- 25 Eylül 2014
- 486
- 308
- 83
- 38
- Konu Sahibi dermannuri
Birde kızlar doktorunuz kan sulandırıcı vereceksin d-diner testi yaptırın ondan sonra kullanırsınız kan fazla sulaninca allah korusun düşük olma ihtimali bile var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana oruc gibi gece 11den sonra dediler.opum da sabah 11 12 gibi olduKızlar OPUdan kaç saat önce yeme içme kesiliyor
Teşekkürlerbana oruc gibi gece 11den sonra dediler.opum da sabah 11 12 gibi oldu
Benide opu için yarın sabah 8.30 da çağırdı dr gece 12 den sonra hiç birşey yemek içmek yok dediKızlar OPUdan kaç saat önce yeme içme kesiliyor
Yaz tatilinde istanbulda yaptırdım ben canım. Kalbi durdu kurtaj oldum geçen ay diyarbakır Memorialda. Dort beş ay sonra diyarbakirda yaotiracam takibimi transfere İstanbula gideceğim inşallah,dondurulmuslarim var çünkü. Doktor nasıl memnun musun,bir de her muayeneye gittiğinde kan alıyorlar mi değerlere bakmak için.sizin sorun neydievet canım sızdemı ordasınız
Hayırlısı olsun canımHerkese merhabalar kizlar bende bugun basladim ignelere.....istanbul tup bebek aret bey doktorum....hepimize hayirli olsun
Cok geçmiş olsun canım yenı tedavi sürecinde hayırlısı olsun..bizim ileri hız sorunumuz var aşılama yapmıştık olmadı.snra kendiliğinden hamile kaldım ama kürtaj olmak zorunda kaldım.tüp tedavimizi uğur beyde yapıyorum şuan ben cok memnunum dr da kendi dalında harika ekip de öyle tavsiye ederim malum uğur bey yogun ama ben istediğim hersorunun cvbını alıyorum istediğim vakit ulaşıyorum arıyorum.bazı hastalar ilgisiz demiş forumlarda vs çok bekliyoruz diye fakat ben iyi bilirim örnek randevum ikide ama erken gitmiştim giriş yaptım bekliyorum hemen adım çağrıldı.suana kadar beklemedim tabi terside olabilir tavsiye ederimYaz tatilinde istanbulda yaptırdım ben canım. Kalbi durdu kurtaj oldum geçen ay diyarbakır Memorialda. Dort beş ay sonra diyarbakirda yaotiracam takibimi transfere İstanbula gideceğim inşallah,dondurulmuslarim var çünkü. Doktor nasıl memnun musun,bir de her muayeneye gittiğinde kan alıyorlar mi değerlere bakmak için.sizin sorun neydi
jel filan kullanıyomusun yada hangi ilaçları kullanıyorsunSelam kızlar... Bişey sorucam afedersiniz çok akıntım oluyor normal mi bu ?
jelden oluyordur crınone kullanıyorsun dimio yapar fazlasıyla ialçalarının adı neki
Evet canım...transfer sonrası mı
crınone ve progestan iğne kullanıyorsun o yapar bu arada kaçıncı günün bugunBiliyorum ama fazla gibi geldi bana....Estofrem,folbiol,cor aspirin,progestan iğne,crinone jel
Hmm..5.gün:)crınone ve progestan iğne kullanıyorsun o yapar bu arada kaçıncı günün bugun
benim ilkinde 5 6 7. gün çok yoğunlaşmıştı akıntım 8, gün teste gitti pozitifti inşallah senin de öyle olurHmm..5.gün:)