- 15 Ocak 2015
- 225
- 91
- 53
- 39
- Konu Sahibi dermannuri
-
- #1.241
Ne oldu sonuç iyi haberler almışındır inşallahİnşallah canım sagsaglim kucağına alırsın benimde ilki düşükle sonuçlandi şimdi 5. Günüm test bekliyorum
Naptın canım inşallah herşey yolundadır...bende dün gittim daha kalıp atışını duyamadım 3.gün embriyosu olduğu içinmiş...doktorum kanama alanı olduğunu söyledi dikkat etmemi söyledi dua etmekten başka çarem yok inşallah iyi olur herşey hepimiz için...Kızlar muayeneye giricem birazdan dua edin bişey çıkmasın hayırlısıyla gorebileyim ultrasonda
Ne mutlu ya çok sevindim senin için Canım Allah daim etsin...inşallah bende duyabilirim...Yeni geldim eve kızlar çok şükür kalp atışını duydum.Allah herkese bu mutluluğu yasatsin.
Test bekliyorum derken yanlış yazdım test günümu bekliyorumNe oldu sonuç iyi haberler almışındır inşallah
Canimm hayirli olsun cok sevindim...kac haftaliksin simdi ne zman duymus oldunYeni geldim eve kızlar çok şükür kalp atışını duydum.Allah herkese bu mutluluğu yasatsin.
6+5 miş canımCanimm hayirli olsun cok sevindim...kac haftaliksin simdi ne zman duymus oldun
transferın kaçında oldun sanırı aynıyız6+5 miş canım
Benimde transferimin 6. Gün kasiklarimda ara ara batma tarzında ağrım oluyor. Onun dışında bir belirtim yok....6.günüm kasiklarin ağrıyor. Sizde nasıl? Neden ağrıyor acaba
13 ekimde transferim oldu cnmtransferın kaçında oldun sanırı aynıyız
Ben de 12sinde13 ekimde transferim oldu cnm
Ben crinon jel kullanıyorum transferden 3 yada 4 gün önce başladım.test tarihine kadar sabah akşam birer tane.test sonucu pozitif olursa 8.haftaya kadar devam edecekmisiz.Arkadaşlar progesteron ılacı fitil yani vajinal yoldan kullandiniz mı. ? Kac gün kullandınız faydası oldumu. ?
Canım moralini bozma bak benim de düne kadar kasiklarimda iğne batması şeklinde ağrılarım vardı ama birden kesildi.bugün transferin 7.günü ve hiçbir belirtim yok.....demoralize olma...bence o belirtiler ilaçlar ile alakalı gebelik ile değil.....umarım ilimizde test günü güzel sonuçlar alırız...ve tabi burda uğraş veren bütün arkadaşlarımız...Bende hiç belirti yok moralim cok bozuldu ilk dememde çok farklı şeyler olmuştu kasiklarima agirmişti iğne ve sanki bıçak saplanmisti ve gece 2 kez cise kalkmistim ama şimdi hiç bişey yok olmadı galiba başka dondurulmuş um da yok
merhaba canım ben de ilk kez uzun protokol deneyeceğim.benim de tedavime haftaya çarşamba başlanacak kısmetse lucrin kullanacakmışım.umarım hakkımızda hayırlısı olurKizlar herkese tekrar merhaba ben daha ignelere bile baslamadim 20 kasimda ilk ignem aranizda uzun protokol yapan yokmu bu ne strestir yaa
uzun protokolden kasıt nedir arkadaşlar açabilirmsiniz biraz?merhaba canım ben de ilk kez uzun protokol deneyeceğim.benim de tedavime haftaya çarşamba başlanacak kısmetse lucrin kullanacakmışım.umarım hakkımızda hayırlısı olur
Ne zaman test yapacaksın...gününde mi daha önce mi.Bende hiç belirti yok moralim cok bozuldu ilk dememde çok farklı şeyler olmuştu kasiklarima agirmişti iğne ve sanki bıçak saplanmisti ve gece 2 kez cise kalkmistim ama şimdi hiç bişey yok olmadı galiba başka dondurulmuş um da yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?