Ay valla çok sevindim inşall çok iyi olur herşeyüzüldüm canımbende bugün kontrole gittim giderken iptal olur diyerek gittim ama 1 tane yumoşum beni bırakmamış şükür, bugün ve yarın merional iğne yaptırcam doktorum ilişkide olsun dedi bugün ve yarın,kendisi çatlarsa diye, pazar çatlatma iğnesi yaptırcam salıda aşılamayı yapalım dedi hayırlısı bakalım.
Valla iyi hissetmissin canim :) hayırlısıyla nasip etsin Rabbim insallahYok ben hissettim akşam .. Kasıklarımda batma gibi ara ara gelen ağrılar ve sonrasında afedersiniz ama açık renkte kıvamlı akıntı.. Tabi bunlr dört saatte falan oldu toplamda .. Yumurtalarım çatladı galiba diye doktora gittiğimde o bile şaşırdı nasıl hissettiğime. Çatlama olunca aşılamada iptal edildi kısmet artık
15,5 mm canım 2 gün daha iğne yaptırcam ya 18 mm olur heralde :) bi tanede 10.1 var ama ondan umutsuzum o da olsa en fazla 14 mm olur :)Ay valla çok sevindim inşall çok iyi olur herşeykaç olmuş boyutu yumoşun
Aman gerekirse son üç gün hergün doktora görün benimki gibi olmasın .çatlamasını takip ettir15,5 mm canım 2 gün daha iğne yaptırcam ya 18 mm olur heralde :) bi tanede 10.1 var ama ondan umutsuzum o da olsa en fazla 14 mm olur :)
benimki üni. hastanesi cnm kafama göre gidemiyorumAman gerekirse son üç gün hergün doktora görün benimki gibi olmasın .çatlamasını takip ettir
moralini bozma canım benim olan yumoşlarda tam gelişemeden kayboluyordu ben fındık badem incir keçiboynuzu pekmezi aldım hergün biraz yiyorum 4-5 tatlı kaşıgı keçiboynuzu pekmezi içiyorum anca gelişti 1 tane hergünde 75 lik iğne vurdumama ragmen,adetimin 21. günü yapılacak aşılama artık ne zamanada döllenirse hayırlısı olsun oluyor böyle vakalar...moralim bozuldu kızlar bugün ilk 4 iğne sonrası kontrolüm vardı regliminde 5-6 günü oluyor , hiç ilaçsız kendi yumoşum olurken , bu sefer ilaçla yumoşlarım oluşmamış . ptesi tekrar çağırdılar.
Slm kizlar saat 11 de asilamam oldu. Cok basit bir islem hic bisey anlamiyosun agri ya da aci olmuyor kesinlikle. Sabah atesim biraz yukselmisti normalde ates kontrolu yapiyorun yukselmesinden bir gun once yumurta catlamis oluyor. Merak edenler ates olcme yontemi yazip google dan aratabilir. Neyse catlamamisti kontrolde. 31 saat sonra asilamam olmus oldu catlatma ignesinden. 14 gun sonra kandan baktir dedi daha once baktirma ilaclarin etkisiyle bhcg yuksek cikabilir yaniltir dedi. Progestan kullanicam. Simdilik durum bu. Ilk ben yaptirdim sanirim hayirlisiya iyi ya da kotu ilk ben acikliycam sonucu. Kismet artik gorusuruz:)
Sor tabiki ne demekTatlım bende seni bekliyorum sabahtan beri şimdi adetin kaçıncı günü işlem olmuş oldu yumoslar kaç mmdi idrara sıkışık mi gel dedi işlem esnasında idrarın geldi mi sonrası kaç dakika yattin bisiler hissttinmi evde misin yat felan dedi mi doktor bide iliski onerdimi kaç gün vuuuu amma sordum ay Allahım inşallah pozitif olur sonuç
Sor tabiki ne demekadetin 13. Gunu asilamam olmus oldu. Carsamba gunu bakildiginda biri 18 digeri 17 bi tane de 13.5 vardi yanlis hatirlamiyosam. Idrara sıkısık oluyosun ultrason icin ama cok zorlandim bastirirken karnima ve 15 dakka uzandim dayanamadim. Dr 15-20 dakka uzan dedi dakkalari saydim o kadar sıkısık olmayin:) islem 11 de oldu aksam iliski dedi gun asiri da devam et bu hafta dedi sanirim kucuk yumurtanin buyumesi ihtimali icin. Su an hafif agri oluyo kasiklarda sanirim catliyo yumurtam daha catlamamisti cunku. Ise gidebilirsin dedi ki gidebilirmisim hic bisey akmiyor zaten. Ilk wc ye gidince cok cok hafif kan lekesi oldu pecete sanirim alet takarken oldu ama kesinlikle aciyan bisey yok. Benim agri esigim cok dusuktur.
