Canım dualarım seninle. Güzel haberlerini bekliyoruzzz.Selam kizlar en zoru teste gitmek evdeyim bir saate cikarim sanirim dua edin ne olurrrrr
ben 31 canımKizlar aramizda 30-35 yas arasi kimler var?
hayırlı olsun canım ins sagsalim kucaginada alırsın. değerlerini de paylassaydin keşke. en son 9 . gün yapmıştın ya farkı görmek isterdim. ins darısı bizim ve tüm bebek isteyenlerin başına:-D:-D:-D:-DSelam kızlar bugün 2. Testimi yaptırdım değerim neredeyse 3 katına çıktı çok mutluyum rabbim herkese nasip etsin inşalllah. Dygarslan ve umut arkadaşlarım sıra sizde hayırlı haberlerinizi bekliyoruz. Dualarımdasınızzzzz
canım 9. gün 10.73 dü 11. gün 35 küsür. bugün merkezden embriyolog aradı söyledim değerlerimi çok güzel bugün 12. gün 40 lı civarlardadır bu da tek tuttuğunu gösteriyor dedi inşallah hayırlısıyla keseyi de görürüm haftaya pazartesi.hayırlı olsun canım ins sagsalim kucaginada alırsın. değerlerini de paylassaydin keşke. en son 9 . gün yapmıştın ya farkı görmek isterdim. ins darısı bizim ve tüm bebek isteyenlerin başına:-D:-D:-D:-D
ah nasıl bi heyecan o bilmez miyimmm rabbim güldürsün yüzünü gülüm hadi bekliyoruz hayırlı haberleriniKani verdim kizlar saat 2 de dediler bekliycez
canım yumurta çatlatma iğnesinden 36 saat sonra toplanıyor yumurtalar salı vereceği ilaçla çarşambaya gelişmiş olsa bile çarşamba akşam iğne olursun cuma sabah toplanır en erken hakkında hayırlısıBugun sonuç alacak arkadaşları merakla bekliyorum ben de. Insallah güzel haberler duyarız. Ben de kontrole gittim bugun
Doktor durumun iyi oldugunu, yarin tine gitmem gerektigini yarin farkli bir ilaca daha baslayacagimi soyledi. Carabaya yumurtalarim buyumus olursa, persembe toplanir mi acaba? O kadar kalabalikti ki hastane fazla konusamadik doktorumla.
İnşallah sonucun pozitif olurKani verdim kizlar saat 2 de dediler bekliycez
haydi dygarslan bekliyoruz heyecanla kızına ikiz kardeş nerdesinn:)Kızlar yoldayım kan vermeye gidiyorum gece doğru düzgün uyuyamadim rüyalar gördüm allahim hayirlisini versin birinde annemin ve arkadasimin besiz bebekleri olmuştu. Diğer rüyada adet olmuştum öf bu kadar gün geçti son birkaç saat bakalım nasıl geçecek.
İnşallah sonucun pozitif olur
Idrar yaptınmı hiç
canım bu pazartesi başladım tedaviye yani bugün nasipse 15 -20 gün arası transferim olucak :)canım haftaya pazartesi transfer günün mü belli olacak?
bizde bekliyoruz dualarımız sizinle :)Kani verdim kizlar saat 2 de dediler bekliycez
hiç bir şey canım sabırla test gününü beklayeceğizslm arkadaşlar bugun kontrolüm vardı.bu cumartesi transfer olacak Allahım nasip ederse...ne yapacağımı bilmiyorum...
canım bu pazartesi başladım tedaviye yani bugün nasipse 15 -20 gün arası transferim olucak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?