kızlar dün doktora gittim.klomen ve estrofem içmeme rağmen yumurta büyümüş ama endometrium yine gelişmemiş.bugün yine bakıcak. sizde yumurta gelişmiyor bende de yumurta alıp başını gidiyor 10 günde büyüyüp çatlıyor ama rahim içi hazırlanmadığı için gebelik tutmuyor.Herkesin derdi ayrı. bugün yine bakıcak.ama moralim bozuldu.
suens hayırlısı olsun bitanem...inşallah son olur ve tutar.yalnız ısrarla druna söyle aşılamadan hemen önce yumurtan çatlamış mı die baktır.bana bakmadılar meğer yumoşlarım çatlamamış pregnl e rağmen.ondn tutmadı...
ys88 canım senin kaçıncı aşılaman. yumurtan pregy karşı çatlamıyorsa işin zor canım normalde kuvvetli bir igne bu .pregy şu an tüp bebek tedavisinde kullanıldıgı için bazen arkadaşlar bulmakta zorlanıyorlar.bizim tanış olunca sagolsun bize ayarlıyor
pulsargülsen ve zambak3 canlarım teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.ama benim yumurtlamam geç oluyo geçen ay iğnelerle 23 günde zor büyüdü bakalım klomen büyütebilecek mi?belki geç büyüyecek ay bilmiyorum ya kafam çok karışık...
canım mrb.bende gonal-f 450.yi kullanacağım henüz başlamadım.adet olmamı bekliyrz.ya nasıl olacakki.çok korkuyrm aslında.iğneyi senmi vuruyrsun.bugünmü olacak aşılaman.hadi hayırlısı inş.banada az kaldı.inş.tutar seninki.benimki olana kadarda sen bana dua edersin.tutmasa bile vardır bundada bi hayır.napalım nediyelim başka.öpüyrum şeker
canım iğneyi ben vurdum korkulcak hiç bir şey yok görsen ben bile vuruyosam herkes vurur:) ilk aşılamamda puregon kullandım bunda gonalf kullandım bence ikiside aynı inşallah herşey yolunda gider ben bugün aşılama oldum .5 yumurtam vardı.inşallah herşey normaldir inşallah şimdi bebişim ordadır..geçen seferki aşılamamda aşılamanın olduğu gün çok ağrım olmamıştı ama bugün aşılamadan sonra çok ağrım oldu acaba normal mi yumurtalıklarım çok ağrıdı acaba tutanlarda ağrı olmuyor mu? off düşünmek istemiyorum ama korkuyorum.Allahım sen hayırlısıyla ver ne olur burdaki herkese bana da tez zamanda...
canım ben 6 yıllık evliyim 3.yıldan sonra ilk aşılamam tuttu ve kız çocuk dünyaya getirdim. ama 2 yaşından zatüreden dolayı kaybettim. sonra yine aşılama oldum ama dedigin gibi yumurtalıklarda agrım oldu tutmadı. seni üzmek istemem. sonra yine aşılama oldum hiç agrı hissetmedim yumurtalıklarda hiç agrı yoktu..hafif rahmimde agrı hissetmiştim midem sabahları bulanaıyordu gögüs uçlarım koyulaşmıştı. megersemki hamileymişim.sonra kanamam oldu düşük yaptım.yani diyecegim aşılama tuttugu zaman agrı hissetmemen lazım.
pınarcım tşekkür edrim canım yazdığın için.ben soğan kürü 3 ay yaptım faydası olmadı.incir bulabilirsem alayım yapayım canım.keçiboynuzunu eşime yaptım içemedi midesi bulandı.gerçi şuan değerleri normal sınırlarda...inşallah aşılaman tutmuştur dua ediyorum sizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?