- 15 Ağustos 2015
- 382
- 281
- 103
- Konu Sahibi dermannuri
-
- #1.281
Moral bozmayalim arkadaşlar. Pozitif düşünelim sonuçlarımiz inşallah pozitif olsun. Bende batmalar var ama arkadaşın dediği gibi ilaçtan olabilir.yorgunluktan olabilir.hepimiz için hayırlısı hayNe zaman test yapacaksın...gününde mi daha önce mi.
Canım seni yanıltmak istemem ama benim tranfer den önce e2 ve progesteronuma bakilmisti.e2 yani östrojen in 50 nin altında olmasi gerekiyor.progesteronunda 1 in altında olmasi gerek transfer için.ama bana bu tahlil estrofem tableti vermeden bakıldı. .. birde benimki dondurulmus transferi idi.Kizlar merhaba benimde bu ay transferim olucak fakat bi salaklik yaptim doktorun verdigi estrofem ilacini az ictim cunku cok fazla yan etki yapti bugun kan testim vardi ve cikmasi gereken sayidan az cikti doktora da sormayi unuttum 150 olmasi gereken deger 90 cikti bu yapilan kan testi neydi hamgi hormona bakiyorlar simdi cumartesi gunune kdr tekrar eskisi gibi kullanicam estrofem mi insallah cumartesi ye kdr yukselir degerim de transfer olur cok yoruldum
Senin de test günü cumartesi sanırım.transferinin 7.günü değil mi bugün.benim de 7. Gün.hadi hep beraber güzel haberler veririz inşallah. ...Moral bozmayalim arkadaşlar. Pozitif düşünelim sonuçlarımiz inşallah pozitif olsun. Bende batmalar var ama arkadaşın dediği gibi ilaçtan olabilir.yorgunluktan olabilir.hepimiz için hayırlısı hay
Cvp icin tesekkur ederim bnmde dondurulmus embriyo transferi bi ay bekledik dinlendik suanda da onu beklioruom bakalim insallah dr istedigi degerlere gelir sonuclarimCanım seni yanıltmak istemem ama benim tranfer den önce e2 ve progesteronuma bakilmisti.e2 yani östrojen in 50 nin altında olmasi gerekiyor.progesteronunda 1 in altında olmasi gerek transfer için.ama bana bu tahlil estrofem tableti vermeden bakıldı. .. birde benimki dondurulmus transferi idi.
Evet 17 kasımda kan verecekmisimSenin de test günü cumartesi sanırım.transferinin 7.günü değil mi bugün.benim de 7. Gün.hadi hep beraber güzel haberler veririz inşallah. ...
Kafana göre icmemeliydin doktora söyledinmi az içtiğini yada soylemediysrn dozunu arttırdımi e2 değerine bakıldı rahimin kalinlasmadi kesinKizlar merhaba benimde bu ay transferim olucak fakat bi salaklik yaptim doktorun verdigi estrofem ilacini az ictim cunku cok fazla yan etki yapti bugun kan testim vardi ve cikmasi gereken sayidan az cikti doktora da sormayi unuttum 150 olmasi gereken deger 90 cikti bu yapilan kan testi neydi hamgi hormona bakiyorlar simdi cumartesi gunune kdr tekrar eskisi gibi kullanicam estrofem mi insallah cumartesi ye kdr yukselir degerim de transfer olur cok yoruldum
Tabiki soledim dozu azaltigimi rahimde herhangi bi sorun yok gayet ii dedi kan degerimi istedigi gibi bulamadi o degerin ne oldugunu sormayi unuttum iste bilen varsa cvp verirse super olurKafana göre icmemeliydin doktora söyledinmi az içtiğini yada soylemediysrn dozunu arttırdımi e2 değerine bakıldı rahimin kalinlasmadi kesin
Inşallah canım.sana tavsiyem ilaçlarını düzenli kullan doktorun önerdiği şekilde.sonra bir olumsuzluk olunca kafanda acebalar kalmasın.Umarim değerlerin düzelir en kısa zamanda transferin olurda güzel bir sonuç alırsın...Cvp icin tesekkur ederim bnmde dondurulmus embriyo transferi bi ay bekledik dinlendik suanda da onu beklioruom bakalim insallah dr istedigi degerlere gelir sonuclarim
12 gün sonra demişler size.bana 10 gün sonra dediler....geç olsun güzel olsun.hadi hayirlisi hakkımızda...Evet 17 kasımda kan verecekmisim
Saol cnm insallah hepimizin yolunda gider herseyi bakalim hersey kismetInşallah canım.sana tavsiyem ilaçlarını düzenli kullan doktorun önerdiği şekilde.sonra bir olumsuzluk olunca kafanda acebalar kalmasın.Umarim değerlerin düzelir en kısa zamanda transferin olurda güzel bir sonuç alırsın...
