- 5 Mart 2014
- 1.725
- 912
- 108
Kızlar bugün çatlatma iğnesini yaptırdım iğneden kurtuldum şu aşılamayıda atlatsaydım bi, inşallah bu ay hepimiz hamile kalırız :)
merional iğne kullanmıştım canım ilk 4 gün 150 lik sonraki 13 günde 75 lik toplamda 17 günde 21 kutu iğne kullandım cuma gittigimde kontrole 15.5 mm ve 10.1 mm vardı iki tane 15.5 olan bugün 18.5 yada 19 olmuştur eger duruyordusa, aşılamamda salı günü olcak canım Allah izin verirse inşallah...Ne kullnmistin canım sen kaç mm de vurdun iğneyi aşılama ne zaman inşallah hepimiz güzel haberler alırız
ayy cnm bnde dün vurdum çatlatma iğnemi salı günü 3. aşılamam olacak aynıyız hadi bakalım inşallah bu ay pozitifi görürüzmerional iğne kullanmıştım canım ilk 4 gün 150 lik sonraki 13 günde 75 lik toplamda 17 günde 21 kutu iğne kullandım cuma gittigimde kontrole 15.5 mm ve 10.1 mm vardı iki tane 15.5 olan bugün 18.5 yada 19 olmuştur eger duruyordusa, aşılamamda salı günü olcak canım Allah izin verirse inşallah...
Canim sen ne yaptin benim hala yumurta yok.iki gun daha vurulup carsamba gidecem tekrarben ilk aşılamamdaki ilk ölçümlerimi hiç hatırlamıyorum. aşılama zamanı 16-18 mm olduğunda çatlama iğnesini vur akşama demişlerdi o zaman. o kadarzaten tutmadı.
ayyy günleri birlikte saycaz yani canım benimde 2. aşılamam, senin yarın kaçıncı gün olacak benim 21. gün olacak yarın :) cuma günü ölçtürdünmü kaç mm, kaç tane İnşallah bu sefer kavuşuruz bebişlerimizeayy cnm bnde dün vurdum çatlatma iğnemi salı günü 3. aşılamam olacak aynıyız hadi bakalım inşallah bu ay pozitifi görürüz
canım benim tanıdıklarımdan aşılamayla olanlarda oldu kader Allahım yazdıysa olur, bizde eger bu seferde olmazsa tüp bebege geçicez inşallah gerek kalmadan hamile kalırızkızlar benim hiç umudum yok ya. sadece bizim ülkemizde mi aşılamaların tutma oranı bu kadar düşük diye biraz araştırma yaptım. yurt dışında da aynı. ama bizde 3 aşılamadan sonra tüp bebek diyorlar ya orda ortalma 5 aşılamadan sonra tüp bebek diyorlar. bu tutmazsa direk tüp bebeğe geçebilirim sanırım. her ay regli bekle bekle sinirlerim oynadı:)
bende de yeterli olgunluğa erişmemişler ama gelişenler var dedi ama ölçülme gelmiyorlar dedi. demekki 10 mm in altındalar. bende 2 gün daha kullanıp çarşamba gideceğim. moralim bozuldu yine ama en azından başka problem olmamış.Canim sen ne yaptin benim hala yumurta yok.iki gun daha vurulup carsamba gidecem tekrar
Benim gelisimde var diye bir sey de demedi.ben ankara da gata ya gidiyorum sen..su an ayni ilerliyoruz bakalimbende de yeterli olgunluğa erişmemişler ama gelişenler var dedi ama ölçülme gelmiyorlar dedi. demekki 10 mm in altındalar. bende 2 gün daha kullanıp çarşamba gideceğim. moralim bozuldu yine ama en azından başka problem olmamış.
sen hangi şehirde hangi hastaneye gidiyorsun merak ettim.
