözülünce 2 gün daha bekletildi be blostokist yani 5.gün embriyosu elde edildi ve transfer edildi 13 ekimde herkez 12 günü test yaparken doktorum benden 15 istedi beklemek zaten çok zor en başından beri 12. güne kitlendim ben yaparım diye, akşamda araştırırken dondurulmamış embriyolardan 12. gün dondurulmuş embriyolardan 15. gün test istendiğini okudum bahçecide, şimdi korkuyorum 12. gün veririm çıkmaz moralimiz altüst olur diye

Bir sürü olasılık var canım. Forumda 10. günü negatifi görüp 12. gün pozitif cıkanlarda var. Ne olacağını ne zaman olacağını kestiremiyoruz. Sen sabret azıcık daha bir haftan geçmiş cok sukur. Ben daha transfere gün sayıyorum :)

K kds2309 hiç bilmiyorum ki canım sadece haftaya pazartesi icin kpntrole gel dedi transfer icin tahmini kasımın 3-5 gibi demisti belki bir kontrol daha olur bilmiyorum.

K kds2309 hiç bilmiyorum ki canım sadece haftaya pazartesi icin kpntrole gel dedi transfer icin tahmini kasımın 3-5 gibi demisti belki bir kontrol daha olur bilmiyorum.

Benim son kontrol haftaya pazartesi . Adetimin 18.günü tahmini benim carsamba persembe gibi olur sanıyorum . Forumda okuduklarıma göre adetin 15-20 si arası transfer gerçekleşiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…