Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 8 11,6%
  • Kasım

OY: 36 52,2%
  • Aralık

OY: 25 36,2%

• Ankete Katılan
    69
Zararı olacağını sanmıyorum

Yaa beta miz aynı hemen hemen inşallah sağlıkla ilerler

Yarın tekrar kan vereyim sonuca göre hareket edecem açıkçası hemen gitmeyi düşünmüyorum tabi bu leke işini takip edecem
Progestan verebilir, değerlerin yükselmeye devam ediyorsa. Ben 1 gün leke gördüm haftasonu. Bana da verdi. Düşük tehtidi olarak görüyorlar çünkü

Progestan verebilir, değerlerin yükselmeye devam ediyorsa. Ben 1 gün leke gördüm haftasonu. Bana da verdi. Düşük tehtidi olarak görüyorlar çünkü
Evet ama şimdilik diğer iki güne göre leke yok gibi ama işte bilmiyorum büyük ihtimalle giderim ama yarın

Evet ama şimdilik diğer iki güne göre leke yok gibi ama işte bilmiyorum büyük ihtimalle giderim ama yarın
Tamam canım stres yapmadan bekle bakalım inşallah değerlerin de sağlıkla artacak kesen de görünecek sıkıntı yok

Tebrik ederim sağlıcakla gelsin inşallah

Benim de göğüs hassasiyeti çok oldu bu ay, normalde regl öncesi olanın neredeyse 10 katı diyebilirim, ve yumurtlamadan itibaren başladı. O kadar erken de başlamazdı.
Bir de şey var komik gelecek belki size ama;
Ben geçen ay reglimin 2. Günü bir kadına gittim, hani eski toprak teyzeler olur ya, napayım son çare bir de onu deneyeyim dedim.
Rahmime, belime bir masaj yaptı, ben dedim ki herhalde rahmim yer değiştirdi.
Çok canım yandı. Ve dedi ki tüp bebeğe başlama, senin çocuğun olacak.
Allah'ın işine bak ertesi ay hamileyim
Tabii ki kullandığım bir sürü takviye , bitkisel kürler falan oldu. Ama ben bu tür kadınların da bir şeyler bildiğine inanıyorum ya.
Çok da inanarak gitmiştim zaten.

Yaa beta miz aynı hemen hemen inşallah sağlıkla ilerler
Evet benim de dikkatimi çekti
Ama sizin regl günü sonucu değil mi?
Önemli olan zaten düzenli şekilde artması.
Ben yarın sabah tekrar kan vericem.
Siz ne zaman yaptıracaksınız tekrar?aminn sizin , benim, hepinizin sağlıkla ilerlesin inşaallah.

Evet benimde yumurtlama sonrası başladı azalmadan artarak devam ediyor şuan bile agrıyor sızlıyor ben oğlumu sütten de geç kestim 4 buçuk yasına kadar emdi şuan 5 yasında üstüne gebe kalınca gögüs hassasiyeti ekstra oldu süt var şuan sıkınca geliyor
Bende oğlumda gitmiştim cok agır spor yapıyordum agır kilo larla calısıyordum kadın bana göbegin kaymış demişti çocuk istiyorsan agır spor yapma hatta bırak dedi 2 ay sonra tekrar gittim yine kaymıs demişti spora devam etmiştim azaltarak öyle diyince tamamen bırakmıştım 2 ay sonra gebe kaldım ama ben onunla alakası olduğunu düşünmüyorum çünkü benim reglim ozaman yeni oturuyordu düzenle olmaya yeni başlamıştım hem agır spor yapıyordum hemde cok yüklü kilo vermiştim düzenli adet göreli 5 ay oluyordu zaten 5. Denemede oğluma gebe kaldım ama senin onunla alakası olabilir bende inanıyorum öyle şeylere çevremde de cok duydum karın kayması tarzı seyler gerçek ama sancı yaparmıs bende öyle bir sorun yoktu ondan inanmamıştım kaydıgına
Harika olmuş vesile olmuş bu yolda ne güzel

selogi kızz cimcime benim bazen ruh halim cok degisio bir enerji geliyo bir mutluluk dans edesim geliyor olduğum yerde biraz kıpırdanıyorum nolur az sallansak ya sporsuz kalınca alışık değilim böyle içim rahat etmio bir hareket istio

Evet bat günü verdim. Regle iki gün kala da yerleşme lekesi gördüm devamı gelmeyince şüphelendim. Yarın aynı satte aynı yerde verecem inşallah düzenli bir artış görürsem bir daha vermem diye düşünüyorum

Maşallah size, ne güzel.
Düzenli ve disiplinli Spor yapanlara hep hayran olmuşumdur.
Umarım bebisiniz doğduğunda yine böyle bol bol sütünüz olur.
Evet çok şükür, bundan sonra tek dileğim sağlıkla ilerlemesi.
Tekrar aynı şeyi yaşamaktan çok korkuyorum.
Yarın Sabah ilk işim gidip kan vermek olacak.

Anladım, benim yerleşme kanaması olmadı.
Ya ben dün devlet hastanesi aciline gitmiştim ama , orası hem çok kalabalık hem de malum herkes grip.
Sağlık ocağına gitsem, sonuçlar arasında tutarsızlık olur mu acaba?

Ben de öyle, zaten düşük yaşamış kadınlara tedbir amaçlı veriliyor.
Ve doktor söylemişti bana zaten.
İlk randevuyu bekleme, gebeliğini öğrenir öğrenmez başla diye.
Ben dün progestan kullandım bugün çok ağır ve uykulu gibiyim sanki ya gözlerim acıyor yani sende de var mı böyle bir şey

20 yasından beri düzenli yapıyorum 28 yasındayım şuan gebelikler karısınca araya ara vermek zorunda kaldım tabi o süreçleri çıkarırsam net 6 senedir spor hayatımda diyeyim teşekkürler
İnşallah sütüm cok olması değilde benim oğlan bağımlıydı sigara gibi hepimiz bolca olsun bebeklerimize de yarasın inşallah şifa olsun
İnşallah öyle olacak herzaman olumlu düşünmekten yanayım olumsuzu hiç çağırmayalım takipteyim ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…