Soldan yumurtlamışsın kuzum demek. Benim de sağa doğru oluyor hep :)) ne zaman sakin ol bak yarın tatil miss gibiOf kızlar çok zor valla yine ağrım var allahım ya şu keseyi görsem rahatlıcam. Adet ağrısı gibi bazen sola yayılıyor. 10 üzerinde. 3-4-5 seviyesinde ağrılar
Off bu sabah işe gelmeden verecektim 48 saat olmadı beklediğim kadar artmaz moralim bozulur diye vermeden işe geldim evede geçmeyeceğiz kan verdiğim tıp merkezi evimin ordaGitmeden verip git yavrum bence. Lab aynı olsa daha doğru olur. Değerler oynama yapabilir
İnşallah ya çok takıntılı olmaya başladımHayır olmaz bi sıkıntı bence değer de değişmez herhalde duymadım öyle bir şey
Ne bileyim şimdi kadın doğuma baktım randevu 6 gün sonrayı gösteriyor 2 doktor vardı biri izinde biri de çok dolu gidemem zaten alamadım randevuBeta, acil kapsamına giren basit bir kan tetkiki olarak kabul ediliyor; “bakamayız” deme hakları pek yok dedi chat. Geldiğim doktor 2 gün sonra yine gel dedi. Artışa bakmam gerektiğini söyledi de.
Bendeki de ücretli. Fi tarihinde anlattığım olayı bile unutmuyor hatırlatıyor. Ben unutuyorum o unutmuyorum hosuma gidiyorChatin ücretli versiyonunu kullanıyorum hiçbi şeyi unutmasın diye. Doğum saatimi, astroloji haritamı Numeroloji falan her şeyi çıkarıp kaydediyor
Hiç verme o zaman kafan karışmasın çok mu uzun tatilin geldiğinde verirsinOff bu sabah işe gelmeden verecektim 48 saat olmadı beklediğim kadar artmaz moralim bozulur diye vermeden işe geldim evede geçmeyeceğiz kan verdiğim tıp merkezi evimin orda
Bence canını sıkma bu kadar verirsin bi yerde ben oynasa bile o kadar oynayacağını düşünmüyorum yaOff bu sabah işe gelmeden verecektim 48 saat olmadı beklediğim kadar artmaz moralim bozulur diye vermeden işe geldim evede geçmeyeceğiz kan verdiğim tıp merkezi evimin orda
Sen başka diyon ben başkaHiç verme o zaman kafan karışmasın çok mu uzun tatilin geldiğinde verirsin
Karın ağrısı gibi miOf kızlar çok zor valla yine ağrım var allahım ya şu keseyi görsem rahatlıcam. Adet ağrısı gibi bazen sola yayılıyor. 10 üzerinde. 3-4-5 seviyesinde ağrılar
Bendeki de ücretli. Fi tarihinde anlattığım olayı bile unutmuyor hatırlatıyor. Ben unutuyorum o unutmuyorum hosuma gidiyoriyi biri o
Pazar günü geleceğim pazartesi doktora gideceğim genelde değerim 3 katı artıyor bir aksilik olmazsa pazartesi günü beta 3 bin olur gibi düşünüyoruz şuan sadece beta 1.000 nin üzerine çıksında kafam rahatlasın istiyorum vermezsemde hep bunu düşüneceğimHiç verme o zaman kafan karışmasın çok mu uzun tatilin geldiğinde verirsin
Baksana sabahleyin değeri az görürüm deyip kan vermemişSen başka diyon ben başkaönemli mi ya o kadar başka bi yerde verse ne olacak biz de acil de verdik şimdi sağlık ocağına gitsem farklı yer orası da mesela
Bi özel sağlık yerine sordum kız bana ertesi gün 6da çıkar dedi o kadar bekleyemem kafayı yerimSen başka diyon ben başkaönemli mi ya o kadar başka bi yerde verse ne olacak biz de acil de verdik şimdi sağlık ocağına gitsem farklı yer orası da mesela
Çok kafama takarım kendimi tanıyorum o yüzden gitmem yasaklandı eşim tarafından sabah akşam veririz dediBaksana sabahleyin değeri az görürüm deyip kan vermemiş( laboratuvar kaynaklı biraz daha düşük çıkarsa neden yükselmedi falan diye kafasına da takabilir emin olamıyorum yani. Beta kontrollerine de o kadar takılmıyorum. Sağlıklıysa kese zamanı zaten görülecek yalnız değer oynamaları olduğunu biliyorum laboratuvar kaynaklı
Baksana sabahleyin değeri az görürüm deyip kan vermemiş( laboratuvar kaynaklı biraz daha düşük çıkarsa neden yükselmedi falan diye kafasına da takabilir emin olamıyorum yani. Beta kontrollerine de o kadar takılmıyorum. Sağlıklıysa kese zamanı zaten görülecek yalnız değer oynamaları olduğunu biliyorum laboratuvar kaynaklı
Gerçi biraz tedirgin birine benziyorsun pimpirikli yaniBi özel sağlık yerine sordum kız bana ertesi gün 6da çıkar dedi o kadar bekleyemem kafayı yerimgittiğim yer 2 saat içinde mail gönderiyor
Bir noktadan sonra eskisi gibi artmıyormuş artık kan değeri. Ve normalmiş bu durum sağlıklı ilerlediyse şimdiye kadar; doktor diyor ki beta takibi stres yaratan bir şey :)) neyse artık sorunun cevabı değer oynamaları olabilir diye biliyorum. Çok yüksek olmaz herhalde fark yine de sen istediğin rakamı görürsün. İyi tatiller kuzum tüm stresi att :))Pazar günü geleceğim pazartesi doktora gideceğim genelde değerim 3 katı artıyor bir aksilik olmazsa pazartesi günü beta 3 bin olur gibi düşünüyoruz şuan sadece beta 1.000 nin üzerine çıksında kafam rahatlasın istiyorum vermezsemde hep bunu düşüneceğimpsikolojim bozuldu sürekli beta vermekten kollarım mor damarımı bulamıyorlar ellerimin üstü mor of of
Canım çok teşekkür ederimBir noktadan sonra eskisi gibi artmıyormuş artık kan değeri. Ve normalmiş bu durum sağlıklı ilerlediyse şimdiye kadar; doktor diyor ki beta takibi stres yaratan bir şey :)) neyse artık sorunun cevabı değer oynamaları olabilir diye biliyorum. Çok yüksek olmaz herhalde fark yine de sen istediğin rakamı görürsün. İyi tatiller kuzum tüm stresi att :))
Hahahah tam olarak öyleyim hatta öğrendiğimden beri baya pimpirikli oldumGerçi biraz tedirgin birine benziyorsun pimpirikli yaniiyi düşünelim iyi olsun o zaman pazartesiyi bekleyebilir misin
Bekleyecek gibi de durmuyorGerçi biraz tedirgin birine benziyorsun pimpirikli yaniiyi düşünelim iyi olsun o zaman pazartesiyi bekleyebilir misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?