Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Tesekkür ederim canım. Umarım senun gibi güzel olur hepimizin sonucu.

Hadi mucize22 arkadaşım inşallah günün güzel haberini senden aliriz
Ne söylenir bilmiyorum. Ama hepimizin basına gelebilecek bir ihtimal. Demek ki bizim bu yolda yorulmamiz gerekiyormuş. Allah hepimize sabir, dayanma gucu nihayetinde de sağlıklı evlatlar nasip etsin.

[QE="dygarslan, post: 37390632, member: 196049"]Kızlar negatif [/QUOTE]

Cok uzuldum canim yaaaa offf korkuom

Canim ben de bahçeci umutta tedavi gördüm. Dondurulmus transferi yapıldı 10. Gun öğrendim sonucumu 12. Gun kesin çıkar ama belki doktorun bi defa ysptiracaksa testi o yüzden 15. Gun demiş olabilir

Çok sevindim canım Allah sag salim kucağına almayi da nasip etsin

canlar 25 ekim transfer ise sonuç kaçında olur.ALLAH hepimize sabir güç kuvvet versin.yolun başındayız ve bebekler oluncaya kadar öyle yıkılmayacaz üzülmeyecez.ve güçlü olacaz dayınışma cok önemli burayı okadar çok seviyorum ki gerçekten bana güç veriyor....ve dua... hep dualarda buluşalım.Rabbim ol derse olur.en hayırlısını en sağlıklısını nasip etsin hepimize ..elimizden geleni yapalım dualarımızı edip tevekkül edip Yaradana bırakmak....her hayırda bir şer her şerde bir hayır...olmayınca üzülmeyecez.Rabbim daha iyisinivereceğini bilecez zamanı vakti gelince.......

Hayırlı olsun sımsıkı tutunsun bebislerin inş canim

yaa korkuyorum bugün 12. günüm hafif kanamam var rabbim korusun bebeğimi pozitifi görüp tekrar negatif olmak istemiyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…