EKİM KASIM 2015 TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Gunaydin arkadaslar.benim bugun transferimin 9.gunu sabah merakima yenik dustum ve evde idrar testi yaptim.ne yazik ki negatif cikti.etkilenmem diyordum ama yine de demoralize oldum.gidip kan testi verdim.bekliyorum.var ya da yok en azindan kesin belli olur.bir gün önce bastırmış olacağım ama sorun olmaz sanırım...Umarim burda size güzel bir haber verebilirim...

A

Hayirli haberlerini bekliyoruz

ümidini kaybetme arkadaşım hayırlı haberlerini bekliyorum

Evet arkadaslar tahlil sonucum 1.6 yani negatif.bu sayfa benim için kapandı artık.Umarim sizler hayırlı haberler verirsiniz...Allahım kolaylık versin...
Canım vardır herşryde bir hayır..biliyprum zor bir durum ama bizimkinden zor değil en azından bunu düşün canım..elinde evladım diyebileceğin bir oğlun var..Rabbim ona ömür versin güzel günler göstersin..gerekirse tüp bebeği bırak heşeyi zamana bırak aman olmazsa olmasın de ama korunma bakarsın hamiş kalırsın

Herkese mrb. Bende tranfer oldum 11 kasımda sonuç bekliyorum. 6. denemem iki kez düşük yaşadım. Bakalım bu sefer nasıl olacak heyecanla bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…