Canım aradın mi doktorunu? Vakit kaybetmeden görüş bence.yaa korkuyorum bugün 12. günüm hafif kanamam var rabbim korusun bebeğimi pozitifi görüp tekrar negatif olmak istemiyorummm
Kızlar negatif
Canim ikinci testini bugunmu yaptirmistin? hemen doktorunu ara belki rahimi kuvvetlendirmek icin ilac verir.arkadasimada olmustu simdi bebegi 6 aylik...yaa korkuyorum bugün 12. günüm hafif kanamam var rabbim korusun bebeğimi pozitifi görüp tekrar negatif olmak istemiyorummm
yaa korkuyorum bugün 12. günüm hafif kanamam var rabbim korusun bebeğimi pozitifi görüp tekrar negatif olmak istemiyorummm
Canim ben de bahçeci umutta tedavi gördüm. Dondurulmus transferi yapıldı 10. Gun öğrendim sonucumu 12. Gun kesin çıkar ama belki doktorun bi defa ysptiracaksa testi o yüzden 15. Gun demiş olabilir
Herkese Teşekkür ederim arkadaslar bu zor günlerde tanımasamda yanımda birilerinin olduğunu bilmek bana güç veriyor. Allahım dan herzaman hayirlisini Diledim demekki hayırlı olan buymus. Binlerce şükürler olsun ki sağlıklı bir evladım var ama 5 ay önceki mono gebeligim bide üstüne negatif görmek beni çok yipratti yaşım 37 bundan sonra bidaha denermiyim bilmiyorum dondurulmus embiriyom da yok sıfırdan başlamak gerekiyor zamana birakicam
çok teşekkür ederim arkadaşım bize 15 dediler ama internette okuya okuya biz 12 ye kitlendik tekrar 15 e çıkınca insan inan dayanamıyor :) neyse içimi ferahlattın o zaman 25 ekim cumartesi diğer 2 arkadaşla birlikte bende yaptırıyorum bakalım inşallah
Yok canim dondurulmusu birak hic embriyom olmadi gecen sefer malesefCanım benim 4 eylül 'de 9 tane birinci kalite donduruldu. Şimdi estrofem alıyorum . 27 sinde kontrolüm var dondurulmuş tedavisi için. 29-30 ekim gibi aksilik ciıkmazsa transfer olur diye tahmin ediyorum.
Senin tedavin dondurulmuşlarla olmayacak sanırım.
Yok canim dondurulmusu birak hic embriyom olmadi gecen sefer malesef
Ben adet olmadığım için onu bilemiyorum.canım en son opu sonrası temmuzda adet olmuştum :)Benim son kontrotemmuzdaAdetimin 18.günü tahmini benim carsamba persembe gibi olur sanıyorum . Forumda okuduklarıma göre adetin 15-20 si arası transfer gerçekleşiyor.
Cok sukur canim tek tesellim o zaten..insallah bu sefer sorun cikmaz..biraz daha umudum yuksek bu sefer cunku bana hep klasik tup bebek yapildi bu sefer ilk defa mikro denenecek..Rabbimden tek istegim yavruma can yoldasi olabilecek banada hayirli bir evlat olabilecek saglikli bir bebek insallah bu sefer son olur cok yoruldum gercekten...Canım gerçekten üzüldüm .Süreç stresli ama stres süreci daha da cok uzatıyor. Her ne kadar kendi kendimizi telkin etsek de elimizde değil. Ama vardır bir hayır. Sen gönlünü rahat tut. Allahın izni ile bu sefer bir suru yumoşun olsun.
Daha önce oldu sonuçta hatta mis gibi bir evladın var cok şukur .
Bana da zaman geçmiyor sanki.
Bir de karamsar oldum, sanırım hormonlardan. Herşeyi de hormonlara bağlıyorum :)
Kizlar 8.66 cikti bilmiom
yani dnzdrya arkdsmz in ki gibi erken mi yaptirdin acele. bugün 10. gün transferi saymazsanKizlar 8.66 cikti bilmiom
yani dnzdrya arkdsmz in ki gibi erken mi yaptirdin acele. bugün 10. gün transferi saymazsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?