- 6 Kasım 2025
- 586
- 401
- 18
- 28
Aynen öyle canımNasıl hayırlıysa canım7. Hafta da belli olur heralde kese ve kalp atışında :)
Yerleşme lekesi olabilir canım gözün aydın sağlıkla artsın inşallah iki gün sonra bir daha verirsinGünaydın kızlar. İnşallah sağlıkla süreci atlamak hepimize nasip olsun ben dün bat günü kan verdim bugün öğrendim hamileymisim. Battan iki gün önce leke geldi ben regl oldum sandım ama durdu peçeteye sildikce yumurta akıntısi gibi hafif renkli bir akıntım var. Kendi doktoruma gidemeyecem bugün sizce bu değer normal mi leke olayı vs kafamı karıştırdı asla kötü düşünmek istemiyorum bu değer aralığında öğrenip sağlıklı beta artışı izleyen oldu mu ?
Tebrik ederimm çok güzel artmışKızlar günaydın. Pazartesi 90 olan beta hcg bugün 276 olmuş. Sabah kan verdim çıktı bile sonuçlar
Günaydınnn…Günaydınnn kızlar kendimi pek iyi hissetmiyorum tamamen psikolojik biliyorum. Mide bulantım yok diye taktım bu sefer Allah korusun bi aksilik mi var diyorum. 6+4 üm.
Göğüs aşırı hassas duşta bile acıdı
Kasıklarım ağrıyor
Bazen mide yanması
Şişkinlik gaz
Sizlerde durum nedir
Hayırlı olsunGünaydın kızlar. İnşallah sağlıkla süreci atlamak hepimize nasip olsun ben dün bat günü kan verdim bugün öğrendim hamileymisim. Battan iki gün önce leke geldi ben regl oldum sandım ama durdu peçeteye sildikce yumurta akıntısi gibi hafif renkli bir akıntım var. Kendi doktoruma gidemeyecem bugün sizce bu değer normal mi leke olayı vs kafamı karıştırdı asla kötü düşünmek istemiyorum bu değer aralığında öğrenip sağlıklı beta artışı izleyen oldu mu ?
Değeriniz gayet iyi artmış tebrik ederimKızlar günaydın. Pazartesi 90 olan beta hcg bugün 276 olmuş. Sabah kan verdim çıktı bile sonuçlar
Yerleşme lekesi olabilir canım gözün aydın sağlıkla artsın inşallah iki gün sonra bir daha verirsin
Sağ olun kızlar yarın yine aynı yerde veririm inşallah sizce bu leke içinde doktoruma gideyim mi daha çok küçük gitsem ne yapabilir ki ?Hayırlı olsuniki güne bir artışı takip edin. Leke de büyük ihtimal yerleşme lekesidir devamı gelmiyorsa sıkıntı yok
Gözün aydın canımKızlar günaydın. Pazartesi 90 olan beta hcg bugün 276 olmuş. Sabah kan verdim çıktı bile sonuçlar
Amin inşallah canım çok sağ ol içime su serptinGünaydin canım tebrik ederim sağlıkla ilerlesin Sağ salim kucağına al inşallah
Yumurtlama yerleşme gec olmus olabilir ilk değer değilde sonrasında 2 günde 1 takip yap artan değer önemli artıs düzenli ise sorun yok
Leke yaşayan cok var normal diyorlar ben hiç yaşamadım 3.gebeligim ama burda cok okudum endişelenme bebiş yerleşmiş bence herşey yolunda
Ben 26.21 ile ögrendimşuan 10+3 olduk oğlumu da 71.01 ile ogrenmiştim kızımı hatırlayamıyorum 12 yasında cok zaman geçti üstünden
Beta artışını izle kuzum 2 gün sonra. Tahmin ediyordum hamile çıkacağını :) Hayırlı olsun gözün aydınnnnGünaydın kızlar. İnşallah sağlıkla süreci atlamak hepimize nasip olsun ben dün bat günü kan verdim bugün öğrendim hamileymisim. Battan iki gün önce leke geldi ben regl oldum sandım ama durdu peçeteye sildikce yumurta akıntısi gibi hafif renkli bir akıntım var. Kendi doktoruma gidemeyecem bugün sizce bu değer normal mi leke olayı vs kafamı karıştırdı asla kötü düşünmek istemiyorum bu değer aralığında öğrenip sağlıklı beta artışı izleyen oldu mu ?
