Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

slm benim eşimde klinefelter sendromu.eşim bir kez tese ameliyatı oldu fakat sonuç hüsran hiç canlı sperm bulunamadı.aralık ayında istanbula gitmeyi düşünüyoruz eşim bir kez daha ameliyat olacak.umarım bu sefer yüzümüz güler. bu arada bendede sorun var.yumurtam az ve kalitesiz.ne yapacağız bilmiyorum.çok zor bir çiftiz.allah yardımcımız olsun.

Bugun sonuç alacak arkadaşları merakla bekliyorum ben de. Insallah güzel haberler duyarız. Ben de kontrole gittim bugun
Doktor durumun iyi oldugunu, yarin tine gitmem gerektigini yarin farkli bir ilaca daha baslayacagimi soyledi. Carabaya yumurtalarim buyumus olursa, persembe toplanir mi acaba? O kadar kalabalikti ki hastane fazla konusamadik doktorumla.

hayırlı olsun canım ins sagsalim kucaginada alırsın. değerlerini de paylassaydin keşke. en son 9 . gün yapmıştın ya farkı görmek isterdim. ins darısı bizim ve tüm bebek isteyenlerin başına:-D:-D:-D:-D

selam kızlarr nasılsınız ben de bir haftaya adet olup başlayacağım ama bu ay çok farklıyım neden bilmiyorum adetim biterbitmez kasık ağrılarım arttı hala var göğüslerim acıyor ıkındığımda batma oluyor üşüttüm mü bilmiyorum

canım 9. gün 10.73 dü 11. gün 35 küsür. bugün merkezden embriyolog aradı söyledim değerlerimi çok güzel bugün 12. gün 40 lı civarlardadır bu da tek tuttuğunu gösteriyor dedi inşallah hayırlısıyla keseyi de görürüm haftaya pazartesi.

canım yumurta çatlatma iğnesinden 36 saat sonra toplanıyor yumurtalar salı vereceği ilaçla çarşambaya gelişmiş olsa bile çarşamba akşam iğne olursun cuma sabah toplanır en erken hakkında hayırlısı

haydi dygarslan bekliyoruz heyecanla kızına ikiz kardeş nerdesinn:)

canım bu pazartesi başladım tedaviye yani bugün nasipse 15 -20 gün arası transferim olucak :)

Hadi hayırlı olsun canım .Benimle aynı gün transfer olacak var mı diye meraklandım da:)

Kızlar aranızda ekim sonu kasım başı minnoş bekleyen var mı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…