doktordan döndüm şimdi.yumurtam dün çatlamış.ve endometrium birden gelişme göstermiş. Şu anda 8 buçuk mm dedi doktor. 1 günde hızla gelişmiş dedi.Şu anda her koşul uygun dedi çok mutluyum. Bakalım 12 gün sonra bir hcg yaptır eğer hamilelik oluşmuşsa progesteron jel veririm dedi.klomenden 3.ve 7. günler arası arası günde 1 tane kullandım. çünkü benim yumurtam zaten büyüyor. sorun hızlı büyümesi. bu belki biraz yavaşlatır demişti doktor. ama benim asıl ilacım estrofem o da östrojen tableti. Benim yumurtam hızlı büyüyüp çatladığı için ürettiği östrojen miktarı rahimi geliştirmeye yetmiyor.östrojen desteği veriyorlar. ama benim kızdığım ben 1 yıldıan uzun zamandır her ay doktora gidiyorum ve bu 4. doktor gittiğim.Hiç birisinin aklına bu kalınlığı ölçmek gelmedi. Sadece bu en sonuncu ölçtü. Hep olur die gönderdiler beni.Yaşım 37 yani 1 yıldır boşu boşuna oyalandım. Bu hapları önceden içseydim mutlaka olurdu.ama bu da kısmet belki de. inşallah bundan sonra olur. Sen 21 yaşındasın daha çok küçüksün bu iğne tedavileri için. Bence de hapla biraz daha dene acele etme.Stres yapma sakın canım illaki olacak ben inanıyorum.İnşallah.flowersun canım ne yaptın bugün ne dedi dr.estrofem ne ilacı olayı bitanem.öf inşallah güzel haberlerni alırız.kaç yumurtaan olmuş.klomene ne zaman başladın ve kaç tane içtin.ya benim yumurtam da büyücekmi klomenle kafam karışık.yarın başlayacağım kısmetse kloemen...
canım ben 6 yıllık evliyim 3.yıldan sonra ilk aşılamam tuttu ve kız çocuk dünyaya getirdim. ama 2 yaşından zatüreden dolayı kaybettim. sonra yine aşılama oldum ama dedigin gibi yumurtalıklarda agrım oldu tutmadı. seni üzmek istemem. sonra yine aşılama oldum hiç agrı hissetmedim yumurtalıklarda hiç agrı yoktu..hafif rahmimde agrı hissetmiştim midem sabahları bulanaıyordu gögüs uçlarım koyulaşmıştı. megersemki hamileymişim.sonra kanamam oldu düşük yaptım.yani diyecegim aşılama tuttugu zaman agrı hissetmemen lazım.
canım doktorundan progesteron hap istesene.ben aşılama olmuştum aşılama olanlara tedaviye başlarken bu hap veriliyormuş.bana vermedi kanamam oldu adet oldum sandım doktora gittik tahlil yapıldı hamileyim bu hapı verdi bana bu hapa ragmen kanama kesmezse düşük yaparsın dedi doktor. 2 gün sonra düşük yaptım. canım birde aklında bulunsun adaçayı rahimi kuvvetlendiriyor.sonuçta faydalı çay içecegine adaçayını iç derim canım.
canım ben 6 yıllık evliyim 3.yıldan sonra ilk aşılamam tuttu ve kız çocuk dünyaya getirdim. ama 2 yaşından zatüreden dolayı kaybettim. sonra yine aşılama oldum ama dedigin gibi yumurtalıklarda agrım oldu tutmadı. seni üzmek istemem. sonra yine aşılama oldum hiç agrı hissetmedim yumurtalıklarda hiç agrı yoktu..hafif rahmimde agrı hissetmiştim midem sabahları bulanaıyordu gögüs uçlarım koyulaşmıştı. megersemki hamileymişim.sonra kanamam oldu düşük yaptım.yani diyecegim aşılama tuttugu zaman agrı hissetmemen lazım.
