Allah’ım neşeni eksik etmesinselogi kızz cimcime benim bazen ruh halim cok degisio bir enerji geliyo bir mutluluk dans edesim geliyor olduğum yerde biraz kıpırdanıyorum nolur az sallansak ya sporsuz kalınca alışık değilim böyle içim rahat etmio bir hareket istio
Hangi sporları yapıyorsun yürüyüş mü işte televizyondan bir video eşliğinde yapmak mı yoga mı nelerden hoşlanıyorsun kuzum20 yasından beri düzenli yapıyorum 28 yasındayım şuangebelikler karısınca araya ara vermek zorunda kaldım tabi o süreçleri çıkarırsam net 6 senedir spor hayatımda diyeyim teşekkürler ❤
İnşallah sütüm cok olması değilde benim oğlan bağımlıydı sigara gibihepimiz bolca olsun bebeklerimize de yarasın inşallah şifa olsun ❤
İnşallah öyle olacak herzaman olumlu düşünmekten yanayım olumsuzu hiç çağırmayalımtakipteyim ❤
Amin, evet gerçekten sizin gibi olumlu konuşan, güzel enerji yayan insanlara ihtiyacımız var.20 yasından beri düzenli yapıyorum 28 yasındayım şuangebelikler karısınca araya ara vermek zorunda kaldım tabi o süreçleri çıkarırsam net 6 senedir spor hayatımda diyeyim teşekkürler ❤
İnşallah sütüm cok olması değilde benim oğlan bağımlıydı sigara gibihepimiz bolca olsun bebeklerimize de yarasın inşallah şifa olsun ❤
İnşallah öyle olacak herzaman olumlu düşünmekten yanayım olumsuzu hiç çağırmayalımtakipteyim ❤
Benimde bulantım hiç yok oğlumdada hiç olmamıştı iyikide yok diye dua edelim çok zor bulantı kusma yaşamak bende olan kasiklarda adet ağrısı gibi sizlanmalar aşırı gaz şişkinlik iştahsızlık göğüsler aşırı hassas şiş ve ağrılı ayakta kalincada rahatsız edecek derecede sırt bel ağrım varGünaydınnn kızlar kendimi pek iyi hissetmiyorum tamamen psikolojik biliyorum. Mide bulantım yok diye taktım bu sefer Allah korusun bi aksilik mi var diyorum. 6+4 üm.
Göğüs aşırı hassas duşta bile acıdı
Kasıklarım ağrıyor
Bazen mide yanması
Şişkinlik gaz
Sizlerde durum nedir
Maalesef bilgim yok, tecrübeli arkadaşlar cevaplarsa daha iyi olur .Anladım, benim yerleşme kanaması olmadı.
Ya ben dün devlet hastanesi aciline gitmiştim ama , orası hem çok kalabalık hem de malum herkes grip.
Sağlık ocağına gitsem, sonuçlar arasında tutarsızlık olur mu acaba?
Hepimizin inşallah AminAllah’ım neşeni eksik etmesiniki çocuk +1 gebelik enerjisi. Benim bugün gözlerim çok acayip ya hiç açılmak istemiyor evden çalışıyorum demiştim ya o işlerimi bile zor yaptım. Progestan mıdır sebep
Hepsi hareket olsun yeterHangi sporları yapıyorsun yürüyüş mü işte televizyondan bir video eşliğinde yapmak mı yoga mı nelerden hoşlanıyorsun kuzum
Yazıda olsa evet insana iyi geliyor güzel şeyler okumakAmin, evet gerçekten sizin gibi olumlu konuşan, güzel enerji yayan insanlara ihtiyacımız var.
Belki sadece bir yazı ama o güzel enerjinizi hissediyor insan.
Ben de burada olacağım, iyi haberlerle inşallah.
Chloe ting+leslie hastasıyım. Düzenli spor yaptım fakat şu an canım hiçbir şey istemiyor ne spor ne başka bir şeyHepsi hareket olsun yeterşuan yürüyüş okula gidip gelıomya o ekstra yuruyemıom havalar cok soğuk hasta oluyom 5 aydan sonra evde spora başlıcam pilates cok fazla video var aylara uyumlu doktora danışarak baslarım inşallah
Evet, gerçekten çok güzel olurdu.Yazıda olsa evet insana iyi geliyor güzel şeyler okumakbirbirimize destek oluyoruz güzel oluyor keşke yüzyüze de olsak o ayrı güzel olurdu ama olsun ❤
Amin amin❤
Ah chloe ah hamile oldugumu öğrenemeden 1 gün önce dambıllı kardiyo videosunu yapmıştım bol hoplamalı zıplamalıChloe ting+leslie hastasıyım. Düzenli spor yaptım fakat şu an canım hiçbir şey istemiyor ne spor ne başka bir şeyenerjimi toplayabilirsem birlikte başlarız inşallah
Aynen öyle cok iyi dedinEvet, gerçekten çok güzel olurdu.
Olsun, hiç görmediğimiz kadınlarla bile bağ kurabiliyoruz, bu da bir güzellik bence ..
İlk 3 ay nolur nolmaz diye egzersiz yapmayin diyolar bebisim haberin olsunChloe ting+leslie hastasıyım. Düzenli spor yaptım fakat şu an canım hiçbir şey istemiyor ne spor ne başka bir şeyenerjimi toplayabilirsem birlikte başlarız inşallah
Doğru evet. Süpürge ve dansİlk 3 ay nolur nolmaz diye egzersiz yapmayin diyolar bebisim haberin olsundoktora danıs bir de senin danstan sonra kanama da olmustu
Sürekli spor yapınca leslie çerezdi. Ara verdim, kilo aldım. Bi daha denedim asla bitiremedim leslie bileAh chloe ah hamile oldugumu öğrenemeden 1 gün önce dambıllı kardiyo videosunu yapmıştım bol hoplamalı zıplamalıkarın videoları her sabah fix yaptığım ah ah
Leslie çerez gibi enerjin düşük olduğu günlerde kurtarıcıonu suandada yaparız ileriki aylarda zararı olmaz
Şuan olmaz zaten yat dinlen boşver
Amin başlarız inşallahsağlık olsun gerisi kolay ❤
Evet bende deBenimde bulantım hiç yok oğlumdada hiç olmamıştı iyikide yok diye dua edelim çok zor bulantı kusma yaşamak bende olan kasiklarda adet ağrısı gibi sizlanmalar aşırı gaz şişkinlik iştahsızlık göğüsler aşırı hassas şiş ve ağrılı ayakta kalincada rahatsız edecek derecede sırt bel ağrım var
İştah bende hemen açıldı ya öğrenir öğrenmez sanırım psikolojikNedemek canım insan bilse de duymak istiyor konu evlat olunca
Cok şükür iyi gidiyor kuzum haftaya randevumuz günler geçmiyorbulantı lar daha iyi gibi sadece gece yatağa girince biraz var oda reflü de tetikliyor ya yastığı yükseltince iyi geliyor gün içinde aç kalmazsam bişi yok miğde boşalınca baslıyor yanmalar bulantı obur bir bebek olcak galiba bukadar acıktırıo
Hoşgeldin aramızaAmin, evet gerçekten sizin gibi olumlu konuşan, güzel enerji yayan insanlara ihtiyacımız var.
Belki sadece bir yazı ama o güzel enerjinizi hissediyor insan.
Ben de burada olacağım, iyi haberlerle inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?