Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 8 11,6%
  • Kasım

OY: 36 52,2%
  • Aralık

OY: 25 36,2%

• Ankete Katılan
    69
Bu konuda bir bilgim yok ama keseye göre daha net söyler zaten doktor eğer 4 haftalıksa çok yakınız benimde 4+2

Her şey yolundadır umarım. Kendimi çok zor tutuyorum doktora gitmemek için daha doğrusu eşim tarafından tutuluyorum
Dün ikna etmeye çalıştım no doktor 23 ünde gel dedi dedi bana kalsa her hafta giderim
Haha acele etme eşini dinle her hafta gitmeye gerek yok hepimiz isteriz gidelim görelim ama zamanı var yolunda merak etme

Yarın kan verecem zaten, kendimi takip edeyim o şekilde giderim. Maalesef çalışıyorum öğretmenim ayaktayım bu durum canımı sıkıyor
Artışınız güzelse bebek güçlü tutunmuş demektir o zaman korkmayın benim ilk gebeliğimde kanamam olmuştu resmen ama beta değerim çok hızlı yükseliyordu doktor öyle demişti bana Allah’ın izniyle hiç bir şey olmaz merak etmeyin

İnşallah asla kötü düşünmek istemiyorum. İnanıyorum bebeğim çok güçlü tutunacak

Çok sağ ol canım evet çok değişik bir ağrıydi ben o ağrıyı iki gün sonra akşam yemeği yerken de yaşadım. İnşallah sağlıkla selametle kucağımiza alırız bebislerimizi
İnşallah kuzum randevuyu ne zamana almayı düşünüyorsun

Merhaba herkese, ben de dün güzel haberimi aldım çok şükür.
Regle 4 gün kala beta HCG 42.44 çıktı.
Yarın tekrar kan vericem, inşallah düzenli şekilde artar ve sağlıkla ilerler.
7 ay önce 8 haftalık gebeliğim sona ermişti maalesef.
Çok korkuyorum, inşallah bu defa sağlıklı bir şekilde devam eder.

Önceki bebeğin için üzgünüm Geçmiş olsun. Güzel haber almana da sevindim daha önce düşüğün olduğu için progestan verirler diye tahmin ediyorum. Artışlardan sonra randevuna geç kalma bakalım hayırlı haberler al

Çok teşekkür ederim.
Aslında hata mı yaptım bilmiyorum ama, elimde progestan vardı ve ben dün gece vajinal fitil olarak kullanmaya başladım.
Çünkü düşükten sonra bir doktor, gebe kaldığını öğrendiğin gün progestana başla demişti.
Bakalım 2 hafta sonra randevum var, her şeyin iyi gitmesini diliyorum, kendim ve hepimiz için.

Merhaba hoşgeldin
Tebrikler sağlıkla ilerlesin kucağına al inşallah
Sende bizim gibi erkencilerdensin
Geçmiş olsun Rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah
Korkma içini ferah tut agızdan çıkan dua olur hep güzel düşün güzel söyle Amin

Hoş buldum
Evet, hem de ne erken :) bat'a 8 kala test yapmaya başladım, 4 gün kala hafif çizgiyi görmeye başladım.
Belki bu kadar aceleci olmak da iyi değil ama, dayanamıyoruz işte.
Bir de benim amh düşüklüğüm var, önümüzdeki aylarda tüp Bebek tedavisine başlamayi düşünüyorduk.
Cok Teşekkür ederim, hepimiz için güzel olsun herşey inşallah

Bu arada siz de bebişinize sağlikla kavuşun inşallah.

Tebrik ederim ayy bende senin gibi erkenciydim 4 gün kala öğrendim bende erken öğrenince de zaman geçmiyor inşallah düzenli güçlü artışların olur

Tebrik ederim ayy bende senin gibi erkenciydim 4 gün kala öğrendim bende erken öğrenince de zaman geçmiyor inşallah düzenli güçlü artışların olur
Yaa evet, gerçekten geçmiyor.
Daha bat gününe 3 günüm var öff.
İnşallah, şu an tek dileğim o, çok teşekkür ederim.

Günde en az bı 4 5 kez oluyor bazen aniden bir girip korkutuyor bazen de tatlı tatlı sızlamalar şeklinde oluyor sen de nasıl
İdrardan çıkınca oluyor genelde toplamda 10 kez falan oluyorsa 6-7 tanesi 10 üzerinden 1 şiddetinde yani çok hafif diğerleri 10 üzerinden 3-4

Maşallah benim bat 5 kasımdı 30 ekimde yaptım cok silik çizgi gördüm planlı gebelik değildi ama gögüs hassasiyeti yüzünden cok şüphelendim hiç olmaz bende gebelik dışında 31 Ekim'de de tekrar test yaptım daha koyu çıkınca kan verdim 26.21 ile ögren miş oldum erkenciyiz
Evet sabredip regl gecikmesi beklense kese falan çıkacak aradan hiç kan ile ugrasmıcaz
Ay ne güzel olmuş nasip kısmet işte herşeyinde bir zamanı var ozamanda gelmiş annesi
Ne demek ❤Amin
Bu arada siz de bebişinize sağlikla kavuşun inşallah.
amin amin hepimiz
Ay inşallah inşaaalllh bir sürü adak adadım
amin kuzum amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…