- 7 Ekim 2015
- 39
- 19
- 3
- 46
- Konu Sahibi dermannuri
-
Aynen dediğin gibi yapıyoruz,iğnedeki havayı ilaç sıfır olana dek itip 1 damla fışkırtıyoruz ama bu şekilde olduğu halde kaldı biraz ,yarın yanımda götürüp şırıngayı göstersem doktora.
Opu nedirKızlar yarın sabah OPU yapılacak
Cok heyecanlıyım
Rahatlatın beni biraz lütfen
Canım iğnelerim bitti yarın sabah OPU yumurta toplama işlemi yani yapılacakOpu nedir
Bende yaptiriyorum igne kullaniyorum ama bilmiyorum
1 günde çok iyi benimde 4 gün sonra 12 tane olusmustu kaç ünite iğne kullanıyorsun günlükMerhaba arkadaşlar,
Bende dün iğnelere başladım. Solda 2 folükül sağdada 1 folükül gözüktü.. Cumartesi kontrolüm var.. İnşallah sağlıklı kaliteli embriyolarım olur
1 günde çok iyi benimde 4 gün sonra 12 tane olusmustu kaç ünite iğne kullanıyorsun günlük
Diyarbakır Memorial mi canimmemorial canım dr uğur değer hayırlısı olsun bakalım
evet canım sızdemı ordasınızDiyarbakır Memorial mi canim
amin inşallah canım ınsallah hadı hayırlısı olsun benımde ıgnelere dvm şimdilik şükür yolunda hersey daha yumurta toplama gunum bellı deılMerhaba arkadaşlar
Benimde ilk tüp bebek denemem . Yarın sabah yumurta toplamı işlemi yapılacak herşey yolunda gider umarım. Rabbim isteyen hakeden herkese anneyi olmayı nasip etsin inş.
Kan sulandirinin adı ne aslında yazmaz yavaşça ver ben eczanede çalışıyorum orjinali değilse belki ondan yakiyorduren zoru beklemek ... yumurta toplamada ılkınde opu sonrası ıkıncı de opu öncesı çok sancım olmuştu.transfer sonrası da kan sulandırıcı ığne çok yakıyor. bı de şu proluton depot nefffret edıyoruömm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?