Evet 2 gün varModun düşmesin düşmesinyeni döngü yeni umut. Yeni yılın ilk ayı öğrenirsin bugün değilse. Regle 2 gün mü var
İyi bakalım zaman ne gösterecek, stresten uzak dur yavru kuşEvet 2 gün var
Allah kabul etsin canım benim amin inşallahAmin canım. Ben de şükür namazı kılayım bugün. Sağlık sıhhat için dua edeyim, her şey çok güzel olsun
Hayırlısı bakalımİyi bakalım zaman ne gösterecek, stresten uzak dur yavru kuş
Sağol canım benim herkesin beklediği en güzel haberleri alması dileğiyleDikkat et kendine, yediğine içtiğine. Sağlıkla neşeyle güzel haberler al çiçeğim
Sağol canım benim hepimizinki hayırlı olsunSelam canım hoşgeldin hayırlı olsun tebrik ederim gayet iyi bir değer önemli olan 2 günde 1 olan artış❤
Kızlar özelde istediğim doktor vardı, ona da 16’sında randevu var. Kısmet böyle benim herhaldeÖzeldeki 16, devletteki 18.
Arkadaşımla da konuştum devlette kıza kalp atışı dinletmiş 2 saniye. Tamam duydun herhalde deyip hemen çekmiş :) Allah Allahh ya. Bi de örtü mörtü de vermemiş bi peçete vermiş kapaması için, elbise varmış o gün üzerinde rezaletti diyorson durum bu şekilde
İnşallah canımSağol canım benim hepimizinki hayırlı olsun
Bundan sonra beta bakarak devam edeceğiz umarım güzel haberler yazmaya devam ederim buraya
Kızlar özelde istediğim doktor vardı, ona da 16’sında randevu var. Kısmet böyle benim herhaldeÖzeldeki 16, devletteki 18.
Arkadaşımla da konuştum devlette kıza kalp atışı dinletmiş 2 saniye. Tamam duydun herhalde deyip hemen çekmiş :) Allah Allahh ya. Bi de örtü mörtü de vermemiş bi peçete vermiş kapaması için, elbise varmış o gün üzerinde rezaletti diyorson durum bu şekilde
Ona benzer bir şeyler yapacağım ben de bakalım tabii ki zaman ve durumlar ne gösterecek :)kontrol ve dogumunu ozelde tahlıllerını devlette yaptır :)
Ona benzer bir şeyler yapacağım ben de bakalım tabii ki zaman ve durumlar ne gösterecek :)
Ben hallederim onu sen merak etme uzun da dinlerim kısa da dinlerim video da çekerim yaparım bir şeylerBen iki ayrı özel hastaneye gidiyorum, kalp atışını çok uzun dinletmiyorlar canım
2 saniyeden uzun tabii de, dakikalarca değil
Biraz dinletip kapatıyorlar
Özele gittiğinde 6+5 olacaksın, kalp atışını duyabilirsin
Yani benim doktorun namını ben biliyorum ya dışarıda yaptırıyor herkes tahlilleri ve ona götürüyorlar sıkıntı yapmıyormuş öyle şeyleri. Sadece bu kan tahlili için zaman geçmiş falan derler mi diye söyledi benim arkadaşlar onu da yakın zamanda bir kere daha tekrarlatayım sağlık ocağına o şekilde gideceğim.doktorun anlayıslı biri cıkarsa kabul ediyor cogu doktor devlet has. yapılan sonuclara bakmayı bazıları da illa kendı hastanesinde istiyor. inşallah karsınıza anlayıslı guzel bır doktor cıkar:*
Canım ya dinlenme fırsatı bulamıyorum demişsin üzüldüm biraz ama dinlenmen lazım toparlanman için. Aman hasta olma. Önlem al prtakal mandalinaNapıyorsunuz kızlar ❤
Ben bugün extra kötüyüm miğde bulantısı baş dönmesi baş agrısı öyle şiddetli değil ama kafam bir garip biraz agrım var kasık ve Rahim bölgemde belimde ağrıyor hafif halsizim dinlenme fırsatıda cok bulamıyorum şimdi oturdum daha hastamı olucam acaba anlamadım iyi hissetmiyorum
Siz nasılsınız nasıl gidiyor
Evet canım fırsat olmuyorki iş güç çoluk çocuk havada soğuk git gel derken çokta üşüdüm ondan oldu galibaCanım ya dinlenme fırsatı bulamıyorum demişsin üzüldüm biraz ama dinlenmen lazım toparlanman için. Aman hasta olma. Önlem al prtakal mandalinaıhlamur bilmiyorum artık.
Var görünüyor canım bi kan testi yaptır hayırlı olsunMerhaba herkese reglime 6 gün vardı dün akşam test yaptım böyle çıktı sizce var mı?Eki Görüntüle 3683480
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?