Slm kızlar eşinde morfoloji ve hareketlilik ssıkıntıs olan varsa bi haberim vareeşimin sayıs iyiydi zaten 60 milyon ama ileri hareketli % 3 yavaş hareketli %30 ve morfoloji % 4 tu. Dr emodex verdi ben de internetten maca aldım. 3 ayinsonunda sayi 50 milyon oolmuş ama morfoloji 8 hız da toplam% 65 oolmuş. moralimiz ddüzeldi umudumuz arttı IInşalla bu ay olur yarın dr randevusu .var bakalım yumurtalar ne kadar bbüyüdü asilama ne zaman
Selam canim. Dr hizli ilerini %25 olmasini isteriz dedi. Bu son yaptirdigimiz yer ikiye ayirmamis hizli yavas diye sadece toplam yazmis o da 2 kat artmis. Dr un istedigi degerlere gelememistir de yine de sevindim arttiginaileri haraketli en az kac olmali ki acaba
arkadaşlar bugün dr dan geldim yumurtanın biri 18,5 diğeri 16,5 bitane de 13 olan varmış. perşembe sabahı çatlatma iğnesi vurulucam bu akşam puregon kullanmıycam artık kendiliğinden çatlamasın diye. cuma öğlen aşılamam olucak. aşılamada 36 saat gibi bir bekleme durumu olmuyormuş. tüp bebek için önemliymiş 36 saat sonra yumurtanın toplanması ama aşılmada bu süre 24-48 saat olarak kabul edilyormuş ki bana da mantıklı geldi ne de olsa yumurta zaten çatladığında 24 saate kadar yaşıyo. bu durumda yumurta çatlamadan 3-4 saat önce spermler verimiş ve yumurtayı bekliyo olacaklar. herkese iyi şanslar diliyorum
Hayirli olur insallah...peki iliski konusunda bir sey dendi miMerhaba kızlar drdan yeni geldim puregonda 10.günümdü yani son günüm , sağda 19 lik iki tane yumrta oluşmş bu gece 12 gibi çatlatma iğnesi olucak cuma da aşılama hayırlısıyla ,herkese bol şans diliyorum bende
Aşılamadan üç gün önce erkeğin cinsel perhizde olması gerekiyomuş zaten yani aşılamaya kadar beklicez.. Ama forumlardan okuduğum kadarıyla aşılama sonrası gün aşırı ilişkiye girmek gerekiyo geç döllenme falan olursa diye... Sizin aşılama ne zaman olucak acabaHayirli olur insallah...peki iliski konusunda bir sey dendi mi
Ben bu aksam 3.ignemi vurulcam daha.cuma kontrolum var.benim ilk asilamada catlatma ignesini yaptigin gin iliski olsun demisti.ertesi gun bos ondan sonraki gunde asilama olmistu ama tutmadi tabiki.su iliski durumu kafami karistirdi.asilamanin oldugu gun dahil 3gun ust uste iliski sonra gun asiri 2 gun daha olsun demistiAşılamadan üç gün önce erkeğin cinsel perhizde olması gerekiyomuş zaten yani aşılamaya kadar beklicez.. Ama forumlardan okuduğum kadarıyla aşılama sonrası gün aşırı ilişkiye girmek gerekiyo geç döllenme falan olursa diye... Sizin aşılama ne zaman olucak acaba
İyide çatlatma iğnesinden 36-37 saat sonra yumurta çatlıyo yani tam aşılamanın olacağı gün . Yani bence çatlatmadan aşılamaya kadar günlerde ilişkide bulunmak erkeğin sprm kalitesini düşürebilir. Ki doktorum aşılamayı anlatırken özellikle aşılamdan üç gün önce cinsel perhize başlanması gerektiğini özellikle söyledi.... İkinci aşılamayı da aynı doktra mı yaptırıyorsunuz .. Bide ilk aşılamada ne kadar olmştu yumuşlarınız bana da referans olur vereceğiniz bilgiler . Benim ilk aşılama daBen bu aksam 3.ignemi vurulcam daha.cuma kontrolum var.benim ilk asilamada catlatma ignesini yaptigin gin iliski olsun demisti.ertesi gun bos ondan sonraki gunde asilama olmistu ama tutmadi tabiki.su iliski durumu kafami karistirdi.asilamanin oldugu gun dahil 3gun ust uste iliski sonra gun asiri 2 gun daha olsun demisti
