canım bugün kaçıncı günün du. rabbim tez zamanda sana çifte mutluluk yaşatır inşallah.Kızlar negatif
Tesekkür ederim canım. Umarım senun gibi güzel olur hepimizin sonucu.canım yumurta çatlatma iğnesinden 36 saat sonra toplanıyor yumurtalar salı vereceği ilaçla çarşambaya gelişmiş olsa bile çarşamba akşam iğne olursun cuma sabah toplanır en erken hakkında hayırlısı
Hadi hayırlısı olsun. Insallah iyi sonuclar duyacagız.Kani verdim kizlar saat 2 de dediler bekliycez
Kızlar negatif
Ne söylenir bilmiyorum. Ama hepimizin basına gelebilecek bir ihtimal. Demek ki bizim bu yolda yorulmamiz gerekiyormuş. Allah hepimize sabir, dayanma gucu nihayetinde de sağlıklı evlatlar nasip etsin.Hadimucize22 arkadaşım inşallah günün güzel haberini senden aliriz
İnşallah kanda çıkarEvet ama cikmadi
[QE="dygarslan, post: 37390632, member: 196049"]Kızlar negatif
Canım cok üzüldüm . Bu durumda ne denir ki Allah sabır versin. Ne guzel senin evde bir Meleğin var . Rabbim ona usun guzel ömürler versin sizinle beraber. Insallah bu dileğinde tez zamanda kabul olur.Kızlar negatif
canım benim çok üzüldüm.Allahım tez vakitte en sağlıklı ve hayırlısını nasip eder.Kızlar negatif
Canim ben de bahçeci umutta tedavi gördüm. Dondurulmus transferi yapıldı 10. Gun öğrendim sonucumu 12. Gun kesin çıkar ama belki doktorun bi defa ysptiracaksa testi o yüzden 15. Gun demiş olabilirarkadaşlar doktorum benden 15. gün test istedi ben internette forumda filan 12. günü okuyunca bende 12.gün yaptırırım dedim sonra aklıma takıldı doktorum niye 15. gün istedi diye internette biraz araştırınca dondurulmuş embriyo transferlerinde bahçeci 15.gün istiyormuş beta hgc'yi dondurulmayan transferlerde ise 12. gün, benim transferim dondurulmuştu 12. gün yapsam belli olur mu acaba bilgisi deneyimi olan var mı?
Çok sevindim canım Allah sag salim kucağına almayi da nasip etsinSelam kızlar bugün 2. Testimi yaptırdım değerim neredeyse 3 katına çıktı çok mutluyum rabbim herkese nasip etsin inşalllah. Dygarslan ve umut arkadaşlarım sıra sizde hayırlı haberlerinizi bekliyoruz. Dualarımdasınızzzzz
Hayırlı olsun sımsıkı tutunsun bebislerin inş canimGünaydın kızlarrrr.. transferimi oldum hatta bebişlerimi gördüm saolsun hemşirem gösterdi bugün 4. Günüm pek yazamiyorum forma telefondan netten uzak kalmaya çalışıyorum..sizleri de çok merak ediyorum arada bakarım. .inş güzel sonuçlar paylaşırız. .
Canim yaa cok uzuldum inanKızlar negatif
Canim cok üzüldüm Allah dayanma gücü versin. Tez zamanda inşallah kendini toplar yeni tedavi icin yola çıkarsın. Ne güzel seni teselli edecek bir meleğin var. Rabbim ona ömür versinKızlar negatif
hakkında hayırlısı böyleşmiş demek rabbim sabrını bol versin canımKızlar negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?