- 6 Eylül 2025
- 386
- 317
- 18
Yarın tekrar kan vereyim sonuca göre hareket edecem açıkçası hemen gitmeyi düşünmüyorum tabi bu leke işini takip edecemİnşallah kuzumrandevuyu ne zamana almayı düşünüyorsun
Zararı olacağını sanmıyorumÇok teşekkür ederim.
Aslında hata mı yaptım bilmiyorum ama, elimde progestan vardı ve ben dün gece vajinal fitil olarak kullanmaya başladım.
Çünkü düşükten sonra bir doktor, gebe kaldığını öğrendiğin gün progestana başla demişti.
Bakalım 2 hafta sonra randevum var, her şeyin iyi gitmesini diliyorum, kendim ve hepimiz için.
Yaa beta miz aynı hemen hemen inşallah sağlıkla ilerlerMerhaba herkese, ben de dün güzel haberimi aldım çok şükür.
Regle 4 gün kala beta HCG 42.44 çıktı.
Yarın tekrar kan vericem, inşallah düzenli şekilde artar ve sağlıkla ilerler.
7 ay önce 8 haftalık gebeliğim sona ermişti maalesef.
Çok korkuyorum, inşallah bu defa sağlıklı bir şekilde devam eder.
Progestan verebilir, değerlerin yükselmeye devam ediyorsa. Ben 1 gün leke gördüm haftasonu. Bana da verdi. Düşük tehtidi olarak görüyorlar çünküYarın tekrar kan vereyim sonuca göre hareket edecem açıkçası hemen gitmeyi düşünmüyorum tabi bu leke işini takip edecem
Evet ama şimdilik diğer iki güne göre leke yok gibi ama işte bilmiyorum büyük ihtimalle giderim ama yarınProgestan verebilir, değerlerin yükselmeye devam ediyorsa. Ben 1 gün leke gördüm haftasonu. Bana da verdi. Düşük tehtidi olarak görüyorlar çünkü
Tamam canım stres yapmadan bekle bakalım inşallah değerlerin de sağlıkla artacak kesen de görünecek sıkıntı yokEvet ama şimdilik diğer iki güne göre leke yok gibi ama işte bilmiyorum büyük ihtimalle giderim ama yarın
İnşallah canım inanıyorum ben kötü düşünmüyorum zatenTamam canım stres yapmadan bekle bakalım inşallah değerlerin de sağlıkla artacak kesen de görünecek sıkıntı yok
Hafif ağrılar normalmiş canım sıkıntı etme kendineİdrardan çıkınca oluyor genelde toplamda 10 kez falan oluyorsa 6-7 tanesi 10 üzerinden 1 şiddetinde yani çok hafif diğerleri 10 üzerinden 3-4
Tebrik ederim sağlıcakla gelsin inşallahMerhaba herkese, ben de dün güzel haberimi aldım çok şükür.
Regle 4 gün kala beta HCG 42.44 çıktı.
Yarın tekrar kan vericem, inşallah düzenli şekilde artar ve sağlıkla ilerler.
7 ay önce 8 haftalık gebeliğim sona ermişti maalesef.
Çok korkuyorum, inşallah bu defa sağlıklı bir şekilde devam eder.
Benim de göğüs hassasiyeti çok oldu bu ay, normalde regl öncesi olanın neredeyse 10 katı diyebilirim, ve yumurtlamadan itibaren başladı. O kadar erken de başlamazdı.Maşallahbenim bat 5 kasımdı 30 ekimde yaptım cok silik çizgi gördüm planlı gebelik değildi ama gögüs hassasiyeti yüzünden cok şüphelendim hiç olmaz bende gebelik dışında 31 Ekim'de de tekrar test yaptım daha koyu çıkınca kan verdim 26.21 ile ögren miş oldum erkenciyiz
Evet sabredip regl gecikmesi beklense kese falan çıkacak aradan hiç kan ile ugrasmıcaz
Ay ne güzel olmuş nasip kısmet işte herşeyinde bir zamanı var ozamanda gelmiş annesi
Ne demek ❤Amin ❤
amin amin hepimiz❤
amin kuzum amin
Ben de öyle, zaten düşük yaşamış kadınlara tedbir amaçlı veriliyor.Zararı olacağını sanmıyorum
Çok teşekkür ederim, sağolun.Tebrik ederim sağlıcakla gelsin inşallah
Evet benim de dikkatimi çektiYaa beta miz aynı hemen hemen inşallah sağlıkla ilerler
Evet benimde yumurtlama sonrası başladı azalmadan artarak devam ediyor şuan bile agrıyor sızlıyor ben oğlumu sütten de geç kestim 4 buçuk yasına kadar emdi şuan 5 yasında üstüne gebe kalınca gögüs hassasiyeti ekstra oldu süt var şuan sıkınca geliyorBenim de göğüs hassasiyeti çok oldu bu ay, normalde regl öncesi olanın neredeyse 10 katı diyebilirim, ve yumurtlamadan itibaren başladı. O kadar erken de başlamazdı.
