Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 7 17,9%
  • Kasım

OY: 24 61,5%
  • Aralık

OY: 8 20,5%

• Ankete Katılan
    39
artık kese takibi. Ekrandan ölçün durun :)

Çıkma vaktinde boy ne oluyor peki teyzesi baksana 38 hafta civarı görünüyorsa

Ben oralara kadar ulaşamadığım için onu bilmiyorum nasip olmadı max 18 haftayı gördüm
Ama gönülden inanıyorum ki bu sefer görücem Allah’ın izniyle hepimiz görücez

Perşembe günü bebeğimi göreyim kalp atışını göreyim Allah’ın izniyle eve döner dönmez Eşref Rüya - Kadir’in dansını yaparak kutlayacağım

Ayyy dur gözüm korktu chatgbt sordum büyük bir bal kabağı büyüklüğü , pırasa uzunluğu diyebiliriz diyor bu

Yani 38. haftadaki bebeğin boyutu, iri bir kavun / küçük bir bal kabağı kadar diyebiliriz.

En sonada bunu not düşmüş bazı kaynaklarda böyle diyormuş

Gözün aydın canım tebrikler cok sevındım

Perşembe günü bebeğimi göreyim kalp atışını göreyim Allah’ın izniyle eve döner dönmez Eşref Rüya - Kadir’in dansını yaparak kutlayacağım
Ben wednesday dansı planlamıştım hahaha kadir diyor bi de
Halaya katılırız bacım biz de

Hahahah ben de uygulamada görünüyor mu diye sormuştum sana. Oynama yapılmıyor demek ki. Pırasa mı :) baya iyi benzetme

Ben wednesday dansı planlamıştım hahaha kadir diyor bi de
Halaya katılırız bacım biz de
Ay çok komik beni aşırı güldürmüştü geçen hafta , kocam yüzünden mafya dizisi izliyorum ama bazen eğlenceli yanları oluyor tabi

Aminn

Canım çook sevindim. Dış gebelik ihtimali elendi artık herşey rast gider inşaAllah . Allah’ım sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşaAllah

Çok mutlu oldum Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah

selogi
Canım bugün çeyrek sigara içtim sadece 4 5 fırt falan çektim yani başka hiç içmedim bulantı yüzünden asırı tiksindim bugün kokusu öyle iğrenç gelioki sokakta yuruyemiom içenlerin kokusu gelio eşim icio onun üstüne sinio iyice tiksindim sigaradan darısı başına inşallah sende tiksinirsin umarım böyle giderse birkaç güne bırakırım inşallah

İnşallah ya. Dua mı beddua mı bilmem ama bulantı gelecekse bari sigara tiksineyim valla çok isterim. Sen nerdeyse hiç içmemişsin maşallh

Yok bir kaç gün sonrası için reklam izleyerek görebiliyorsun sanırım 6. Haftada bir bezelye tanesi olacak
Baktım uygulamaya çok reklam var yav oyun oynadım biraz reklamda. Ben de 2-3 tane var uygulama öyle. Hepsinden bakıyorum

Ay çok komik beni aşırı güldürmüştü geçen hafta , kocam yüzünden mafya dizisi izliyorum ama bazen eğlenceli yanları oluyor tabi
Ah rüya :) ben ee idmanlıyım eşimden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…