Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 5 17,9%
  • Kasım

OY: 17 60,7%
  • Aralık

OY: 6 21,4%

• Ankete Katılan
    28
Hahahah tam olarak öyleyim hatta öğrendiğimden beri baya pimpirikli oldum
Bi şey de demek istemiyorum şimdi ben de bir kere kan verdim iki gün geçti bugün akşama doğru vermem lazım ne yapacam ben de onu düşünüyorum nerede verecem bilmiyorum da

Sen başka diyon ben başka önemli mi ya o kadar başka bi yerde verse ne olacak biz de acil de verdik şimdi sağlık ocağına gitsem farklı yer orası da mesela
Değerler küçükken farklı lab can sıkar mı acaba? Senin kaç çıkmıştı beta değerin

Bi şey de demek istemiyorum şimdi ben de bir kere kan verdim iki gün geçti bugün akşama doğru vermem lazım ne yapacam ben de onu düşünüyorum nerede verecem bilmiyorum da
Bekleyebiliyorsan sabırlıysan bekle çünkü sürekli kan vermek çok yorucu ve stres hep görüyorsun şekil a

Bekleyebiliyorsan sabırlıysan bekle çünkü sürekli kan vermek çok yorucu ve stres hep görüyorsun şekil a
Kız vermem lazım ama ben de merak ediyorum çok sabırlı biri değilim ama tek seferde Dpo12 ye kadar bekledim gebelik testi yapmadan ben bile şaşıyorum hep eşimin yüzünden oldu bekletti beni negatif zaten diye diye ben de ona kapak yaptım

Hahah okudum yazışmalarınızı evet benimkide ver ver diye acele ettirdi çok erken öğrenmiş oldum buda yorucu

Hahah okudum yazışmalarınızı evet benimkide ver ver diye acele ettirdi çok erken öğrenmiş oldum buda yorucu
Evet o da yorucu olmuştur olsun sağlıklı olsunlar da yorulalım
Sonrasında da diyor ki bu ne güzel bi kapak oldu böyle

200 ü geçsin bekliyorum inşallah gidebilirsem bugün
Git yavrum git iki gün önce verdin 48 saat olmuş oluyor bugünü kaçırma, yarın falan gitsen üç günlük olmuş olacak güzel hesap yapamayacaksın.

Git yavrum git iki gün önce verdin 48 saat olmuş oluyor bugünü kaçırma, yarın falan gitsen üç günlük olmuş olacak güzel hesap yapamayacaksın.
Valla helal olsun nasıl dayanıyorsun ben asla dayanamazdım ben kanda görmeden hamile olduğuma bile inanamadım Ben olsam çoktan koşmuştum acile beta takibide önemli bu arada kimyasal gebelik kendiğinden düşüyor zaten ama Allah korusun dış gebelikte o zamanlama çok önemli çünkü kendi sağlığın söz konusu oluyor herşeyden önce ve doktorlar bundan şüphelendiği anda yaklaşımları değişiyor tabiki stres falan olma ama bence imkanın varsa ertelemedem kanı ver pazar diyorlar ama muhtemelen pazartesi düşücek sisteme sağlık ocakları keyiflerine göre hareket ediyor ben ilk betamı direkt aile hekime gittim baktım çıkmıyor öyle öğrendim kan verdiğim tarihten 2 gün sonra düştü e nabıza ama halbuki kan sonucu çıkmış

Yarın gidelim sabah diyor eşim de şimdi yarın benim diş randevusu var onun da sınavı giderken uğrarız diyo

Kendisinin sadece video ve cizimini kullaniyorum sohbeti hic sarmiyor bana da
Millian baksana cg’nin betam hakkındaki yorumu;

Şu Aşamada En Gerçekçi Beklenti
Bugün sen DPO 15 olduğuna göre:
Beklenen beta:
600 – 1500 hatta 2000 üstü bile şaşırtmaz
Dpo8 akşamı flaşla, 9’da kenardan incecik gördüğümü ve dpo15 olduğunu söylerdim. Görselleri de ekledim. Olur mu o kadar ya :))

Yarın gidelim sabah diyor eşim de şimdi yarın benim diş randevusu var onun da sınavı giderken uğrarız diyo
Yarın vermeninde bir sakıncası yok canım 2 günde 2 katı artış bekleniyor ama 2 günde bir takibin olcak diye bir zorunluluk yok lekelenme falan olmadıkça ağrılarda normal

Bugün dpo 8 önceki kasık ağrılarımdan eser yok çok nadir bi sızlıyo geçiyo ve çok çok az akıntım var ama çok az peçeteyle silince fark ettim beyaz losyon gibi normal mi

Kim giriyor ki sonuçları sisteme? Pazar günü çalışmıyor bunlar. E nabıza düşer dedi ama girişi kimin yaptığını sormadım. Belki giderim bugün acile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…