Aşılama Ekimde aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar bugün çatlatma iğnesini yaptırdım iğneden kurtuldum şu aşılamayıda atlatsaydım bi, inşallah bu ay hepimiz hamile kalırız :)

Ne kullnmistin canım sen kaç mm de vurdun iğneyi aşılama ne zaman inşallah hepimiz güzel haberler alırız
Kızlar bugün çatlatma iğnesini yaptırdım iğneden kurtuldum şu aşılamayıda atlatsaydım bi, inşallah bu ay hepimiz hamile kalırız :)

Ne kullnmistin canım sen kaç mm de vurdun iğneyi aşılama ne zaman inşallah hepimiz güzel haberler alırız
merional iğne kullanmıştım canım ilk 4 gün 150 lik sonraki 13 günde 75 lik toplamda 17 günde 21 kutu iğne kullandım cuma gittigimde kontrole 15.5 mm ve 10.1 mm vardı iki tane 15.5 olan bugün 18.5 yada 19 olmuştur eger duruyordusa, aşılamamda salı günü olcak canım Allah izin verirse inşallah...

ayy cnm bnde dün vurdum çatlatma iğnemi salı günü 3. aşılamam olacak aynıyız hadi bakalım inşallah bu ay pozitifi görürüz

kızlar benim hiç umudum yok ya. sadece bizim ülkemizde mi aşılamaların tutma oranı bu kadar düşük diye biraz araştırma yaptım. yurt dışında da aynı. ama bizde 3 aşılamadan sonra tüp bebek diyorlar ya orda ortalma 5 aşılamadan sonra tüp bebek diyorlar. bu tutmazsa direk tüp bebeğe geçebilirim sanırım. her ay regli bekle bekle sinirlerim oynadı:)

ayy cnm bnde dün vurdum çatlatma iğnemi salı günü 3. aşılamam olacak aynıyız hadi bakalım inşallah bu ay pozitifi görürüz
ayyy günleri birlikte saycaz yani canım benimde 2. aşılamam, senin yarın kaçıncı gün olacak benim 21. gün olacak yarın :) cuma günü ölçtürdünmü kaç mm, kaç tane İnşallah bu sefer kavuşuruz bebişlerimize
canım benim tanıdıklarımdan aşılamayla olanlarda oldu kader Allahım yazdıysa olur, bizde eger bu seferde olmazsa tüp bebege geçicez inşallah gerek kalmadan hamile kalırız Rabbim hakkımızda hayırlısını versin :)

Canim sen ne yaptin benim hala yumurta yok.iki gun daha vurulup carsamba gidecem tekrar
bende de yeterli olgunluğa erişmemişler ama gelişenler var dedi ama ölçülme gelmiyorlar dedi. demekki 10 mm in altındalar. bende 2 gün daha kullanıp çarşamba gideceğim. moralim bozuldu yine ama en azından başka problem olmamış.

sen hangi şehirde hangi hastaneye gidiyorsun merak ettim.

Benim gelisimde var diye bir sey de demedi.ben ankara da gata ya gidiyorum sen..su an ayni ilerliyoruz bakalim

Cnm adetin 3.günü başladım 5 gün iğne ilaç pazar günü kontrole gttim 3 tane dedi ama 17 16,5 vee 14,5 dedi senin

Benim gelisimde var diye bir sey de demedi.ben ankara da gata ya gidiyorum sen..su an ayni ilerliyoruz bakalim
bende istanbulda zeynep kamile gidiyorum. evet aynı gidiyoruz. şansımız iyiyse bizde aşılama oluruz , şansımız çok iyiyse aşılamamız tutar

süper hızlı gelişmiş. az iğneyle . iyi şansın olur umarım.
Diğer aşımalarımda böleydi ilaç yeterli oluyor aslında ama tüp bebek tedavisine geçebilmek için iğne tedavisi görmek gerekiyormus off allah hepimizin yardımcısı olsun inş olumlu sonuçlanır inşallah szlerinde yumurtalarınız büyür ve aşılama yaptırırsınız cnm

teşekkür ederim iyi dileklerin için. hepimizin durumu zor. her isteyenin kucakları dolar umarım.

Cnm adetin 3.günü başladım 5 gün iğne ilaç pazar günü kontrole gttim 3 tane dedi ama 17 16,5 vee 14,5 dedi senin
maşallah canım senin çok iyi, ben 17 tane iğneyle 1 taneyi anca büyüttüm :) ama benim yumurtalık rezervimde azalma varmış öyle dedi doktorum benim cuma günü 15,5 du bitanede 10.1 vardı, ama ondan umudum yok benim :) ayyy yarın için heyecan var sende de var mı?

Amin canim.. bekle de gecsin gunler artik:)

Hem de nasıl anlatamam kaçta gideceksin bide devlet de mi oluyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…