progestanı tutunması kolay olsun diye veriyorlar zatenSlm kizlar saat 11 de asilamam oldu. Cok basit bir islem hic bisey anlamiyosun agri ya da aci olmuyor kesinlikle. Sabah atesim biraz yukselmisti normalde ates kontrolu yapiyorun yukselmesinden bir gun once yumurta catlamis oluyor. Merak edenler ates olcme yontemi yazip google dan aratabilir. Neyse catlamamisti kontrolde. 31 saat sonra asilamam olmus oldu catlatma ignesinden. 14 gun sonra kandan baktir dedi daha once baktirma ilaclarin etkisiyle bhcg yuksek cikabilir yaniltir dedi. Progestan kullanicam. Simdilik durum bu. Ilk ben yaptirdim sanirim hayirlisiya iyi ya da kotu ilk ben acikliycam sonucu. Kismet artik gorusuruz:)
Ayniyiz seninle.ben de 4.ignemi oldum gonal f 75 lik.bugun kontrol vardi yumuslarda hic hareketlenme yok.rahimde de sivi gordu.pztesiye kadar yine 75 lik doza devam ve pztesi kontrol.moralim bozuldu kızlar bugün ilk 4 iğne sonrası kontrolüm vardı regliminde 5-6 günü oluyor , hiç ilaçsız kendi yumoşum olurken , bu sefer ilaçla yumoşlarım oluşmamış . ptesi tekrar çağırdılar.
progestanı tutunması kolay olsun diye veriyorlar zaten
tprogestanı hap olarak yutacaksın yoksa vajinal mi verdi.....
eğer hap olarak verdiyse şiddetli baş dönmesi yapıyor haberin olsun .mümkünse gece yatmadan al
Ayniyiz seninle.ben de 4.ignemi oldum gonal f 75 lik.bugun kontrol vardi yumuslarda hic hareketlenme yok.rahimde de sivi gordu.pztesiye kadar yine 75 lik doza devam ve pztesi kontrol.
Sorun olmaz insallah icini ferah tut.benim daha yumuslarda hareketlilik yok.bilmiyorum ki ne zaman olur asilamaYa canım benimde bugün 4.gunumdu benim doktorum cagirmad i kontrole felan direk pazartesi gel dedi inşallah bi sorun çıkmaz demi senin belli mi ne zaman aşılama olacağı
p.tesiyi iple çekiyorum , belki moralim biraz düzelir. yani ilk defa başıma böylesi geldi.Ayniyiz seninle.ben de 4.ignemi oldum gonal f 75 lik.bugun kontrol vardi yumuslarda hic hareketlenme yok.rahimde de sivi gordu.pztesiye kadar yine 75 lik doza devam ve pztesi kontrol.
Korkma cnm bir sey olmaz.benim ilk asilamam da da boyle gec cvp verdip.tesiyi iple çekiyorum , belki moralim biraz düzelir. yani ilk defa başıma böylesi geldi.
benimde 50 lik doza devam. iğneden nefret ediyorum , hiç acısı yok ama iç organlarıma isbet ettirip onlara zarar vereceğim diye kendimi kötü hissediyorum. psikolojik biliyorum ama içim içimi yiyor
ben ilk aşılamamdaki ilk ölçümlerimi hiç hatırlamıyorum. aşılama zamanı 16-18 mm olduğunda çatlama iğnesini vur akşama demişlerdi o zaman. o kadarKorkma cnm bir sey olmaz.benim ilk asilamam da da boyle gec cvp verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?