Canım hayırlı olsun. Insallah güzel gidee.rHic zor bir süreç değil. Sadece sabır ve moral istiyor o kadar. Allah hepimize kolaylık versin.Kızlar doktorum aradı bu sabah folik asite başlayın.herşey gayet güzel Kasım'da tedaviye başlıyoruz dedi çok mutluyum çok :)
Kizlar 8.66 cikti bilmiom
Peki kac yumurtan varmis canim ?? Birde yasin kac?Ben gonal f kullaniyorum. Domtor yumurtalarin iyi dedi. Carsambaya kadar kullanacagim.
Sağol canım benim.Bu 3.denemem olduğu için pek sıkıntı yapmıyorum aksine diğer ikisinden daha rahat ve pozitifim Rabb'imin izniylede son tedavim olacak inşallah burdaki herkes sağlıkla kucağına alacak inşallah bebişlerini hep dua ediyorum Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın diyeCanım hayırlı olsun. Insallah güzel gidee.rHic zor bir süreç değil. Sadece sabır ve moral istiyor o kadar. Allah hepimize kolaylık versin.
Canım benim tesekkurler. Ben de ara sira yorulsam da pozitif olmaya calisiyorum. Ben de iyi haberler alacagimizi dusunuyorum surekli. Doktor da iyi gidiyor dedigine gore can sıkmamak lazın.Sağol canım benim.Bu 3.denemem olduğu için pek sıkıntı yapmıyorum aksine diğer ikisinden daha rahat ve pozitifim Rabb'imin izniylede son tedavim olacak inşallah burdaki herkes sağlıkla kucağına alacak inşallah bebişlerini hep dua ediyorum Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın diye
Valla tam sormadım ama istedigi gibi 7 8 tane var sanirim. Hemsireye sayarken duydum :) yasım 28 olacak ekkm 28'de. Insallah bu dogum gunu hediyem meleklerim olur.Peki kac yumurtan varmis canim ?? Birde yasin kac?
Kızlar doktorum aradı bu sabah folik asite başlayın.herşey gayet güzel Kasım'da tedaviye başlıyoruz dedi çok mutluyum çok :)
Tşk ederim canım benim 4 yıl aradan sonra cesaretimi toplayıp başlamaya karar verdim çok şükür Ağustos ayından beri herşey sorunsuz gidiyor inşallah sonuna kadar böyle gider benim 13 regl tarihim 14 Kasım gibi Allah nasip ederse başlayacağız tedaviye inşallah aynı tarihlerde olurda birlikte alırız güzel haberlerimiziCqnim benim hayirli olsun, baslayabilmek bile guzel degilmi benimde son adet tarihim 30 eylul, eger adetim bi 10 yada 15 gun gecikirse kasimin 10 yada 15 gibi baslayacagim bende ama basinda olursam baslayamam3 ay beklemem gerekli oda kasimin 21 inde bitiyor
Anladim canim..benimde hep 7-9 oluyor merak eetim baskalarinin kac tane oluyor diye..bende 32 yasindayim gedn sefer 9 tane toplanmis 7 si olgundu cok iyi demisti doktor...peki sen kac unite yumurta gelistirici igne kullaniyorsun?Valla tam sormadım ama istedigi gibi 7 8 tane var sanirim. Hemsireye sayarken duydum :) yasım 28 olacak ekkm 28'de. Insallah bu dogum gunu hediyem meleklerim olur.
187, 5 gonal f 450 kullanıyorum. Ucuncu kutuyu aldık. Sanirim daha da almicam iki gun daha yeter. Carsambaya kadar.kullanacaksın dedi. Sen ne kadar kullaniyorsun?Anladim canim..benimde hep 7-9 oluyor merak eetim baskalarinin kac tane oluyor diye..bende 32 yasindayim gedn sefer 9 tane toplanmis 7 si olgundu cok iyi demisti doktor...peki sen kac unite yumurta gelistirici igne kullaniyorsun?
İnşallah canım benim, ben temmuzda denedim en son, kaç yasundasiniz ve sizde sorun ne?Tşk ederim canım benim 4 yıl aradan sonra cesaretimi toplayıp başlamaya karar verdim çok şükür Ağustos ayından beri herşey sorunsuz gidiyor inşallah sonuna kadar böyle gider benim 13 regl tarihim 14 Kasım gibi Allah nasip ederse başlayacağız tedaviye inşallah aynı tarihlerde olurda birlikte alırız güzel haberlerimizi
Anladim canim..benimde hep 7-9 oluyor merak eetim baskalarinin kac tane oluyor diye..bende 32 yasindayim gedn sefer 9 tane toplanmis 7 si olgundu cok iyi demisti doktor...peki sen kac unite yumurta gelistirici igne kullaniyorsun?
Canim Gec oldu biliyorum ama hayirli olsun Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin, ilk tedavilerimizi ayni ay olmustuk negatiften sonraki uzuntunu hatirliyorum senin adinw gercekten cok sevindim darisi isteyen herkesin basina insallah[/QUOTE]E="ayshn, post: 37359134, member: 611595"]Kızlarrrr şükürler olsun Rabbime 10. Gun sonucum 304 çıktıhamileyimmmmmmmmmmm
Allah razi olsun canım. Gerçekten çok üzülmüştüm ama umudumu kaybetmeden ve beklemeden hemen tekrar denedim. İyi ki de beklememisim, Rabbim nasip etti. İnşallah canım sen de bebeğine tez vakitte kavuşursun ve tabiki isteyen herkes de. Allah bebeklerimizi sağ salim kucagimiza almayi da nasip etsin.[/QUOTE]Canim Gec oldu biliyorum ama hayirli olsun Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin, ilk tedavilerimizi ayni ay olmustuk negatiften sonraki uzuntunu hatirliyorum senin adinw gercekten cok sevindim darisi isteyen herkesin basina insallah
Canım artar o içini rahat tut, keşke yapmadaydin erkenden bende öyle yapmıştım sevinsemmi sevinmesemmi bilemedim :S inşallah Allahınizni ile hayirlisiyla aartsın değerindua edelim hep birlikte :)Kızlar. Sonucta bugün yapmasaydim 10.gün diye çarşamba yapsaydkm o değerddikkate alincakti yani çarşamba yüksekte olabilir dimi
Anladim canim..benimde hep 7-9 oluyor merak eetim baskalarinin kac tane oluyor diye..bende 32 yasindayim gedn sefer 9 tane toplanmis 7 si olgundu cok iyi demisti doktor...peki sen kac unite yumurta gelistirici igne kullaniyorsun?
Seni Ağustos topiğinden biliyorum canım çok üzülmüştüm.30 yaşındayım canım bende sorun çok pko var tüplerim tıkalıydı Eylül ayında alındı ikiside rahim ters dönmüş onu düzelttiler 2 adet kist vardı alındı 10000 bakımım gelmişti hepsini yaptırdık :) hayırlısıyla başlayacağız inşallahİnşallah canım benim, ben temmuzda denedim en son, kaç yasundasiniz ve sizde sorun ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?