- 15 Eylül 2014
- 467
- 409
- 103
- 37
Amin cnm inşallahteşekkür ederim iyi dileklerin için. hepimizin durumu zor. her isteyenin kucakları dolar umarım.
O olabiliyor cnm bnm ilk aşılamamda oldu biri çatlamadı ama 2.de çatladı ama 2 de de olmadı zaten yani endişelenme inşallah herşey güzel olurmrb kızlar bende 2 ay önce serophene ve ovitrelle catlatma ignesi olmustum 2 yumurtam gelişmişti 12. günde 22mm olmuslardı. 13. gün igne vuruldum ama tutmadı. hatta yumurtalaımdan biri catlamıs digeri çatlamamıstı içimde kalmıştı şimdi bu ay tekrar denicez ama yine catlamazsa diye korkuyorum kızlar cnkü gecen ay igne olamama ragmen çatlamadı
sabah saat 8,5 gibi burda ol dedi doktorum, üniversite hastanesinde canım senin özel mi ?Hem de nasıl anlatamam kaçta gideceksin bide devlet de mi oluyorsun
Yook bnmde ünv hastanesi 8 de çağırdı benidesabah saat 8,5 gibi burda ol dedi doktorum, üniversite hastanesinde canım senin özel mi ?
Özelde yaptıyorsan durumunda varsa bncede direk tüp bebek yaptır bn devlette yaptırdığım için süreçleri bekliyorum 2 aşılama da negatif o kadar hormon yükleniyor birde stresi var bu işin o yüzden II düşün cnmcnm bende bu ay aşılama olmak istiyorum doktorumla konuscam aslında direk tüp mü yaptırsam diorum cnkü aşılama için yüzde 20 dedi doktorum yani gebelik için de zaten her ay %20-25 deniyor... acaba aşılama denenmeli mi yoksa tüp mü yaptırmalı ben artık beklemek istemiyorum kızlar yardım edin
Hoşgeldin o zamanarkadaşlar merhaba.kaç aydır sizleri okuyorum,takip ediyorum ama üye olmamıştım.yeni üye oldum,ben de artık yaşadıklarımı yazmaya karar verdim,belki merak edilenlere cevap verebilirim.
Hiç bilmiyorum cnmılk odulunuz geldı yazdı,o ne demek? sayfayı tam çözemedım daha.yardımcı olursanız sevınırım
hayırlısı olur inş. ii gecelerYarın aşılama günü arkadaşlar hepimizden dua bekliyorum allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah ii geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?