Ekim/Kasm ay tedavi olacak ve alama yaptracak savalar hazr myz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi YS88
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
suens hayırlısı olsun bitanem...inşallah son olur ve tutar.yalnız ısrarla druna söyle aşılamadan hemen önce yumurtan çatlamış mı die baktır.bana bakmadılar meğer yumoşlarım çatlamamış pregnl e rağmen.ondn tutmadı...

kızlar dün doktora gittim.klomen ve estrofem içmeme rağmen yumurta büyümüş ama endometrium yine gelişmemiş.bugün yine bakıcak. sizde yumurta gelişmiyor bende de yumurta alıp başını gidiyor 10 günde büyüyüp çatlıyor ama rahim içi hazırlanmadığı için gebelik tutmuyor.Herkesin derdi ayrı. bugün yine bakıcak.ama moralim bozuldu.

canım doktorundan progesteron hap istesene.ben aşılama olmuştum aşılama olanlara tedaviye başlarken bu hap veriliyormuş.bana vermedi kanamam oldu adet oldum sandım doktora gittik tahlil yapıldı hamileyim bu hapı verdi bana bu hapa ragmen kanama kesmezse düşük yaparsın dedi doktor. 2 gün sonra düşük yaptım. canım birde aklında bulunsun adaçayı rahimi kuvvetlendiriyor.sonuçta faydalı çay içecegine adaçayını iç derim canım.

ys88 canım senin kaçıncı aşılaman. yumurtan pregy karşı çatlamıyorsa işin zor canım normalde kuvvetli bir igne bu .pregy şu an tüp bebek tedavisinde kullanıldıgı için bazen arkadaşlar bulmakta zorlanıyorlar.bizim tanış olunca sagolsun bize ayarlıyor

neşe 1984 canım ben 1 aşılama yaptırdım.ve pişman oldum.acele ettim bi sürü acı çektim.pregnl 10000 vurundum ama çatlamamış.inşallah sonrakiler de çatlar şimdi tekrar kloemen tedavisi olcam bakalım.yeni başladığım drum istemiyo iğne tedavisi görmemi...sen ne durumdasın canım kaç yıllık evlisin yaş kaç sorununuz nedir bitanem bizde tek sorun pko yaşım 21 /9 aydır bebiş istiyorum....

flowersun canım ne yaptın bugün ne dedi dr.estrofem ne ilacı olayı bitanem.öf inşallah güzel haberlerni alırız.kaç yumurtaan olmuş.klomene ne zaman başladın ve kaç tane içtin.ya benim yumurtam da büyücekmi klomenle kafam karışık.yarın başlayacağım kısmetse kloemen...

flowersun canım ne yaptın bugün ne dedi dr.estrofem ne ilacı olayı bitanem.öf inşallah güzel haberlerni alırız.kaç yumurtaan olmuş.klomene ne zaman başladın ve kaç tane içtin.ya benim yumurtam da büyücekmi klomenle kafam karışık.yarın başlayacağım kısmetse kloemen...

canım iyi dileklrin için teşekkürler.bugün aşılama yapıldı.3. aşılamam oldu bu.pko luyum.bana hep ovitrelle yapıldı çatlatma iğnesi olarak.pregy hiç kullanmadım.bilgim yok o yüzden.bugün aşılama yapıldı ama daha öncesinden de şimdide ağrım falan yok.diğer uygulamalarda öncesi ve sonrasında çok ağrım olmuştu.hadi bakalım hepimiz için hayırlısı...

suens canım inşallah tutmuştur...hayırlısı olsun

canım saraçoğlunun kürlerine bak ama bende tarif edeyim yarım lt klorsuz yani hazır suya 10 adet kuru incir ( saraçoğlu 15 diyor ama bana çok yoğun ve koyu geldi en 10 a düşürdüm, sen bilirsin nasıl istersen öyle yap) ikiye bölüp atıyorsun dur ben en iyisi sana yazıyı kopyalıyım belki başka arkadaşlarda ihtiyaç duyar

ıNCıR KÜRÜ

Prof. Dr. ıbrahim Saraçoğlu'dan Yumurta sayısı yeterli olmadığı için hamile kalamayan bayanlarda yumurta sayısını artırarak hamile kalınmasını kolaylaştıran kuru incir kürü:

Yarım litre (2,5 bardak) kaynayan klorsuz suyun içine onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ederek yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatın. Yirmi dakika dolduktan sonra ılıması için bekleyin. Ilıdıktan sonra süzün. Üçe ya da ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına için.

