Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Kizlar 8.66 cikti bilmiom
Canimmm tebrik ederim hamilesin iste niye uzuluyorsunki?..insallah bir aksilik cikmazda degerin kat kat artar...olumsuz dusunup strese girmemeye calis elinden geldigince degerlerini etkilemesin canimcim... :)

Son düzenleme:
Tüp bebek tam da bizim gibiler için canım. Erkek sperm azlığı hiç sorun değil tüp bebekte. 1 tane bile olsa yetiyor zaten. Bizim sağlıklı yumurtarımız olduğu sürece zaten tıkalı tüplerin de bir önemi yok. Sen bir de gençsin. İlk denemede tutturacaksınız ben eminim:)
Sağlıklı ve hayırlı bir evlat olacaksa kucağımıza alırız inşallah.

canım benimki de 10.73 çıkmıştı korkma ben hiç korkmadım sıkı sıkı tut bebişin seninle benim ki iki gün sonra 35 oldu senin de yükselecek unutma senin adın "umut":):)
Canimmm tebrik eserim hamikesin iste niye uzuluyorsunki..insallah bir aksilik cikmazda degerin kat kat artar...olumsuz dusunup strese girmemeye calis elinden geldigince degerlerini etkilemesin canimcim... :)

Bilemedim ki canim korkuom

[Qzderya, post: 37394438, member: 586983"]canım benimki de 10.73 çıkmıştı korkma ben hiç korkmadım sıkı sıkı tut bebişin seninle benim ki iki gün sonra 35 oldu senin de yükselecek unutma senin adın "umut":):)[/QUOTE]

İnsallah canimmmm

Korkuom ne sevinebildim arada kaldim
Canım benim yureğini ferah tut. Bisler de sizin güzel.haberleriniz sayesinde ayaktayız, umutla doluyoruz. Ben de arastirdim biraz erken oldugu.icin degerin dusuk.olabilir. biraz daha sabir insallah birkac gune katlanir degerlerin. Hep iyi dusun, moralini.sakin bozma.

[QSağol "dygarslan, post: 37396037, member: 196049"] mucize22 hiç korkma canım değerin inşallah yukselecek teselli verecek psikolojide değilim ama dualarim seninle ve bu yolda yürüyen tüm arkadaslarla[/QUOTE]

Sagolcanim Rabbim herkesin gönlüne gore versin inşallah vazgeçmek yok

progeston iğne aferdersiniz kabızlık yapıyor transfer sonrası benim için problem olmasını istemiyorum neler yemel yada yememeliyim doktorda bir şey demedi bol sıvı tüket dedi sadece...
merhaba cnm aynı sorunu yasamamak için kayısiları hasladim sekerde kattım,blendir dan geçirdim, böyle çorba gibi olacak şekilde kıvamı.her yemekten sonra bi kase ictim ise yarıyor çok şükür. ve bol bol su içmek gerek. sıkıntı cekmezsin denersen canım.transferden sonra narsuyu ve maydonozdan uzak dur rahim kasilmasi yapıyor embriyo için iyi değil. bide fazla baharatlı yemek yememeye dikkat edin.bol şans

Canim benim cok tesekkur ederim. Umutla doldu icimm. Cok sagol.

Kizlar kimler yumurta gelistirici igneleri kullaniyor su an?
Ben puregonun 3. gunundeyim carsamba konrtolum var bakalim kac yumurta var gelismeye baslamis..

Kızlar doktorum aradı bu sabah folik asite başlayın.herşey gayet güzel Kasım'da tedaviye başlıyoruz dedi çok mutluyum çok :)

Kizlar kimler yumurta gelistirici igneleri kullaniyor su an?
Ben puregonun 3. gunundeyim carsamba konrtolum var bakalim kac yumurta var gelismeye baslamis..
Ben de 3.gündeyim çarşamba kontrol var. Gonal-F ve Merional' i iğne, femara yı hap olarak kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…