- 25 Eylül 2014
- 486
- 308
- 83
- 38
- Konu Sahibi dermannuri
-
- #1.421
Aynen salladım doktoru umrumda degil bi sigara değil paket içtimcanim benim ne soyliyecegimi bilmiyorum.nolur kendini üzme.allah hepimiz icin hakkimizda hayirlisi neyse onu versin.yak bi sigara! doktoru da salla gitsin şuan! sen iyi ol hersey hallolur
Canım yaa msjları tek tek anca okuyabildim bugün..inş bi dahakine görürüz o pozitifi..Kızlar sonucum 0.4 buda olmadi
Dermannuri daha 2 gun var canım 2 gun sonra baksaydık duruma icmeseydin sigara keskeAynen salladım doktoru umrumda degil bi sigara değil paket içtim
Canim sen nerdesin nerde yaptirdin tüp bebegi...Saolun kizlar doktor pazartesi tekrar test yap dedi asıl test günüm pazartesi ama iki günde çıkmaz dedim öyle ama sen yine yap ilaçlarda kullan dedi ama sadece beni kandiriyor oyüzden kullanmayacam testte yapmayacam çıksa bile 5 10 olur belki oda kimyasal gebelik olur o yüzden gitmemek en iyisi doktorumada güvenmiyorum ilk gebeligimde kanama oldum beta yaptirdim yarı yarıya düşmüştu lab.farklı olur dusmemistir dedi ama Kontrole gittim evet düşmüş dedi o yüzden testede gitmeyecegim 3. Artık başka hastanede hepimizin hakkında hayırlısı inşallah hepimiz anne oluruz
yat hemen dınlen çok mu geldı pıhtı var mıKızlar kanamam başladı
Hemen Doktorunu ara canım ya inşallah çok değildir yada acile git istersen doktorun söyler zaten korkma bişey olmayacak...Kızlar kanamam başladı
Canım iki günde ne kadar yüksek çıkarki 10 yada 15 olur o gibi değerlerde hep kimyasal gebelikle sonuclaniyorDermannuri daha 2 gun var canım 2 gun sonra baksaydık duruma icmeseydin sigara keske
Rizede yim Gürcistan'da yaptirdim ama doktor Rizeli orda klinik acmisCanim sen nerdesin nerde yaptirdin tüp bebegi...
Canim dinlen lutfen bol bol telas yapma bana kahverengi olan ve akinti biciminde olan kanamanin normal olabilecegini soylemisti doktorum.ins dinlenerek atlatirsinKızlar kanamam başladı
Rizede yim Gürcistan'da yaptirdim ama doktor Rizeli orda klinik acmis[/QUOTE istanbuldaysan benim klinigi onericektim ondan sordum
Oyle dusunme canım bilemeyiz belki 50 ve uzeri cikar insallah guzel haber verirsinCanım iki günde ne kadar yüksek çıkarki 10 yada 15 olur o gibi değerlerde hep kimyasal gebelikle sonuclaniyor
Kese içim erken değil mi 5.haftada görünüyor sanırım vajinal muayene de mi göremediKizlar ben kafayi yicem galiba 15.gun degerim 5900 cikti ama kese gorulmedi bi hafta sonra cagirdi dr gorunur dedi ama bu kadar yuksek olmasi korkutuyo beni dis gebelik olabilir mi
Ikiz olabilirKizlar ben kafayi yicem galiba 15.gun degerim 5900 cikti ama kese gorulmedi bi hafta sonra cagirdi dr gorunur dedi ama bu kadar yuksek olmasi korkutuyo beni dis gebelik olabilir mi
Malesef vajinalde goremedi cnm...cok korkuyorum gerci katlanarak guzel gidiyo blast ve dondurulmus embriyolar yuksek cikarmis beta hcg ya da ikiz tek yumurta...bu stresle napicam bilmiyorumKese içim erken değil mi 5.haftada görünüyor sanırım vajinal muayene de mi göremedi
Stres yapma az once baska topikte okudm kiz 10. Gun test yapmis negatif 12. Gun doktorun israri uzerine yeniden yapmis ve degeri 4 binlerde cikmis ve ikizmiş kese görememisler bide onu beklemis baya üzmüs kendini kanamasi baslamis nedir ne degildir diye gitmis doktora kesin dis gebelik oldu biseler oluyo vs demis gtmiski rabbimm keseyi oluşturmuş görmusler suan 2 aylik hamile stres yapma ye iç yat zamanini bekle elbet rabbim vercek mutluluguMalesef vajinalde goremedi cnm...cok korkuyorum gerci katlanarak guzel gidiyo blast ve dondurulmus embriyolar yuksek cikarmis beta hcg ya da ikiz tek yumurta...bu stresle napicam bilmiyorum
Mustafa beydi canim ama daha cok kubra hanimla muhatap oldum cok sukur bende pozitifi gordum kese ve kalp atisi icin gun sayiyorum
Ahh canim ins bende bekliyorum o kadar zor ki bisey mi var die uzuluyo insan gecen gittigimde dr bile bu kadar stres yapma dedi belli etmedigimi dusunuyodum Allahim ins carsamba yuzumu guldururStres yapma az once baska topikte okudm kiz 10. Gun test yapmis negatif 12. Gun doktorun israri uzerine yeniden yapmis ve degeri 4 binlerde cikmis ve ikizmiş kese görememisler bide onu beklemis baya üzmüs kendini kanamasi baslamis nedir ne degildir diye gitmis doktora kesin dis gebelik oldu biseler oluyo vs demis gtmiski rabbimm keseyi oluşturmuş görmusler suan 2 aylik hamile stres yapma ye iç yat zamanini bekle elbet rabbim vercek mutlulugu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?