- 22 Temmuz 2015
- 182
- 123
- 23
- 40
- Konu Sahibi dermannuri
-
Evet canım 2 veya 3 günü iğneye başlıyorsunuzBende yaptiracam bugun adet oldum pazartesi doktora gidecem
Ama hic bir bilgim yok
Direk igneye baslaniyormu
İnşaAllah canımImsallah tutar iyi sonuç alirsnz hepimizz tabi
Anoooo hadi bakalım hayırlısı dua eder dua beklerim genetik tüp bebek ne oluyo cınıııımmmmbenım bugün transfer oldu 2. denemem bırıncı pozıtıftı ama kalbı durdu bunu genettık tüp bebej yaptırdık hakkımızda hayırlısı son olur umarum
Of cok heyecanlym düşündükçe mideme agri giriyo.Evet canım 2 veya 3 günü iğneye başlıyorsunuz
Ben biraz pipirik olduğum için riske atmadin günlük eczaneye gidip orda vurdurdum ara ara kontroller ve tabii no panik no stres ben böyle okurdum nasıl korkardim geece gündüz nasıl olacak nasıl bitecek fakat günlük hayata dewam ediyorsun e tabii son günlerde birazcık kasık ağrısı oluyor ama oda çok cokk normal
Hayır hayır sakina hiç bişey yok benki 6 yıl panik atak tedavisi görmüş biri olarak korkmuyorsam suz hiç korkmayın bebişi düşün Allahın izniyle güzel güzel geçsin şu dönemOf cok heyecanlym düşündükçe mideme agri giriyo.
insallah her sey yolunda gider herkes icin sagolunHayır hayır sakina hiç bişey yok benki 6 yıl panik atak tedavisi görmüş biri olarak korkmuyorsam suz hiç korkmayın bebişi düşün Allahın izniyle güzel güzel geçsin şu dönem
Evet iğnelere dewam ediyorum yarın son iğne pazartesi muayene gidiceminsallah her sey yolunda gider herkes icin sagolun
Siz yaptrdnzmi
Hayırlısı olsun... bende bugün transfer oldum ama genetik tüp bebek ne anlayamadım?benım bugün transfer oldu 2. denemem bırıncı pozıtıftı ama kalbı durdu bunu genettık tüp bebej yaptırdık hakkımızda hayırlısı son olur umarum
Peki tedavi öncesi kromozom testi yapturmadinizmıembrıyolarda genetık bı hastalık var mı ona bakılıyor benım ıkıncı deneme.ılkınde bebek ölldü kromozom bozukluğu olabılır dıye genetık yağıldı
Canım kaç yumurta toplanmıştısenden
ben bılmıyorum öyle bır test genetık test türkıyede sadece 4 yerde yapılıyor amaPeki tedavi öncesi kromozom testi yapturmadinizmı
Hayır cnm heryerde yapılıyor tedavi öncesi kesinlikle ilk bunlara bakılıyorben bılmıyorum öyle bır test genetık test türkıyede sadece 4 yerde yapılıyor ama
Selam arkadaşlar,Kafama bişey takıldı,9 aydır iğnelerimi biz yapıyoruz ama Merional 150 ilk yapıyorum şimdi ama şırınganın sonuna kadar enjekte ettiğim halde,şırıngayı çıkarınca şırınganın içinde kalıyor biraz normalmi bu,görüyorum şırıngada hava gibi,su gibi ,eksik dozmu olmuştur?
ben rapor sonucunu aldım ıstanblda yapıldı test sadece kromozoma bakılmıyor embrıyolarda en sık karşılaşılan 16 farklı hastalığa bakılıyor ılkı ölünce ıkıncı de böyle yapalım dedı doktorumHayır cnm heryerde yapılıyor tedavi öncesi kesinlikle ilk bunlara bakılıyor
Hangi hastanedesin cnm sen
konya novafertılde yaptırıyorumben rapor sonucunu aldım ıstanblda yapıldı test sadece kromozoma bakılmıyor embrıyolarda en sık karşılaşılan 16 farklı hastalığa bakılıyor ılkı ölünce ıkıncı de böyle yapalım dedı doktorum
Aynen dediğin gibi yapıyoruz,iğnedeki havayı ilaç sıfır olana dek itip 1 damla fışkırtıyoruz ama bu şekilde olduğu halde kaldı biraz ,yarın yanımda götürüp şırıngayı göstersem doktora.sanmam canım. bana da olmuştu doktoruma sölemiştim. onlar zaten ona göre fazla su koyuyorlar küçük bir miktar havadan dolayı enjekte olamayınca endişelenme demişti. ama vurmadan iğneni içinde ki havayı şöle hafif yukarı iterek çıkarırsan hepsini vurursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?