Bir de şey var komik gelecek belki size ama;
Ben geçen ay reglimin 2. Günü bir kadına gittim, hani eski toprak teyzeler olur ya, napayım son çare bir de onu deneyeyim dedim.
Rahmime, belime bir masaj yaptı, ben dedim ki herhalde rahmim yer değiştirdi.
Çok canım yandı. Ve dedi ki tüp bebeğe başlama, senin çocuğun olacak.
Allah'ın işine bak ertesi ay hamileyim
Tabii ki kullandığım bir sürü takviye , bitkisel kürler falan oldu. Ama ben bu tür kadınların da bir şeyler bildiğine inanıyorum ya.
Çok da inanarak gitmiştim zaten.
Evet bat günü verdim. Regle iki gün kala da yerleşme lekesi gördüm devamı gelmeyince şüphelendim. Yarın aynı satte aynı yerde verecem inşallah düzenli bir artış görürsem bir daha vermem diye düşünüyorumEvet benim de dikkatimi çekti
Ama sizin regl günü sonucu değil mi?
Önemli olan zaten düzenli şekilde artması.
Ben yarın sabah tekrar kan vericem.
Siz ne zaman yaptıracaksınız tekrar?aminn sizin , benim, hepinizin sağlıkla ilerlesin inşaallah.
Maşallah size, ne güzel.Evet benimde yumurtlama sonrası başladı azalmadan artarak devam ediyor şuan bile agrıyor sızlıyor ben oğlumu sütten de geç kestim 4 buçuk yasına kadar emdi şuan 5 yasında üstüne gebe kalınca gögüs hassasiyeti ekstra oldu süt var şuan sıkınca geliyor
Bende oğlumda gitmiştim cok agır spor yapıyordum agır kilo larla calısıyordum kadın bana göbegin kaymış demişti çocuk istiyorsan agır spor yapma hatta bırak dedi 2 ay sonra tekrar gittim yine kaymıs demişti spora devam etmiştim azaltarak öyle diyince tamamen bırakmıştım 2 ay sonra gebe kaldım ama ben onunla alakası olduğunu düşünmüyorum çünkü benim reglim ozaman yeni oturuyordu düzenle olmaya yeni başlamıştım hem agır spor yapıyordum hemde cok yüklü kilo vermiştim düzenli adet göreli 5 ay oluyordu zaten 5. Denemede oğluma gebe kaldım ama senin onunla alakası olabilir bende inanıyorum öyle şeylere çevremde de cok duydum karın kayması tarzı seyler gerçek ama sancı yaparmıs bende öyle bir sorun yoktu ondan inanmamıştım kaydıgına
Harika olmuş vesile olmuş bu yolda ne güzel
Anladım, benim yerleşme kanaması olmadı.Evet bat günü verdim. Regle iki gün kala da yerleşme lekesi gördüm devamı gelmeyince şüphelendim. Yarın aynı satte aynı yerde verecem inşallah düzenli bir artış görürsem bir daha vermem diye düşünüyorum
Ben dün progestan kullandım bugün çok ağır ve uykulu gibiyim sanki ya gözlerim acıyor yani sende de var mı böyle bir şeyBen de öyle, zaten düşük yaşamış kadınlara tedbir amaçlı veriliyor.
Ve doktor söylemişti bana zaten.
İlk randevuyu bekleme, gebeliğini öğrenir öğrenmez başla diye.
20 yasından beri düzenli yapıyorum 28 yasındayım şuanMaşallah size, ne güzel.
Düzenli ve disiplinli Spor yapanlara hep hayran olmuşumdur.
Umarım bebisiniz doğduğunda yine böyle bol bol sütünüz olur.
Evet çok şükür, bundan sonra tek dileğim sağlıkla ilerlemesi.
Tekrar aynı şeyi yaşamaktan çok korkuyorum.
Yarın Sabah ilk işim gidip kan vermek olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?