Bu kürün uygulama şekli:

Kuru incir kürü, iki kez yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığı zaman yedi gün ara verilir. Toplam uygulama süresi kırkiki gün olmalıdır.

Uygulama sürelerine yedi gün verilen aralar dahil edilmez. Her seferinde günlük olarak hazırlanması gerekmektedir.

Kuru incirleri ikiye kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave edin. Kuru incirlerin üzerlerinde beyaz pudrası varsa, önce soğuk su altında yıkadıktan sonra ilave edin.

Kuru ıncir kürünü yumurta çatlatmak için kullanmak isterseniz:

Önce kuru incirleri 6 dakika kaynattıktan sonra içine orta boyda,taze ve gevrek bir havucu dilimleyerek içine atarak 4 dakika daha kaynatın. Bu şekilde hazırlandığında yumurtaların kolay çatlamasına yardımcı olacaktır.

SOĞAN KÜRÜ
1 orta boy beyaz soğanı ( kırmızı ve mor soğan olmaz ) dörde bölün. önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya koyarak 5 dakika kaynattıktan sonra içine başka bir şey katmadan öğle ve akşam yemeklerinden önce 1 er bardak suyunu için. Kürü 15 gün uygulayıp sonlandırın.

Soğan kürünü adet döneminde uygulamanın bir sakıncası yoktur. Ancak, etki bakımından en uygun zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra başlamaktır.

Kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalısınız.

Hamile kalmak için bu soğan suyu kürünü uyguladıktan sonra kuru incir kürünü uygulamalısınız.(her iki kürü aynı anda uygulamayınız)

Uyarı: Bu soğan suyu kürünü 15 günden fazla uygulamayın.

Bu kürü uygulamaya başladığınızda 2. - 3. günden itibaren akıntılarınızın çözüldüğünü ve ne kadar fazlalaştığını hayretle göreceksiniz.

Bu kür erken menopoz , çikolata kisti, 3 cm. den küçük miyomlar, adet düzensizliği ve polikistik over şikayeti olan olan bayanlar için de mükemmel bir çözümdür.Yumurtalıklardaki kisti tamamen ortadan kaldırmaktadır.

KEÇıBOYNUZU KÜRÜ
keçiboynuzu kürü sperm sayısını arttırır, sperm hareketliliği sağlar, iktidarsızlık sorununu çözmeye yardımcıdır.
Erkeklerdeki sperm sayısının 40 milyon/ml veya yukarısı normal değerdir. Bu sayı azaldıkça kadının hamile kalabilme olasılığı da azalır. Mühim olan sadece sperm sayısı değildir. Sperm sayısı normal düzeyde (40 milyon/ml ve yukarısı) olsa bile, eğer hareketli sperm sayısı az ise bu taktirde kadının hamile kalma riski de azalır. Spermlerin hareketliliği de önemlidir. Toplam sperm sayısı 7-8 milyon/ml civarında olupta baba olan bir çok insan tanıyorum. Bu nasıl oluyor? Uygulanan keçiboynuzu kürü, düşük seviyede olan 7-8 milyon/ml içerisindeki hem hareketli sperm sayısını yükseltiyor hem de hareketli spermleri daha hareketli duruma getiriyor. Bir taraftan az sayıdaki hareketli sperm sayısını yükseltmekte diğer taraftan da mevcut hareketli spermlere daha fazla hareketlilik kazandırmaktadır. Normal sperm sayısı oldukça düşük olmasına rağmen, spermlerin belli bir yüzdesinin hareket hızı yükseldiğinden yumurtaya ulaşma oranı yükselmektedir. Bu sayede sperm sayısı normal sayının altında olmasına rağmen hamilelik başlayabilmektedir.
ıbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu Kürü Tarifi
Hareketli sperm sayısını ve kalitesini artırıcı ve de erkeklerdeki iktidarsızlığa karşı Prof. Dr. ıbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu Kürü Tarifi şöyledir:
ıbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu Kürü için gereken malzemeler: Yarım litre su, 6-7 adet keçiboynuzu
ıbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu kürü nasıl yapılır, hazırlanır?
Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6-7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.

bence hiç endişelenme canım inşallah bu ilaç iyi gelir..Allahım isterse herşey iyi olur olumsuz düşünme..