canım iğneyi ben vurdum korkulcak hiç bir şey yok görsen ben bile vuruyosam herkes vurur:) ilk aşılamamda puregon kullandım bunda gonalf kullandım bence ikiside aynı inşallah herşey yolunda gider ben bugün aşılama oldum .5 yumurtam vardı.inşallah herşey normaldir inşallah şimdi bebişim ordadır..geçen seferki aşılamamda aşılamanın olduğu gün çok ağrım olmamıştı ama bugün aşılamadan sonra çok ağrım oldu acaba normal mi yumurtalıklarım çok ağrıdı acaba tutanlarda ağrı olmuyor mu? off düşünmek istemiyorum ama korkuyorum.Allahım sen hayırlısıyla ver ne olur burdaki herkese bana da tez zamanda...
ya kızlar bişey dicem millet kocasıceketini atsa hamile kalıyo biz niye kalamıyoruz.o kdr uğraşıyoruz...valla kadın olarak kendimden nefret etmeye başladım..çelimsiz uyuz bi arkadaş var yani eşlerimiz arkadaş gelip gidiyolar 2 yaşında kızı var benim yanımda bi hava basıyo havasından geçilmiyo.ağzını burnunu yamultarak bana dr olayımı sorması yok mu sinir ediyo.allahım ne olur yarabbim şöylelerine baktırma bizi.bir tanecik olsun nasip et fazlasında gözümüz yok...mafoldumben
ya kızlar bişey dicem millet kocasıceketini atsa hamile kalıyo biz niye kalamıyoruz.o kdr uğraşıyoruz...valla kadın olarak kendimden nefret etmeye başladım..çelimsiz uyuz bi arkadaş var yani eşlerimiz arkadaş gelip gidiyolar 2 yaşında kızı var benim yanımda bi hava basıyo havasından geçilmiyo.ağzını burnunu yamultarak bana dr olayımı sorması yok mu sinir ediyo.allahım ne olur yarabbim şöylelerine baktırma bizi.bir tanecik olsun nasip et fazlasında gözümüz yok...mafoldumben
yeşimcim tatlım nasılsın ya.... ben bu siteye girene kadar tüm enerjimi harcıyorum valla dün çok hastalandım acile gittim gece gece dr da iğne serum falan yapamadı hamilelik olabilir diye ay öyle demisine bile mutlu oldum yumurta takibi yaptırdığımı söylemiştim de ....... dediğin doğru nedense çocuğu olanların öyle bir nispetleri var en yakın dediğin kişinin bile ki sonradan yakın olmadığını düşünüyorsun :) allah onları da evlatlarıyla sınamaz inşallah çünkü bizim gibi gariplerin çok ahını alıyorlar valla ne yalan söyleyeyim bende ağzıma ne gelirse söylüyorum allahım beni affetsin ama kaşınıyorlar işte ben ne yapayım........ benimde fazlasında gözüm yok 1 tane akıllı sağlıklı hayırlı bir evlat yeterde artar bile.... rabbim ne olur bizi de gör........:Saruboceq:
canım,bir tanecik olsun fazlasında gözümüz yok deme allaha dua ederken dikkat etmek lazım. neden senin de 2 tane 3 tane olmasın.allahım sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et de. ben de aynı durumdayım. eşimin kızkardeşi benim kardeşimin eşi ve bisürü arkadaşım bizim bu 1 yıllık sürecimizde hamile kaldı doğurdu . bunlara kafayı çok takmamıştım ama en son en yakın arkadaşı var sürekli buna hava basan bi çocuk. o daha 2 ay önce evlendi karısı hamileymiş ona çok bozuldum ama allah hayırlısını versin. hırslanmamak lazım.fazla kafaya takma canım olacak inşallah.bi de du yaşadıklarını çevrende anlatma bence. herkes çok meraklı böyle şeylere.moral bozabiliyolar bazen.
