- 2 Kasım 2015
- 254
- 86
- 13
- 33
- Konu Sahibi dermannuri
-
- #1.321
Ne guzel maşalah. dua edermisin banadegerim 240 allaha sukurler olsun!!!
Hadi gözün aydın Allahım sağlıklı bir sekilde kucağına almayı nasibetsin..bizlere de dua et lütfen...degerim 240 allaha sukurler olsun!!!
degerim 240 allaha sukurler olsun!!!Hay masallah canm cok sevindim senin adina Allahim bizlerede gostersn hayirlisiyla insllah canım
Hayirli olsun sagsalim kucaguna almayi nasip etsin rabbimdegerim 240 allaha sukurler olsun!!!
Benim yumurtam toplandıgı gün dudagımda uçuk çıktı transfer de de tam geçmemişti şuan hamileyimkızlar ben bir yerde okudum bilgisi olan yazsın lütfen tüp bebek tedavisinden en az 2 ay önce halk arasında uçuk diye geçen hastalığı geçiren olursa mutlaka dr söylemeli diyo bu sabah bende uçuk çıktı acaba tedavi iptal olurmu tedirgin oldum ya bilen varsa yardım lütfen
Ayyy canim cok sagolBenim yumurtam toplandıgı gün dudagımda uçuk çıktı transfer de de tam geçmemişti şuan hamileyim
Ne gibi zararı varmış anlamadım Zaten o stresten mutlaka çıkar bi çok kişide eminimAyyy canim cok sagol
Ne bileyim orasi oyle ama neden yazmislar boyle bsy anlamadimNe gibi zararı varmış anlamadım Zaten o stresten mutlaka çıkar bi çok kişide eminim
Ben hiç öyle birşey duymadım...kızlar ben bir yerde okudum bilgisi olan yazsın lütfen tüp bebek tedavisinden en az 2 ay önce halk arasında uçuk diye geçen hastalığı geçiren olursa mutlaka dr söylemeli diyo bu sabah bende uçuk çıktı acaba tedavi iptal olurmu tedirgin oldum ya bilen varsa yardım lütfen
Canım nerde yaptirdin transferini.ortak noktalarimiz çok ilk seferde tutması çok güzel.benim ikinci sefer bu.benimde bir çocuğum var.yaşım 37.bu son denemem zaten olmazsa birakicam.Allahım hiç olmayanlara versin.çok şükür birtanede olsa evladım var....Kızlar her doktor farklı demekki ben hep nezle grıp mantar transferden 1 ay öncede safra kesesi amelyatı tranferden çıktım elektirik yoktu 6. Kata yürüyerek çıktım Allah verdikten sonra bişey olmaz bende çok stres yaptım kesin tutmadı gözüyle baktım evde yanım da bakacak kimsemde yoktu 3. Gün yemegimi yapmaya başladım
Canım benim yaşımda 37 ilk denemem bi kızım var 9 yaşında mersinde tüp bebek merkezinde yaptırdım iki transfer yapıldı dün doktorum bir kese gördü ikiz bekliyordum degerim normalden yüksek 15 gün sonra hem bebegi hemde kalp atışını görecez dedi,Allah kimsenin kucagını boş bırakmasınCanım nerde yaptirdin transferini.ortak noktalarimiz çok ilk seferde tutması çok güzel.benim ikinci sefer bu.benimde bir çocuğum var.yaşım 37.bu son denemem zaten olmazsa birakicam.Allahım hiç olmayanlara versin.çok şükür birtanede olsa evladım var....
Hayirlisi olsun canim Tebriklerdegerim 240 allaha sukurler olsun!!!
Hayirlisi ile t amamlarsin inşallah.ben mersin de kist boşaltma işlemi yaptirmistim Necip beye tup bebek oncesi.ama tup bebegimi Adana başkent de yaptirdim..çikolata kistlerim vardi.Canım benim yaşımda 37 ilk denemem bi kızım var 9 yaşında mersinde tüp bebek merkezinde yaptırdım iki transfer yapıldı dün doktorum bir kese gördü ikiz bekliyordum degerim normalden yüksek 15 gün sonra hem bebegi hemde kalp atışını görecez dedi,Allah kimsenin kucagını boş bırakmasın
Aminn canım inş kalp atışını alana kadar bi stres inş onuda duyarım,şuan sen hangi aşamadasınHayirlisi ile t amamlarsin inşallah.ben mersin de kist boşaltma işlemi yaptirmistim Necip beye tup bebek oncesi.ama tup bebegimi Adana başkent de yaptirdim..çikolata kistlerim vardi.
Benim transferimin 8.gunu bugün cumartesi test yaptıracağım...Aminn canım inş kalp atışını alana kadar bi stres inş onuda duyarım,şuan sen hangi aşamadasın
bende cok merak ediyorum ama dayanıyorum. sen bugun ne zaman yaptıracaksın ki gün bitmedi m,?Benim transferimin 8.gunu bugün cumartesi test yaptıracağım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?