• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 8 12,7%
  • Kasım

OY: 35 55,6%
  • Aralık

OY: 20 31,7%

• Ankete Katılan
    63
sonuc ne oldu regle mi döndü
anam kız sen nerdesin :D raglı oldum hayatım bu ayda nanay. doktor benı gec kalma doğal yolla gebe kalmaya calısarak diyip tüp bebek birimine yonlendrid. her sey yolunda ama yaştan dolayı bekleme dedi. bende artık akışa bıraktım olursa olur modu yani.

Kızlarr ben tek ayak cezası aldım falan filan önemli değil size yazamadım, dünden önceki gece kanamam oldu leke tarzında çok kokrtum. Oturdum ağladım. Haftasonuydu bi de acil beta bakardı sadece bekledim artış olacak mı diye. Ara ara oldu 24 saat bi süre diyeyim. çok paniktim. geçti bugün şükür. nasılsınızzz @gurbetsel MinaEfrahim34 MinaEfrahim34 @matmatt gmzgm gmzgm @edanurks Vignette Vignette
Cok merak ettim seni doktora git yine mutlaka kadın doğum görsün kuzum cok sukur cok geçmiş olsun birdahada olmasın inşallah 🤲
İyi diyelim iyi olalım şükür kuzum aynı ❤

Kesede büyüme var pazartesi gittiğimde 0.88 cm’di cumartesi 1.38 cm olmuş cuma gel dedi ben pazartesi gideceğim geç gideyim bekleyeyim biraz dedim banada normal çok küçük daha dedi ama insan yinede üzülüyor
Aynen en iyisi üzülme boşuna sitrese girme herşey yolunda 🥰

Ay kaç seferdir içimi o kadar rahatlatıyorsunuz ki vallahi 🥹
İnsan yaşadığını bilir baskası yaşarkende aynı hisleri yaşamasın boşuna üzülmesin ister en azından kendi acımdan böyle düşünüyorum ne sen üzül ne bebişin hissedip üzülsün 🥰❤ cok sevindim böyle düşünmene 💐

anam kız sen nerdesin :D raglı oldum hayatım bu ayda nanay. doktor benı gec kalma doğal yolla gebe kalmaya calısarak diyip tüp bebek birimine yonlendrid. her sey yolunda ama yaştan dolayı bekleme dedi. bende artık akışa bıraktım olursa olur modu yani.
Her şey yolundaysa neden tüp bebek stresi ile uğraşcaksın ki boş ver

Cok merak ettim seni doktora git yine mutlaka kadın doğum görsün kuzum cok sukur cok geçmiş olsun birdahada olmasın inşallah 🤲
İyi diyelim iyi olalım şükür kuzum aynı ❤
Taşacak bu denize sardım buradan ceza aldım stres de zaten ha safhadaydı dedim ben bir diziye başlayayım :D şivem falan kaydi da neyse böyle atlattım yani hafta sonunu yarın gideceğim

selogi selogi güzel anne❤ naptın bakıyım sigara işini onu unutmadım 🤔
En hafif sigarayı aldım hiç azaltamadım, havalar biraz sogudu için soguktan balkona biraz daha az çıkıyorum ama beklediğim gibi değil. Sende nasıl durumlar

Taşacak bu denize sardım buradan ceza aldım stres de zaten ha safhadaydı dedim ben bir diziye başlayayım :D şivem falan kaydi da neyse böyle atlattım yani hafta sonunu yarın gideceğim
Bende sadece sahipsizleri izliyorum 😂 yeterince drama yok hayatımda daha fazlası lazım 😂😂 iyi yapmıssın kafa dağılıyor 🤭 oy uşağum bizdenmi oldun benim annem trabzon lu babam ordu lu iki taraftanda hamsi oluyorum 😂
İçini ferah tut sıtres yapmaya gelmiyor 😘

En hafif sigarayı aldım hiç azaltamadım, havalar biraz sogudu için soguktan balkona biraz daha az çıkıyorum ama beklediğim gibi değil. Sende nasıl durumlar
En azından azaltabilsen bırakması daha kolay olacak biraz kendini zorla canım bir kaç gün dayanırsan daha icmeyeceksin inşallah 🤲 tam 1 hafta oldu ben içmiyorum tamamen bıraktım cok şükür inşallah birdahada başlamam 🤲 bu 3. Bırakısım her hamile kalmamda bırakıyorum sonrasıda önemli 😂 sürekli gebe kalamam sigara içmicem diye 😂😂

Evet kuzum yarın artık kalınlaşmış olması lazım
Baktım biraz araştırdım 7-8 mm yeterliymiş. 1 günde de 1-2 mm kalınlaşabilirmiş sanırım. Chatgpt ile sohbet et kalınlaşması için ayak bel sıcaklığı öneriyor. Tansiyona dikkat etmek lazımmış. Sigara konusunu söyledi. Ölçüm erken yapılmış olabilir diyor bir de.

En azından azaltabilsen bırakması daha kolay olacak biraz kendini zorla canım bir kaç gün dayanırsan daha icmeyeceksin inşallah 🤲 tam 1 hafta oldu ben içmiyorum tamamen bıraktım cok şükür inşallah birdahada başlamam 🤲 bu 3. Bırakısım her hamile kalmamda bırakıyorum sonrasıda önemli 😂 sürekli gebe kalamam sigara içmicem diye 😂😂
Laaa ilaheee ula niye sonra başlaysunn o zaman :D bu kez başlama

Back
X