5.gün embriyosumuydu seninki canim12 gün sonra demişler size.bana 10 gün sonra dediler....geç olsun güzel olsun.hadi hayirlisi hakkımızda...
Ahh canim keske kafana gore kullanmasaydin bende de yan etki oldu ama vucut alisio yan etki gecio bi zman sonra ben hamileyim 5 haftalik daha bugun kes dedi dr um...Kizlar merhaba benimde bu ay transferim olucak fakat bi salaklik yaptim doktorun verdigi estrofem ilacini az ictim cunku cok fazla yan etki yapti bugun kan testim vardi ve cikmasi gereken sayidan az cikti doktora da sormayi unuttum 150 olmasi gereken deger 90 cikti bu yapilan kan testi neydi hamgi hormona bakiyorlar simdi cumartesi gunune kdr tekrar eskisi gibi kullanicam estrofem mi insallah cumartesi ye kdr yukselir degerim de transfer olur cok yoruldum
Benimki biraz karışık. Iki gün ara ile iki transfer yapıldı ilki 3. Gün ikincisi 5. Gün embriyosuydu.5.gün embriyosumuydu seninki canim
Ardisik transfer diyorlar buna.negatif sonuclanan tup bebek uygulamalarinda kullanilan bir yontemmis. Ilk transferimde iki tane 5. Gün embriyosu koymuslardi. Kimsenin duymadığı bir yöntem. Başıma gelene kadar bende duymamıştım. Halbuki çok araştırma yapmıştım.. m5.gün embriyosumuydu seninki canim
Bende ilk defa duydum eczanede çalıştığım için o kadar tüp bebek yaptıran tanıyorumki hiç böyle yaptiran ama düşününce mantıklı ama çifte Şansın olduArdisik transfer diyorlar buna.negatif sonuclanan tup bebek uygulamalarinda kullanilan bir yontemmis. Ilk transferimde iki tane 5. Gün embriyosu koymuslardi. Kimsenin duymadığı bir yöntem. Başıma gelene kadar bende duymamıştım. Halbuki çok araştırma yapmıştım.. m
Benim yaptırdığım merkezde bu yöntemle iki kişi ikiz hamile kalmış. Bilmiyorum artık. Hayırlı si ne ise o olsun..Bende ilk defa duydum eczanede çalıştığım için o kadar tüp bebek yaptıran tanıyorumki hiç böyle yaptiran ama düşününce mantıklı ama çifte Şansın oldu
Canım moralini bozmak istemem ama ilk transferimde bende 7. Gun test yaptirdim 17 cikti. Tabi ben hamileyim diye havalara uctum. Iki gun sonra iki katina cikmasini beklerken 10 a dustu degerim. Tabi ben cok uzuldum. Hemsireyi aradim. Tranfer sonrasi gobekten pregnyl vermislerdi dusuk doz. Onun etkisi ile bhcg yuksek cikmis. Tabi ikinci testi yaptigimda ilac bitmisti o yuzden etkiside kaybolunca benim bhcg degeri düştü. Sen bu ilaci kullandin mi. Umarim seninki oyle degildir. Gercek gebeliktir. Ama bunu anlamak için iki gun sonra tekrar baktirman lazim. Test sonucunun ikiye katlamasi lazım...Slm gelecegin guzel anneleri benimde 3kasimda iki tane 3. Gun embriyo transferim oldu bugun beta yaptirdm 23.48 cikti hemsiremi aradim erken yaptirdin kullandigin hormonlardanda olabilir dedi aranizda bole sonuvlar alan varmi acaba kafam cok karisti benim ya
Canim ben transferden sonra bir kere gonopeptyl die bi igne vurdum gobisten yarin yapsam olmazmu aacaba canımCanım moralini bozmak istemem ama ilk transferde bende 7. Gun test yaptirdim 17 cikti. Tabi ben hamileyim diye havalara uctum. Iki gun sonra iki katina cikmasini beklerken 10 a dustu degerim. Tabi ben cok uzuldum. Hemsireyi aradim. Tranfer sonrasi gobekten pregnyl vermislerdi dusuk doz. Onun etkisi ile bhcg yuksek cikmis. Tabi ikinci testi yaptigimda ilac bitmisti o yuzden etkiside kaybolunca benim bhcg degeri düştü. Sen bu ilaci kullandin mi. Umarim seninki oyle degildir. Gercek gebeliktir. Ama bunu anlamak için iki gun sonra tekrar baktirman lazim. Test sonucunun ikiye katlamasi lazım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?