canım iğneyi ben vurdum korkulcak hiç bir şey yok görsen ben bile vuruyosam herkes vurur:) ilk aşılamamda puregon kullandım bunda gonalf kullandım bence ikiside aynı inşallah herşey yolunda gider ben bugün aşılama oldum .5 yumurtam vardı.inşallah herşey normaldir inşallah şimdi bebişim ordadır..geçen seferki aşılamamda aşılamanın olduğu gün çok ağrım olmamıştı ama bugün aşılamadan sonra çok ağrım oldu acaba normal mi yumurtalıklarım çok ağrıdı acaba tutanlarda ağrı olmuyor mu? off düşünmek istemiyorum ama korkuyorum.Allahım sen hayırlısıyla ver ne olur burdaki herkese bana da tez zamanda...

canım ben 6 yıllık evliyim 3.yıldan sonra ilk aşılamam tuttu ve kız çocuk dünyaya getirdim. ama 2 yaşından zatüreden dolayı kaybettim. sonra yine aşılama oldum ama dedigin gibi yumurtalıklarda agrım oldu tutmadı. seni üzmek istemem. sonra yine aşılama oldum hiç agrı hissetmedim yumurtalıklarda hiç agrı yoktu..hafif rahmimde agrı hissetmiştim midem sabahları bulanaıyordu gögüs uçlarım koyulaşmıştı. megersemki hamileymişim.sonra kanamam oldu düşük yaptım.yani diyecegim aşılama tuttugu zaman agrı hissetmemen lazım.

neşe1984 canım üzüldüm anlattıklarına..yarandan da allah alanda malesef hayat güzel olduğu kdr acımasız.aşılama yaptıran canlarım kendinizde belirti aramayın düşünmeyin aşılama olduğunu bile unutun.bende mide bulantısı baş dönmesi gibi belirtiler yoktu zaten olsa da psikolojiktir.bende hamile olabileceğim çok belirti vardı.göğüslerimin uçları yktu çıkmıştı şiştikçe şiştiler aşılamanın 7.gününden itibaren sol kasığımda yürüdükçe yatarken bişey oynuyodu.herkes hamilesin bu belirtiler bende de olmuştu hamileyken dediler.ama benim aşılamam tutmadı.neolur endinizde belirti aramayın benim gibi tutmayınca bunalıma girmeyin çok kötü bişey hayal kırıklığı...ama inşallah bu topiğimiz uğurlu gelir ve hepimiz hamilelik haberlerimizi alırız...:Saruboceq:zemuszemuszemuszemus

merhaba arkadaşlar bende kasım ayında aşılama yaptırıcam rabbim hepimizin yardımcısı olsun

pınarcım tşekkür edrim canım yazdığın için.ben soğan kürü 3 ay yaptım faydası olmadı.incir bulabilirsem alayım yapayım canım.keçiboynuzunu eşime yaptım içemedi midesi bulandı.gerçi şuan değerleri normal sınırlarda...inşallah aşılaman tutmuştur dua ediyorum sizlere

dyd hoşgeldin canım aramıza iğnelere başladın mı?sorun nediir sizde ilk aşılamn mı şimdiden hayırlısı olsun tatlım:...

hoşbuldum canım.evet ilk aşılama olcak inşallah hayırlısıyla.canım benim sorunum sebepsiz
bir yıl önce normalden hamile kaldım 9 haftalıkken kürtaj olmak zorunda kaldım.ondan sonra hamile kalamadım.klomen tedavisi gördüm bi ara herşey normal bebek olmuyo.en son dr.tüp bebek dedi.bizde ondan önce aşılama deneyelim diyoruz.dr.la görüşmeye gitcem daha gitmedim bakalım ne diycek.kasımda yaptıralım aşılama diyoruz.

çok üzüldüm neşe arkadaşım allah bir daha bu acıları göstermesin sana benimde 1. aşılamamda 9. güne kadar kasık ağrım çoktu sonra kesildi tutmadı tabi 2. aşılamadayım bugün 12. gün aşılama olduğumdan beri hiç aağrım yok hatta doktor iki aşılamadan sonrada crinon jel verdi ilk aşılamamda hergün yapınca ağrıdan duramıyordum şimdi yine hergün yapıyorum hiç ağrım yok allahım inşallah hamileyimdir allahım isteyen herkese nasip etsin...

bişey değil canişkom ihtiyacı olan arkadaşlarda bakar benim eşim sevdi valla keçiboynuzunu 1 ay içti birinci aşılamada yıkanmış 4 milyondu ikinci aşılamada yıkanmış 10 milyon olmuş nasip bakalım herşey allaha kalmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…