Cnm adetin 3.günü başladım 5 gün iğne ilaç pazar günü kontrole gttim 3 tane dedi ama 17 16,5 vee 14,5 dedi seninayyy günleri birlikte saycaz yani canım benimde 2. aşılamam, senin yarın kaçıncı gün olacak benim 21. gün olacak yarın :) cuma günü ölçtürdünmü kaç mm, kaç tane İnşallah bu sefer kavuşuruz bebişlerimize
canım benim tanıdıklarımdan aşılamayla olanlarda oldu kader Allahım yazdıysa olur, bizde eger bu seferde olmazsa tüp bebege geçicez inşallah gerek kalmadan hamile kalırızRabbim hakkımızda hayırlısını versin :)
bende istanbulda zeynep kamile gidiyorum. evet aynı gidiyoruz. şansımız iyiyse bizde aşılama oluruz , şansımız çok iyiyse aşılamamız tutarBenim gelisimde var diye bir sey de demedi.ben ankara da gata ya gidiyorum sen..su an ayni ilerliyoruz bakalim
Hayirlisiyla insallah ya...bende istanbulda zeynep kamile gidiyorum. evet aynı gidiyoruz. şansımız iyiyse bizde aşılama oluruz , şansımız çok iyiyse aşılamamız tutar
süper hızlı gelişmiş. az iğneyle . iyi şansın olur umarım.Cnm adetin 3.günü başladım 5 gün iğne ilaç pazar günü kontrole gttim 3 tane dedi ama 17 16,5 vee 14,5 dedi senin
Diğer aşımalarımda böleydi ilaç yeterli oluyor aslında ama tüp bebek tedavisine geçebilmek için iğne tedavisi görmek gerekiyormus off allah hepimizin yardımcısı olsun inş olumlu sonuçlanır inşallah szlerinde yumurtalarınız büyür ve aşılama yaptırırsınız cnmsüper hızlı gelişmiş. az iğneyle . iyi şansın olur umarım.
teşekkür ederim iyi dileklerin için. hepimizin durumu zor. her isteyenin kucakları dolar umarım.Diğer aşımalarımda böleydi ilaç yeterli oluyor aslında ama tüp bebek tedavisine geçebilmek için iğne tedavisi görmek gerekiyormus off allah hepimizin yardımcısı olsun inş olumlu sonuçlanır inşallah szlerinde yumurtalarınız büyür ve aşılama yaptırırsınız cnm
maşallah canım senin çok iyi, ben 17 tane iğneyle 1 taneyi anca büyüttüm :) ama benim yumurtalık rezervimde azalma varmış öyle dedi doktorumCnm adetin 3.günü başladım 5 gün iğne ilaç pazar günü kontrole gttim 3 tane dedi ama 17 16,5 vee 14,5 dedi senin
inşallah canım hadi bakalım hayırlısı :)cadiprensesss inşallah günleri birlikte sayar sonunda da mutluluğa şahit oluruz allahın izniyle
Amin canim.. bekle de gecsin gunler artik:)ayyy günleri birlikte saycaz yani canım benimde 2. aşılamam, senin yarın kaçıncı gün olacak benim 21. gün olacak yarın :) cuma günü ölçtürdünmü kaç mm, kaç tane İnşallah bu sefer kavuşuruz bebişlerimize
canım benim tanıdıklarımdan aşılamayla olanlarda oldu kader Allahım yazdıysa olur, bizde eger bu seferde olmazsa tüp bebege geçicez inşallah gerek kalmadan hamile kalırızRabbim hakkımızda hayırlısını versin :)
Hem de nasıl anlatamam kaçta gideceksin bide devlet de mi oluyorsunmaşallah canım senin çok iyi, ben 17 tane iğneyle 1 taneyi anca büyüttüm :) ama benim yumurtalık rezervimde azalma varmış öyle dedi doktorumbenim cuma günü 15,5 du bitanede 10.1 vardı, ama ondan umudum yok benim :) ayyy yarın için heyecan var sende de var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?