iyiyim bitanem sen nasılsın geçmiş olsun canım ya ne oldu grip mi oldun..aman iyi yapmışsın iğne vurunmadığına yeğenime bişey olmasın.valla bu insanlar büyük konuşma konusunda usta ama elbet bi yerde bişey yaşar anlarlar halimizi.mecburen söylemek zorunda kalıyosun çünkü yaşadığım yer küçük bir yer kasaba yani görev gereği buraya atandık şansımıza.ama evler iç içe hastaneye gider gelirken mecbur soruyolar.demeyince de adını kötüye çıkarıyolarmış..örneklerini duyduğum içinn söymemek zorunda kalıyosun.o bahsettiğim arkadaş eşimin arkadaşının eşi samimiler yani eşimle.bende klomeni içiyorum.pek umutlu değilim ama sol kasığımda ağrılar çok oluyo.p.şembe kontrolüm var 4 gündür içiyorum klomeni.inşallah büyürde bana sürpriz olur.ama tekrar söylüyorum büyüyeceğinden hiç umudum yok...sen ne durumdasın ne zaman belli olcak bebiş.allahım ne olur fazla aratma hepimize bebişimizi ver...mafoldumben:1no2:
kızlar benimde yarın yumurtalarıma bakılacak
8.gün gittigimde yumurtam sdece 5mm büyümüştü ve dr büyümemiş dedi ve puregonun dozunu artırdı.
yarın ne olur bilmiyorum
eger büyüme olmadıysa aşılamam iptal olur galibasenağlamasenağlama
sag kasıgımda benimde agrı var bu yumurtanın büyüdügünün göstergesi ama yeterli büyüdümükiiiiiiiiii:1no2::1no2:
oflayıpp pufluyorum ama allah istemeyince hiçbirşey olmuyorrr
alllahımm sen hepimiz için en hayırlısını ver
eger istedigimiz bizler için şer ise bunu hayra çevirrr :Saruboceq::Saruboceq:
canım kasık ya da yumurtaların ağrıması yumurtanın büyüdüğüne işarettir benim de oldu doktorum söyledi hatta benim çok ağrım oldu 7 günde 5 yumurtam büyüdü inşallah seninde büyüyordur canım umutsuz olma ben eminim kalbinin bir köşesinde umut var onu çıkar tatlım
arkadaşlar aşılama sonrası kasık ağrısı yumurtalıkların ağrısı şişlik rahme giren sancı tüm bunlar olabilirmiş bunların olması veya olmaması hamilelik belirtisi değilmiş ilaçların vücuda etkisi farklı olabiliyormuş yumurtalık kasık ağrısının nedeni ilaçların uyarması ve yumurtaları çatlamasındanmış rahme giren sancının nedeni rahme müdahele+verilen sperdenmiş bunu hem özel doktoruma sordum hem de öğrencmin velisi kadın doğumcu ona sordum neden buraya yazdım bende var ya da yok ay hamileyim ay değilim diye düşünmeyin Allahım hayırlısını versin....tez zamanda hepimize sağlıklı bebekler versin ....
canım aşılama iptal olur diye canını sıkma.benim ilk aşılamamda iğnelerle zar zor 23.günde yumoşum büyüdü 3 tane.druma sormuştum bu tedavi bu kdr uzar mı die.o da 35 güne kadaar uzar bi şekilde büyüteceğiz demişti.sıkma canını büyümeye başlamışya önemli olan o.dert erme benim hiç büyümemişti 6 gün 150 ml menogonda bir anda büyüdü 18/19/20 mm idi.inşallah hayırlı sonuçlar alırsında emeğin boşa çıkmaz...:Saruboceqpuyorumnanaktan:hulya:
aaaaaa gerçektenmiii ilk defa duydumm
inan bu cvbın çok iyi geldi bana sositososito
çünkü aşılamamın iptal olmasını istemiyorum
canım yumurta problemim yoktu ama busefer neden oldu anlamadımmCADIARZU
yarın olsun bakalımm:Saruboceq::Saruboceq:
allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasınnn:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?