EKİM KASIM 2015 TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Kızlar yarın sabah OPU yapılacak
Cok heyecanlıyım
Rahatlatın beni biraz lütfen

Merhaba arkadaşlar,

Bende dün iğnelere başladım. Solda 2 folükül sağdada 1 folükül gözüktü.. Cumartesi kontrolüm var.. İnşallah sağlıklı kaliteli embriyolarım olur

Merhaba arkadaşlar,

Bende dün iğnelere başladım. Solda 2 folükül sağdada 1 folükül gözüktü.. Cumartesi kontrolüm var.. İnşallah sağlıklı kaliteli embriyolarım olur
1 günde çok iyi benimde 4 gün sonra 12 tane olusmustu kaç ünite iğne kullanıyorsun günlük

1 günde çok iyi benimde 4 gün sonra 12 tane olusmustu kaç ünite iğne kullanıyorsun günlük

Canım benim dün reglimin 3. günü idi. İlk muayenede gördüğü folükülleri söyledi. Benim normalde yumurta rezervim az.. Fostimon 150*2 ve Merional 150 lik kullancağım. 5 gün boyunca Cumartesi günü kontrolüm olacak...

Merhaba arkadaşlar
Benimde ilk tüp bebek denemem . Yarın sabah yumurta toplamı işlemi yapılacak herşey yolunda gider umarım. Rabbim isteyen hakeden herkese anneyi olmayı nasip etsin inş.
amin inşallah canım ınsallah hadı hayırlısı olsun benımde ıgnelere dvm şimdilik şükür yolunda hersey daha yumurta toplama gunum bellı deıl

Yumurta toplamak kolay kızlar zaten genel anestezi yapıyorlar uyuyup uyanıyorsun asıl zor olan transfer aslında zor değilde baygın değilsin bide idrara sıkışık olman lazım onlar seyinle uğraşıyor seninde çısin var yapmamak için kendini sikiyorsun ama 5 dakika sürüyor zaten zor olan testi beklemek sürekli belirti aramak of offff

en zoru beklemek ... yumurta toplamada ılkınde opu sonrası ıkıncı de opu öncesı çok sancım olmuştu.transfer sonrası da kan sulandırıcı ığne çok yakıyor. bı de şu proluton depot nefffret edıyoruömm

Sırayla göreceğiz bakalım neler olacak şu anda da fazlaca ağrım var inş bi sıkıntı yaşamam yarın

Kan sulandirinin adı ne aslında yazmaz yavaşça ver ben eczanede çalışıyorum orjinali değilse belki ondan yakiyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…