- 25 Eylül 2014
- 486
- 308
- 83
- 38
- Konu Sahibi dermannuri
-
- #1.381
Benimde rahime dogru agrim oluyo nadir bide gece 2 kez kalkarm tuvaleteBelirtiler kaşığı ağrı girmesi Rahime yani alt karnına iğne batmasi gece cise kalkmak bunlar varsa ümitlen yoksa bişey yok negatif
Benimde ikinci denemem ılkınde tuttu düşükle sonuçlandi ateş basması da oluyordu bende gecede cise kalktım 8.gün tahlile gittim pozitifti hemde 12.gun test yapmam lazımdı kullandığım ilaçlar estrofem folik progestan crinone jel asprin clexan igneHangi ilaclari kullaniyosun canim sen. Benim ikinci tup bebek denemem ilkinde ilk 1 hafta hep bel ve kasık agrm olmustu sonuc negatif cikti smdi bel agrim yok kasıkta ara ara batma oluyo gogüslerimdede ozellikle sag tarafta dokununca acı var
Benimde coraspin,climara bant,vajinal progestan,clexane igne,prednol,estrofem,folic asit, pcodan dolayi seker yuksek cikti braz o yzden ,glukofen ve inofolicde kullaniyormBenimde ikinci denemem ılkınde tuttu düşükle sonuçlandi ateş basması da oluyordu bende gecede cise kalktım 8.gün tahlile gittim pozitifti hemde 12.gun test yapmam lazımdı kullandığım ilaçlar estrofem folik progestan crinone jel asprin clexan igne
Prednolu ılkınde kullandım bunda vermedi çok killanma yaptı olmasada olur dedi Prednolu kullaniyorsun ya tuzlu yeme vücudun su toplarBenimde coraspin,climara bant,vajinal progestan,clexane igne,prednol,estrofem,folic asit, pcodan dolayi seker yuksek cikti braz o yzden ,glukofen ve inofolicde kullaniyorm
Yaa hic soylemedi doktorum bana. Dikkat ederm canm saolPrednolu ılkınde kullandım bunda vermedi çok killanma yaptı olmasada olur dedi Prednolu kullaniyorsun ya tuzlu yeme vücudun su toplar
Zaten soylemiyorlar eczanede çalışıyorum ya ordan biliyorum diğerinde banaki verdi dedim tuzsuz yemem lazım dimi evet evet doğru dedi mal doktorumYaa hic soylemedi doktorum bana. Dikkat ederm canm saol
Hmm, kac yillk evlisnZaten soylemiyorlar eczanede çalışıyorum ya ordan biliyorum diğerinde banaki verdi dedim tuzsuz yemem lazım dimi evet evet doğru dedi mal doktorum
Ağustosta 3 bitti benim eşimde sorun var sizde kimde var zaten bende sorun yok doktor çok şans verdi bana 4 tanede transfer edince büyük ihtimalle çoğul gebelik olur dedi ama bi tanr bile olmadı kesin kalitesiz di embriyolar bana yalan dedi hepsi kaliteli dediHmm, kac yillk evlisn
Bende polikistik over var yumurtlama duzenim yok 6. Yila girdk normal yolla iki kez hamile kaldm biri 3 aylik karnmda öldu biriside dis gebeliktiAğustosta 3 bitti benim eşimde sorun var sizde kimde var zaten bende sorun yok doktor çok şans verdi bana 4 tanede transfer edince büyük ihtimalle çoğul gebelik olur dedi ama bi tanr bile olmadı kesin kalitesiz di embriyolar bana yalan dedi hepsi kaliteli dedi
Ben normal hiç kalamadım eşim ameliyat oldu fayda etmedi Geçen şubatta ilk denemeye yaptık tuttu hiç sorun yoktu keseleri gördük ertesi cuma kalp atisına gidecektim salı kanama oldum düştüler buda ikinci büyük ihtimalle buda olmadı başka donmus embriyoda yok bakalım 3.gidermiyim bilmiyorum manevi olarak çöktümBende polikistik over var yumurtlama duzenim yok 6. Yila girdk normal yolla iki kez hamile kaldm biri 3 aylik karnmda öldu biriside dis gebelikti
ben de çarşamba günü kese için gideceğim canım ara ara rahminde batmalar oluyor özellikle ayakta durduğum zamanlarda bir de adet ağrım oluyor hemen hemen günün hep aynı saatlerinde acaba normal mi sen daha öndesin bizden gün olarak sende de oluyor muydu
Belirtiler kaşığı ağrı girmesi Rahime yani alt karnına iğne batmasi gece cise kalkmak bunlar varsa ümitlen yoksa bişey yok negatif
Herkeste oluyor olmayan yok yani ya sende terslik var ya bizdeyanlışın var bu saydıklarının bir tanesi bile olmadı bende, insanlarıda boşu boşuna karamsarlığa iteceksin
Ama bulantın olmuş oda belirti dir onun herkes biliyor diye yazmadım ama benim dediğim gibi belirtileri olmayıp pozitif sonuç alan duymadim ne yalan diyimyanlışın var bu saydıklarının bir tanesi bile olmadı bende, insanlarıda boşu boşuna karamsarlığa iteceksin
Ben oldum canim bahceci fulyada
Ama bulantın olmuş oda belirti dir onun herkes biliyor diye yazmadım ama benim dediğim gibi belirtileri olmayıp pozitif sonuç alan duymadim ne yalan diyim
Mustafa beydi canim ama daha cok kubra hanimla muhatap oldum cok sukur bende pozitifi gordum kese ve kalp atisi icin gun sayiyorummerhaba canım doktorunuz kimdi şuan ne aşamadasınız bende 3.denememde çok şükür pozitifi gördüm rabbim devamını getirir inşallah...
Bol bol havuc suyu için nar yiyin bunlar bebegin düşmesini engellerBen normal hiç kalamadım eşim ameliyat oldu fayda etmedi Geçen şubatta ilk denemeye yaptık tuttu hiç sorun yoktu keseleri gördük ertesi cuma kalp atisına gidecektim salı kanama oldum düştüler buda ikinci büyük ihtimalle buda olmadı başka donmus embriyoda yok bakalım 3.gidermiyim bilmiyorum manevi olarak çöktüm
Havuçta şeker cok yuksek ayrica yumurta çatlatmaya yardmci kasıklarda cok baski olur bence iyi gelmeyebilir. Ananas suyu dediler bana arastirdm yuksek vitaminler icerdigi icin iyiymis ben ananas aldm kendim yiyorm asiri olmamak şartiyla kan sulandirma ozelligi var diye zaten kan sulandirici hap ve igne kullaniyorm diye. Nar her derde deva inanirm nara yicm mutlakaBol bol havuc suyu için nar yiyin bunlar bebegin düşmesini engeller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?