Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

[QUİk50, post: 37393640, member: 518059"]canım doktorun ne diyor yorumu nedir?[/QUOTE]

İki gun bekle dediler

sali gun transfer gunum saat 15.lutfen benim icinde dua edin.kuzusu annesine gelsin bu sefer
Canım seni hatirladim :) ağustosta denemistin sonucun negatif olmuştu inşallah bu sefer bebegin tutunur sana, duaların seninle ve bebek isteyen herkesle, Allahın izni ile bu sefer pozitif görürsün insallah

Kizlar 8.66 cikti bilmiom
9 gün olduğu için böyle çıkmıştır.yükselir canım değerin gönlünü ferah tut başka topikte bir arkadaş vardı onunda 9 günde 7 çıkmıştı şimdi gebeliği devam ediyor 3 aylık oldu bebişi moral bozmak yok hep pozitif düşünüyoruz bebişimizi üzmüyoruz :)

[QUİk50, post: 37393640, member: 518059"]canım doktorun ne diyor yorumu nedir?

İki gun bekle dediler[/QUOTE]

Şimdilik yapıcak fazla bişey yok arkadaşım gönlünü ferah tutucaksın ne üzülüceksin ne seviniceksin 2 gün daha bekliceksin ama ben hamile olduğunu düşünüyorum 8.66 kötü bir değer değil 5 ve üzerine gebelik gözüyle bakıyorlar

Ben değerlerden anlamam ama hep hissettiğim hamile olduğundu. Insallah birkaç gün içinde değerin yükselir.

Ben değerlerden anlamam ama hep hissettiğim hamile olduğundu. Insallah birkaç gün içinde değerin yükselir.
Selam, nasılsın? Kontrollerin iyi olmasına sevindim. Benim doktor başladıktan 5 gün sonraya ilk kontrolu verdi. O da çarşamba sabahı. Bakalım ne çıkacak? Ama karnım şimdiden mosmor oldu. Sabah akşam iğne yemekten:)

Lulinda Col sukur iyiyim. Bazı seyler moralimi bozmak icin üstüme gelse de, izin vermiyorum. Ben sadece akşamları tapıyorum iğneyi. Yarın yebi ilaclar verecek sanırım. Eşim iş için gitti. Yalnız sıkılıyorum biraz. Bol bol kitap okuyup dizi izliyorum vakit gecirmek için. Senin tedavine de az kalmış o vakit. Insallah her sey guzel olur. Sen nasilsin psikolojik olarak?

halgan Benim çarşamba 5. gün olacak. Herhalde bir o kadar daha iğne yerim diyorum. Yalnızlık bazen kendini dinlemek için güzel oluyor. İyi tarafından bak. Eşin varken yapamadığın şeyleri yap mesela. Ne biliyim onun sevmediği senin sevdiğin programları falan izle:)
Benim psikolojim iyi. Benim kendi işim var ve şu aralar çok yoğun. Onunla uğraşıyorum. Bu bebek benim hayatımın tek amacı değil açıkçası. Tabii ki de istiyorum ama olmama ihtimalini de düşünerek çok beklentiye girmiyorum. Olmazsa belki 2 kez daha denerim ama yani ölüm yok ucunda. Evlat edinmeye soğuk bakmıyorum.

progeston iğne aferdersiniz kabızlık yapıyor transfer sonrası benim için problem olmasını istemiyorum neler yemel yada yememeliyim doktorda bir şey demedi bol sıvı tüket dedi sadece...

Çok üzüldüm gerçekten de. Allah kızına uzun ömür versin canım. İnşallah kardeşi de yakın zamanda kendiliğinden gelir.
Kizlar 8.66 cikti bilmiom
senin transferi saymazsan 1o. gündü değil mi canım? drydeniz arkadaşımızın da 7 çıkmıştı ama 2 gün sonra artmıştı. Bence hamilesin. Hiç canını sıkma şekerim :)

Lulinda Ben tedaviye başka sehirde devam ettigim icin ise de gidemedim. Bu da sıktı beni. Insan çalışmaya alışınca zor oluyor evde oturmak. Bol bol dizi, film izleyip kitap okuyorum. Moralimi yiksek tutmaya calisiyorum. Insallah olir olmazsa da denemeye devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…