Benim ilk asilamada yumurtalar gec buyudu 14.gun vuruldum .10.gun 14 ve 15 mm yumus vardi sonra 4gun daha vuruldum doktr gekme artik ctes catlat pzteso asilama dedi.yani o 14 15 olan yumislar ne kadar buyudu bi bilgim olmadiİyide çatlatma iğnesinden 36-37 saat sonra yumurta çatlıyo yani tam aşılamanın olacağı gün . Yani bence çatlatmadan aşılamaya kadar günlerde ilişkide bulunmak erkeğin sprm kalitesini düşürebilir. Ki doktorum aşılamayı anlatırken özellikle aşılamdan üç gün önce cinsel perhize başlanması gerektiğini özellikle söyledi.... İkinci aşılamayı da aynı doktra mı yaptırıyorsunuz .. Bide ilk aşılamada ne kadar olmştu yumuşlarınız bana da referans olur vereceğiniz bilgiler . Benim ilk aşılama da
selamm neyaptınız doktora gidebildiniz mi bugünmrb kızlar benimde 2. aşılamam 13 gündür merional iğne yaptırıyorum göbekten, benim 4 yumurtam oluşmuştu ama malesef kayboldular kendini atmışlar, peşinden gelen küçükleri büyütmeye çalışıyoruz yarın yine gidicem kontrole inşallah bu sefer bişey olmamıştırda duruyorlardır yumoşlarım...
evet canım gittim malesef yine öbürleri kaybolmuş 1 tane sonradan gelişmiş cuma yine gidicem bugün 14. iğneyi yaptırdım daha yumurta boyutu 12.8 mm ben umudu kestim geçen ctesi baktırdıgımda 11,5 mm 3 tane vardı kayboldu hiç büyümüyo sinir oldum yaa, önceki aşılamamda da 1 taneydi ama o her gittigimde biraz daha büyüyoduselamm neyaptınız doktora gidebildiniz mi bugün
sen ne yaptın canım gittinmi kontrole, sende durumlar nasılyarın güzel şeyler yazarsın umarım , benmde yarın kontrl var
Üzüldüm bak şimdievet canım gittim malesef yine öbürleri kaybolmuş 1 tane sonradan gelişmiş cuma yine gidicem bugün 14. iğneyi yaptırdım daha yumurta boyutu 12.8 mm ben umudu kestim geçen ctesi baktırdıgımda 11,5 mm 3 tane vardı kayboldu hiç büyümüyo sinir oldum yaa, önceki aşılamamda da 1 taneydi ama o her gittigimde biraz daha büyüyodu
Gittm bugn iki tane 19luk olmuşlar , cumartesi 13lüklerdi.. Çatlatma verdi bugün.. Cumaya kadar herşey değişebilir ne örnekler okudum bu sayfada, Allah hepimiz için hayırlısını versin ..sen ne yaptın canım gittinmi kontrole, sende durumlar nasıl
maşallah çok iyi cuma aşılaman yapılır o zaman,benim umudum kalmadı artık,bakalım hayırlısı inşallah emeklerimiz boşa gitmez canımGittm bugn iki tane 19luk olmuşlar , cumartesi 13lüklerdi.. Çatlatma verdi bugün.. Cumaya kadar herşey değişebilir ne örnekler okudum bu sayfada, Allah hepimiz için hayırlısını versin ..
süecimiz beraber işliyo sanırım:) bana dr çatlatma iğnesi olarak iki kutu chorimon verdi toplam iki toz iki de tozun içinde çözüldüğü bir sıvı su. toz olanlar ilaçmış sadece. sen ne kullandın ve kaç kutu kullandın merak ediyorum bana neden iki kutu verdi ki?Gittm bugn iki tane 19luk olmuşlar , cumartesi 13lüklerdi.. Çatlatma verdi bugün.. Cumaya kadar herşey değişebilir ne örnekler okudum bu sayfada, Allah hepimiz için hayırlısını versin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?