EKİM KASIM 2015 TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Belirtiler kaşığı ağrı girmesi Rahime yani alt karnına iğne batmasi gece cise kalkmak bunlar varsa ümitlen yoksa bişey yok negatif

Benimde ikinci denemem ılkınde tuttu düşükle sonuçlandi ateş basması da oluyordu bende gecede cise kalktım 8.gün tahlile gittim pozitifti hemde 12.gun test yapmam lazımdı kullandığım ilaçlar estrofem folik progestan crinone jel asprin clexan igne

Benimde coraspin,climara bant,vajinal progestan,clexane igne,prednol,estrofem,folic asit, pcodan dolayi seker yuksek cikti braz o yzden ,glukofen ve inofolicde kullaniyorm

Benimde coraspin,climara bant,vajinal progestan,clexane igne,prednol,estrofem,folic asit, pcodan dolayi seker yuksek cikti braz o yzden ,glukofen ve inofolicde kullaniyorm
Prednolu ılkınde kullandım bunda vermedi çok killanma yaptı olmasada olur dedi Prednolu kullaniyorsun ya tuzlu yeme vücudun su toplar

Hmm, kac yillk evlisn
Ağustosta 3 bitti benim eşimde sorun var sizde kimde var zaten bende sorun yok doktor çok şans verdi bana 4 tanede transfer edince büyük ihtimalle çoğul gebelik olur dedi ama bi tanr bile olmadı kesin kalitesiz di embriyolar bana yalan dedi hepsi kaliteli dedi

Bende polikistik over var yumurtlama duzenim yok 6. Yila girdk normal yolla iki kez hamile kaldm biri 3 aylik karnmda öldu biriside dis gebelikti

Bende polikistik over var yumurtlama duzenim yok 6. Yila girdk normal yolla iki kez hamile kaldm biri 3 aylik karnmda öldu biriside dis gebelikti
Ben normal hiç kalamadım eşim ameliyat oldu fayda etmedi Geçen şubatta ilk denemeye yaptık tuttu hiç sorun yoktu keseleri gördük ertesi cuma kalp atisına gidecektim salı kanama oldum düştüler buda ikinci büyük ihtimalle buda olmadı başka donmus embriyoda yok bakalım 3.gidermiyim bilmiyorum manevi olarak çöktüm

yok canım ben hiç ağrı batma vs vs şeyler yaşamadıım hatta pozitifden sonra tek değişiklik lekelenme ve o az miktardaki kanamalar oldu. onun dışında müthjiş mide bulantıları var.

Belirtiler kaşığı ağrı girmesi Rahime yani alt karnına iğne batmasi gece cise kalkmak bunlar varsa ümitlen yoksa bişey yok negatif

yanlışın var bu saydıklarının bir tanesi bile olmadı bende, insanlarıda boşu boşuna karamsarlığa iteceksin

yanlışın var bu saydıklarının bir tanesi bile olmadı bende, insanlarıda boşu boşuna karamsarlığa iteceksin
Ama bulantın olmuş oda belirti dir onun herkes biliyor diye yazmadım ama benim dediğim gibi belirtileri olmayıp pozitif sonuç alan duymadim ne yalan diyim

Ama bulantın olmuş oda belirti dir onun herkes biliyor diye yazmadım ama benim dediğim gibi belirtileri olmayıp pozitif sonuç alan duymadim ne yalan diyim

bulantılar keseleri gördükten sonra başladı test tarihini beklerken yoktu bir tek lekelenme oldu önce pembe sonra kahverengi o kadar , yarın güzel haberlerini bekliyorum haberdar et bizi arkadaşım

Bol bol havuc suyu için nar yiyin bunlar bebegin düşmesini engeller

Bol bol havuc suyu için nar yiyin bunlar bebegin düşmesini engeller
Havuçta şeker cok yuksek ayrica yumurta çatlatmaya yardmci kasıklarda cok baski olur bence iyi gelmeyebilir. Ananas suyu dediler bana arastirdm yuksek vitaminler icerdigi icin iyiymis ben ananas aldm kendim yiyorm asiri olmamak şartiyla kan sulandirma ozelligi var diye zaten kan sulandirici hap ve igne kullaniyorm diye. Nar her derde deva inanirm nara yicm mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…