• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ekim - kasım aylarında dondurulmuş embriyo transferi yapacak olan var mı

Kızlar bugün 11. Günüm transfer olalı
İdrar testi yaptım dayanamadım ama negatif yane tek çizgi çıktı:((

Bende öyle düşünüyorum umutlu girl
Kam tahlili için 13. Günü bekliyorum cesaretim yoktu aslında bugün yaptırmak istiyordum ama son anda vazgeçtim hayırlısı kızlar paylaşıcam sizlerle

kızlar benim bi sorum olacak,embriyo dondurma evrakında 4+4+5 şeklinde 13 embriyom var,şimdi ohss riskine karşı dinlenme evresindeyim,taze transfer olmadı yani,bu durumda şansım nedir,3 tüpte vitrifikasyon sistemiyle dondurulmuş sanırım,1 tüp çözdükleri zaman diğer embriyolar zarar görür mü ,bi de dondurulmuş embriyonun tutunma şansı nedir moralim çok bozuldu ya :(

kızlar benim bi sorum olacak,embriyo dondurma evrakında 4+4+5 şeklinde 13 embriyom var,şimdi ohss riskine karşı dinlenme evresindeyim,taze transfer olmadı yani,bu durumda şansım nedir,3 tüpte vitrifikasyon sistemiyle dondurulmuş sanırım,1 tüp çözdükleri zaman diğer embriyolar zarar görür mü ,bi de dondurulmuş embriyonun tutunma şansı nedir moralim çok bozuldu ya :KK43:
Moralin hiç bozulmasın canım... İlk denememde ohss oldum sonuç negatifti. 2. Denememde transfer olmadan donduruldu. Şimdi dondurulmuşla hamileyim çok şükür.... Embriyondan 4 tane çözerler büyük ihtimalle diğerlerine dokunmazlar. Transferinden sonrada kalan embriyoların güçlü ise tekrar dondururlar. Hayırlı olsun...

Moralin hiç bozulmasın canım... İlk denememde ohss oldum sonuç negatifti. 2. Denememde transfer olmadan donduruldu. Şimdi dondurulmuşla hamileyim çok şükür.... Embriyondan 4 tane çözerler büyük ihtimalle diğerlerine dokunmazlar. Transferinden sonrada kalan embriyoların güçlü ise tekrar dondururlar. Hayırlı olsun...
Canım ,Allah kavuştursun yavrularına ,moral oldun ,umut oldun bana,umarım ben de bu duyguyu yaşarım,peki ohss olunca nasıl beslendin ne kadar sürede geçti

Moralin hiç bozulmasın canım... İlk denememde ohss oldum sonuç negatifti. 2. Denememde transfer olmadan donduruldu. Şimdi dondurulmuşla hamileyim çok şükür.... Embriyondan 4 tane çözerler büyük ihtimalle diğerlerine dokunmazlar. Transferinden sonrada kalan embriyoların güçlü ise tekrar dondururlar. Hayırlı olsun...[/QUOT
Hic kendini uzme git kanini ver inşallah sonucun pozitifdir idrarda cikmamistir

Arkadaşlar ben yarın kan tahliline gidiyorum dualarınızı bekliyorum
Sağ göğsümde arada bir sancı vuruyor çok korkuyorum acaba neden böyle oluyor bilgisi olan varmı
Ayrıca ohss nedir daha evvel duymadım

Sağ göğsümde arada bir sancı vuruyor çok korkuyorum acaba neden böyle oluyor bilgisi olan varmı

canım Allah yüzünü güldürsün inşallah. Bizleri de merakta bırakma nolur...

Ohss,daha cok pko lu kisilerde,cok yumurta toplananlarda görülür,karında şişlik,su toplamasi nefes almada güclük gibi belirtileri varmis,cogu zaman transfer erteleniyor,çünkçünkü gebelik olusursa artan beta hcg bu durumu daha da tetikleyip ggünlerce hastanede yatmayi gerektirebilirmiş

Canım ,Allah kavuştursun yavrularına ,moral oldun ,umut oldun bana,umarım ben de bu duyguyu yaşarım,peki ohss olunca nasıl beslendin ne kadar sürede geçti
Çok zordu... Gercekten öleceğimi sanıyodum:) bol su içtim ve protein ağırlıklı beslendim ama mide bulantısından bişeyde yiyemefşm. 5 litre su çekmişlerdi benden.. Allah kimseye yasatmasınnn

Çok zordu... Gercekten öleceğimi sanıyodum:) bol su içtim ve protein ağırlıklı beslendim ama mide bulantısından bişeyde yiyemefşm. 5 litre su çekmişlerdi benden.. Allah kimseye yasatmasınnn
amin canım ,ben de hafif geçiriyorum ,keşke taze embriyo transferi yapılsaydı da dondurmasalardı diyorum bazen,şansım bu durumda düşüyor ne yazık ki :(

amin canım ,ben de hafif geçiriyorum ,keşke taze embriyo transferi yapılsaydı da dondurmasalardı diyorum bazen,şansım bu durumda düşüyor ne yazık ki :KK43:
Geçmiş olsun... Bence dondurulmuşlarla tutunnası daha kolay. Rahim dinlenmiş oluyor ve vücudundan ilaçları atmış oluyorsun. Sen yüreğini ferah tut:)

merhaba arkadaşlar bende 14 kasımda transfer olmuştum.
11.gün kan testtinde 14.6 ilk kez pozitifi gördüm ve birazcık sevinmiştim. hocayla görüşüp 12. gün tahlil gününde bir daha verdim kan değeri .14,3 çıktı malesef kimyasal gebelik oldu.

Dün adet oldum bugün kan değeri 7,35 e düşmüş.
Kısmet değilmiş.Bekleyen arkadaşların inşallah gönlüne göre olur.

merhaba arkadaşlar bende 14 kasımda transfer olmuştum.
11.gün kan testtinde 14.6 ilk kez pozitifi gördüm ve birazcık sevinmiştim. hocayla görüşüp 12. gün tahlil gününde bir daha verdim kan değeri .14,3 çıktı malesef kimyasal gebelik oldu.

Dün adet oldum bugün kan değeri 7,35 e düşmüş.
Kısmet değilmiş.Bekleyen arkadaşların inşallah gönlüne göre olur.​
Canım benim,Allah sabır versin ama yılmak yok ,Rabbim gönlüne göre verecektir

Back
X