EKİM KASIM 2015 TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Kızlar muayeneye giricem birazdan dua edin bişey çıkmasın hayırlısıyla gorebileyim ultrasonda
Naptın canım inşallah herşey yolundadır...bende dün gittim daha kalıp atışını duyamadım 3.gün embriyosu olduğu içinmiş...doktorum kanama alanı olduğunu söyledi dikkat etmemi söyledi dua etmekten başka çarem yok inşallah iyi olur herşey hepimiz için...

Bende hiç belirti yok moralim cok bozuldu ilk dememde çok farklı şeyler olmuştu kasiklarima agirmişti iğne ve sanki bıçak saplanmisti ve gece 2 kez cise kalkmistim ama şimdi hiç bişey yok olmadı galiba başka dondurulmuş um da yok

Canım moralini bozma bak benim de düne kadar kasiklarimda iğne batması şeklinde ağrılarım vardı ama birden kesildi.bugün transferin 7.günü ve hiçbir belirtim yok.....demoralize olma...bence o belirtiler ilaçlar ile alakalı gebelik ile değil.....umarım ilimizde test günü güzel sonuçlar alırız...ve tabi burda uğraş veren bütün arkadaşlarımız...

Kizlar herkese tekrar merhaba ben daha ignelere bile baslamadim 20 kasimda ilk ignem aranizda uzun protokol yapan yokmu bu ne strestir yaa
merhaba canım ben de ilk kez uzun protokol deneyeceğim.benim de tedavime haftaya çarşamba başlanacak kısmetse lucrin kullanacakmışım.umarım hakkımızda hayırlısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…