Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 8 11,8%
  • Kasım

OY: 36 52,9%
  • Aralık

OY: 24 35,3%

• Ankete Katılan
    68
Yerleşme lekesi olabilir canım gözün aydın sağlıkla artsın inşallah iki gün sonra bir daha verirsin

Günaydınnn…
Daha çok şeyler değişecek bazen kendini hiç hamile hissetmediğin zamanlar bile olacak vücut sürece alıştıkça çoğu belirti kayboluyor bi gün çok olan belirti ertesi gün hiç olmaya biliyor şuan vücudumuz çok aktif bir şekilde çalışıyor ve hormonların seyrine görede günlük değişimler olabiliyor hepsi çok normal. İlk gebeliğimde mesela hiç uyku sorunum olmazdı bunda sürekli uykum geliyor dün 9 da uyumuşum oğlumla birlikte sadece ilk gebeliğimdeki gibi şişkinliğim beni çok rahatsız ediyor ilkinde 13. Haftaya kadar sürmüştü bakalım bu nasıl olacak

Hayırlı olsun iki güne bir artışı takip edin. Leke de büyük ihtimal yerleşme lekesidir devamı gelmiyorsa sıkıntı yok

Yerleşme lekesi olabilir canım gözün aydın sağlıkla artsın inşallah iki gün sonra bir daha verirsin
Hayırlı olsun iki güne bir artışı takip edin. Leke de büyük ihtimal yerleşme lekesidir devamı gelmiyorsa sıkıntı yok
Sağ olun kızlar yarın yine aynı yerde veririm inşallah sizce bu leke içinde doktoruma gideyim mi daha çok küçük gitsem ne yapabilir ki ?

Amin inşallah canım çok sağ ol içime su serptin

Beta artışını izle kuzum 2 gün sonra. Tahmin ediyordum hamile çıkacağını :) Hayırlı olsun gözün aydınnnn

Günaydınn mide bulantısı bende de yok canım ama dun mide yanması yaşadım bende çok rahatsızlik verici bir durummus ya bir de her sabah yüzüm gözüm şiş uyanmasamm başka da bişi yok simdlik ödem oluyormuş gebelikte inşallah zamanla azalır kasık ağrısi ara sıra devamm bnmde

Her şey yolundadır umarım. Kendimi çok zor tutuyorum doktora gitmemek için daha doğrusu eşim tarafından tutuluyorum
Dün ikna etmeye çalıştım no doktor 23 ünde gel dedi dedi bana kalsa her hafta giderim

Ne kadar ara sıra mesela günde kaç kere ağrın oluyor

Hiç belirtim yok ne mide bulantısı ne sızı ne baş dönmesi

Değeriniz gayet iyi artmış tebrik ederim kaç haftalıksınız şuan tahmini
Şöyle ki aşılama yaptırmıştım eğer o günün 14 gün kabul edersem 4+0 ama son adet tarihini baz alırsam 3+4. Hangisine göre ilerleyeceğimi kestiremedim am aşılama tarihini 14. Gün kabul etmk daha doğru gibi

selogi hatırladın mi beni canim dpo 9 gecesi beni uykudan uyandıran ağrı meğer bebisimin tutunmasiymis
Hatırladım tabi konuştuk bunu, diğer topiklerde de denk geliyorduk ben de böyle anladığım içinn, sormuştun bana :))) hislerimiz doğru çıkmış çok sevindim

Beta artışını izle kuzum 2 gün sonra. Tahmin ediyordum hamile çıkacağını :) Hayırlı olsun gözün aydınnnn
Hatırladım tabi konuştuk bunu, diğer topiklerde de denk geliyorduk ben de böyle anladığım içinn, sormuştun bana :))) hislerimiz doğru çıkmış çok sevindim
Çok sağ ol canım evet çok değişik bir ağrıydi ben o ağrıyı iki gün sonra akşam yemeği yerken de yaşadım. İnşallah sağlıkla selametle kucağımiza alırız bebislerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…