EKİM KASIM 2015 TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR

ben 2,5 saat tutmuştum normaldede tutabilen bi insanım sürgü bende istemedim hemşire en son yatağa yap dedi ama bu defa gidince bi tane hasta bezi alacam yatağ getirdiklerinde eşim koyacak ona yapacam sizde alın yanınıza kızlar dayanmak çok zor en az 1 - 2 saat kaldırmıyorlar yataktan
Mantıkli gerçekten..bisey sorcam.böylePpmamizizPpmamizi
ben 2,5 saat tutmuştum normaldede tutabilen bi insanım sürgü bende istemedim hemşire en son yatağa yap dedi ama bu defa gidince bi tane hasta bezi alacam yatağ getirdiklerinde eşim koyacak ona yapacam sizde alın yanınıza kızlar dayanmak çok zor en az 1 - 2 saat kaldırmıyorlar yataktan
Mantıkli gerçekten.. Bisey sorcam.yatinca böyle hemen tuvaletimizi yapmamizin transfere bi zararı olmaz değil mi ? Saçma bi soru belki ama, malum kılı kırk yarıyoruz artık..

Hangı hastaneye gidiyorsunuz
Evet opuda hafif keyifli bi anestezi veriyorlar
Transferi bende bilmiyorum cumartesi onuda yaşayacağım inşaAllah ☺
Ama ağrı sızı olmuyormuş
Rahat ol sakin olmak en güzeli
Panik yapacak hiç bir şey yokmuş gerçekten inan bana
Araştırma hastanesinde canım.. Çok sağol..inş.öyle olur..herkesin kolay geçsin ve bebislerimiz gelsin inş.

Arkadaşlar herkes özelde mi yaptırıyor tedavisini..devlette yaptıran var mi? Opu esnasında mutlaka uyutuyorlar değilmi? Transferde ağrı sizi oluyormu peki.. Paniğimde biraz ben bu konularda ..
Canım opu illa ki anestezi ile.transfere kolay diyorlar ama ben on da da anestezi aldim panik oldugumdan

Mantıkli gerçekten..bisey sorcam.böylePpmamizizPpmamizi

Mantıkli gerçekten.. Bisey sorcam.yatinca böyle hemen tuvaletimizi yapmamizin transfere bi zararı olmaz değil mi ? Saçma bi soru belki ama, malum kılı kırk yarıyoruz artık..
yok canım olmaz ama kalkmaman lazım o yüzdeb sürgü veriyorlar ben ona yapamadım tuttum bu defa bez alacam bu arada transfer ağrısız sadece spekulumu takarken acıyor o kadar ve 5 10 sürüyor hemen cıkıyorsun

Back
X