Kizlar 8.66 cikti bilmiom
Hayirli olsun canım. Ben inanıyorum yükselecek degerlerinKizlar 8.66 cikti bilmiom
üzülme canım. bakarsın iki güne sana süpriz yapar. kat kat artar değerin. onikinci tekrar yaptiracaksin sonuç iyi çıkacak ins. moralini bozma.Evet canim bugun 10.gun
Canım seni hatirladim :) ağustosta denemistin sonucun negatif olmuştusali gun transfer gunum saat 15.lutfen benim icinde dua edin.kuzusu annesine gelsin bu sefer
9 gün olduğu için böyle çıkmıştır.yükselir canım değerin gönlünü ferah tut başka topikte bir arkadaş vardı onunda 9 günde 7 çıkmıştı şimdi gebeliği devam ediyor 3 aylık oldu bebişi moral bozmak yok hep pozitif düşünüyoruz bebişimizi üzmüyoruz :)Kizlar 8.66 cikti bilmiom
[QUİk50, post: 37393640, member: 518059"]canım doktorun ne diyor yorumu nedir?
Kızlar negatif
canım benimki de 10.73 çıkmıştı korkma ben hiç korkmadım sıkı sıkı tut bebişin seninle benim ki iki gün sonra 35 oldu senin de yükselecek unutma senin adın "umut":):)Kizlar 8.66 cikti bilmiom
Selam, nasılsın? Kontrollerin iyi olmasına sevindim. Benim doktor başladıktan 5 gün sonraya ilk kontrolu verdi. O da çarşamba sabahı. Bakalım ne çıkacak? Ama karnım şimdiden mosmor oldu. Sabah akşam iğne yemekten:)Ben değerlerden anlamam ama hep hissettiğim hamile olduğundu. Insallah birkaç gün içinde değerin yükselir.
canım hiç üzülme çaresiz dert yok. bak ben 3 defa negatif duydum 10 defada duysam 11.ye yinedevamKızlar negatif
canım telaşlanma sonradan da yükselebilir bence pozitif duşun pozitif olsunKizlar 8.66 cikti bilmiom
canım benim ALLAHIN izniyle yükselir inşallahKizlar 8.66 cikti bilmiom
Çok üzüldüm gerçekten de. Allah kızına uzun ömür versin canım. İnşallah kardeşi de yakın zamanda kendiliğinden gelir.Kızlar negatif
senin transferi saymazsan 1o. gündü değil mi canım? drydeniz arkadaşımızın da 7 çıkmıştı ama 2 gün sonra artmıştı. Bence hamilesin. Hiç canını sıkma şekerim :)Kizlar 8.66 cikti bilmiom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?