Günaydınn mide bulantısı bende de yok canım ama dun mide yanması yaşadım bende çok rahatsızlik verici bir durummus ya bir de her sabah yüzüm gözüm şiş uyanmasamm başka da bişi yok simdlikGünaydınnn kızlar kendimi pek iyi hissetmiyorum tamamen psikolojik biliyorum. Mide bulantım yok diye taktım bu sefer Allah korusun bi aksilik mi var diyorum. 6+4 üm.
Kasıklarım ağrıyor
Bazen mide yanması
Şişkinlik gaz
Sizlerde durum nedir
Her şey yolundadır umarım. Kendimi çok zor tutuyorum doktora gitmemek için daha doğrusu eşim tarafından tutuluyorumGünaydin canım ❤
Herkesde olacak diye birşey yok olmayanda cok her hamilelik farklı bence olmaması cok daha iyi benim kızımda hiç bulantım olmadı hep uyurdum enfeksiyon dısında cok rahat geçmişti oğlum da da şuanki hamileligime nazaran daha iyiydi bulantılar daha dayanılırdı hiç kusmamıstım 3 aydan sonra tamamen gecmişti bu hamileligim diğer 2 sinden dahada farklı daha zor geçiyor bulantılar yüzünden yoksa enerjim gayet iyi öyle halsiz uykulu değilim hatta 2 haftadır daha enerjiğim cok şükür
Takılma böyle şeylere her hamilelik kendine özel miğde yanması gaz bende de cok var göğüs hassasiyeti zaten hamileliği öğrenmeden önce başlamıstı aynen devam ilk belirtim oydu zaten beni suphelendiren kasık ağrısı da cok normal bebiş büyüyor içerde rahim büyüyor bebek için hazırlıklara devam ediyor hepimizde oluyor o tatlı agrılar
Ne kadar ara sıra mesela günde kaç kere ağrın oluyorGünaydınn mide bulantısı bende de yok canım ama dun mide yanması yaşadım bende çok rahatsızlik verici bir durummus ya bir de her sabah yüzüm gözüm şiş uyanmasamm başka da bişi yok simdliködem oluyormuş gebelikte inşallah zamanla azalır kasık ağrısi ara sıra devamm bnmde
Hiç belirtim yok ne mide bulantısı ne sızı ne baş dönmesiGünaydınnn kızlar kendimi pek iyi hissetmiyorum tamamen psikolojik biliyorum. Mide bulantım yok diye taktım bu sefer Allah korusun bi aksilik mi var diyorum. 6+4 üm.
Kasıklarım ağrıyor
Bazen mide yanması
Şişkinlik gaz
Sizlerde durum nedir
Günde en az bı 4 5 kez oluyor bazen aniden bir girip korkutuyor bazen de tatlı tatlı sızlamalar şeklinde oluyor sen de nasılNe kadar ara sıra mesela günde kaç kere ağrın oluyor
Şöyle ki aşılama yaptırmıştım eğer o günün 14 gün kabul edersem 4+0 ama son adet tarihini baz alırsam 3+4. Hangisine göre ilerleyeceğimi kestiremedim am aşılama tarihini 14. Gün kabul etmk daha doğru gibiDeğeriniz gayet iyi artmış tebrik ederimkaç haftalıksınız şuan tahmini
Şuan için lekenin devamı yoksa gitmene gerek yok bence canımSağ olun kızlar yarın yine aynı yerde veririm inşallah sizce bu leke içinde doktoruma gideyim mi daha çok küçük gitsem ne yapabilir ki ?
Hatırladım tabi konuştuk bunu, diğer topiklerde de denk geliyordukselogi hatırladın mi beni canim dpo 9 gecesi beni uykudan uyandıran ağrı meğer bebisimin tutunmasiymis
Beta artışını izle kuzum 2 gün sonra. Tahmin ediyordum hamile çıkacağını :) Hayırlı olsun gözün aydınnnn
Çok sağ ol canım evet çok değişik bir ağrıydi ben o ağrıyı iki gün sonra akşam yemeği yerken de yaşadım. İnşallah sağlıkla selametle kucağımiza alırız bebislerimiziHatırladım tabi konuştuk bunu, diğer topiklerde de denk geliyordukben de böyle anladığım içinn, sormuştun bana :))) hislerimiz doğru çıkmış çok sevindim
Losyon kivaminda devam ediyor ama rengi diğer iki güne daha şeffaf sanki bakalım takip edecem kendimiŞuan için lekenin devamı yoksa gitmene gerek yok bence canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?