- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
- Konu Sahibi dermannuri
-
- #1.401
Ananasin fazlası düşük yapıyorHavuçta şeker cok yuksek ayrica yumurta çatlatmaya yardmci kasıklarda cok baski olur bence iyi gelmeyebilir. Ananas suyu dediler bana arastirdm yuksek vitaminler icerdigi icin iyiymis ben ananas aldm kendim yiyorm asiri olmamak şartiyla kan sulandirma ozelligi var diye zaten kan sulandirici hap ve igne kullaniyorm diye. Nar her derde deva inanirm nara yicm mutlaka
Evet o yzden kararinda yemeye ozen gosteriyorm vitamini icim porsiyon seklinde gunluk aliyormAnanasin fazlası düşük yapıyor
Diyorm ya hic duymadm ama sifa dolu oldugu icin şifasina inanirm. Fazla yemedigin surece ama suanki durumumuz her koşulda dikkat gerektiriyoben nar düşüğe neden oluyor diye biliyorum
;( kaçnci gününKızlar sonucum 0.4 buda olmadi
Canım kiyamam sana kelimeler anlatamam yaşadığını anlıyorum Rabbim sağlık versin insalah.Kızlar sonucum 0.4 buda olmadi
10.gun;( kaçnci günün
Saol canimCanım kiyamam sana kelimeler anlatamam yaşadığını anlıyorum Rabbim sağlık versin insalah.
10.gun
Yok canım iyiyim ılkınde tüp düşmüştu o daha zordu inanki negatif sonuç almak zor gelmedi bana tabi üzüldüm ama diğeri kadar degilcok uzme kndini biliyorum cok zor ama eldende bisey gelmiyor
Ümidini yitirme tutar Inşallah 2-3 gün daha bekle10.gun
Çok üzüldüm canım...Kızlar sonucum 0.4 buda olmadi
Çok üzüldüm canım ya ama pes etme zamanı değilmiş öyle düşün tekrar dene bak bana ben daha kalp atışını duyamadım ne zormuş ANNE olmak... Rabbim herkese nasip etsin inşallah...Kızlar sonucum 0.4 buda olmadi
Ins Rabbim en kisa zamanda nasip etsin canim benim olucaktir bi gun dualarimiz seninleYok canım iyiyim ılkınde tüp düşmüştu o daha zordu inanki negatif sonuç almak zor gelmedi bana tabi üzüldüm ama diğeri kadar degil
Kontrole gitmedinmi cnm neden duyamadinÇok üzüldüm canım ya ama pes etme zamanı değilmiş öyle düşün tekrar dene bak bana ben daha kalp atışını duyamadım ne zormuş ANNE olmak... Rabbim herkese nasip etsin inşallah...
canim benim ne soyliyecegimi bilmiyorum.nolur kendini üzme.allah hepimiz icin hakkimizda hayirlisi neyse onu versin.yak bi sigara! doktoru da salla gitsin şuan! sen iyi ol hersey hallolurSaolun kizlar doktor pazartesi tekrar test yap dedi asıl test günüm pazartesi ama iki günde çıkmaz dedim öyle ama sen yine yap ilaçlarda kullan dedi ama sadece beni kandiriyor oyüzden kullanmayacam testte yapmayacam çıksa bile 5 10 olur belki oda kimyasal gebelik olur o yüzden gitmemek en iyisi doktorumada güvenmiyorum ilk gebeligimde kanama oldum beta yaptirdim yarı yarıya düşmüştu lab.farklı olur dusmemistir dedi ama Kontrole gittim evet düşmüş dedi o yüzden testede gitmeyecegim 3. Artık başka hastanede hepimizin hakkında hayırlısı inşallah hepimiz anne oluruz
yapar mı ya yaparsa neden hıç uyarmıyor bu doktorlar tam da nar mevsımıben nar düşüğe neden oluyor diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?